Iphone 5

poruka: 949
|
čitano: 257.273
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Iphone 5

Jel netko primjetio malu ogrebotinu na desnoj strani potpuno novog iPhone-a, ili sam ja jedini? Što učiniti?

1 0 hvala 0
16 godina
Iphone 5

nista, to je "normalno"

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Iphone 5

Na mojem, isto novom, od iza rez od 1 cm....i baš preko jabuke...što učiniti?

16 godina
neaktivan
Iphone 5

Detaljno ga pregledati prije kupnje da te ne mogu okriviti kako si sam prouzrokovao oštećenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Iphone 5
katastrofa,nisu ni to sredili,ip4 zadnji iphone nad kojim se potrudilo full,i zadnji koji je jobs radio punom snagom...
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 5
Onaj tko kaže da iP 5 nije dobar telefon debelo laže. Naravno da ima mana kao i SVAKI DRUGI, ali je u top 3 najbolja telefona.. i mjestu među top 3 mu se ne može oduzeti definitivno.
Tony Soprano
Moj PC  
1 4 hvala 0
16 godina
protjeran
Tony.Soprano kaže...
Onaj tko kaže da iP 5 nije dobar telefon debelo laže. Naravno da ima mana kao i SVAKI DRUGI, ali je u top 3 najbolja telefona.. i mjestu među top 3 mu se ne može oduzeti definitivno.

Note 2, SGS3, Lumia 920? Top 3?

iP5 mi je cijenom pristupačniji od ovih gore navedenih pa ću njega najvjerojatnije i uzet. Ali ovo s ogrebotinama je žešći fail.

*Pretpostavljam da će 920 biti skuplji

A complex man drawn off of simplicity.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 20:37 (epic).
16 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
katastrofa,nisu ni to sredili,ip4 zadnji iphone nad kojim se potrudilo full,i zadnji koji je jobs radio punom snagom...

Još da je ostao u 3GS kućištu bio bi najbolji ikad.

14 godina
Tony.Soprano kaže...
Onaj tko kaže da iP 5 nije dobar telefon debelo laže!!  Naravno da ima mana kao i SVAKI DRUGI, ali je u top 3 najbolja telefona.. i mjestu među top 3 mu se ne može oduzeti definitivno.

E moj Tony.Sporano, da nisi takav kakav jesi, već bih pomislio da si možda pa čak i ozbiljan!

Ovo boldano, IPhone5 je dobar smartphone i ništa više, upad u TOP 3 {#} NIKAKO!!!!  

ATJ Lučko
16 godina
Iphone 5

note 2? pa džepovi na mojim hlacama nisu tolko veliki.

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 5

ATJLučko - legendo! {#}

Ma taj Note 2 je brutalan ali koliko je ja ga osobno svrstavam pod tablet, SGS 3 imam isto i uz bok je iP5, a za Lumiu 920 se slažem da je stvarno moćan, i uzet ću ga sigurno kada bude dostupan u HR čisto da ga isprobam, tko zna možda ga i ostavim.

ALI DA iP5 je kod mene osobno broj 1.

Ja uvijek kažem svatko nešto voli i koristi.. tko šta voli nek izvoli.. 100 ljudi 100 ćudi. {#}

Tony Soprano
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Iphone 5

Evo danas nakon prebacivanja broja sam ga skupio iz vipa, mobitel je isus {#} Bacam provokacije burkiju kojem sam dao 4s (isto bijeli). Doduše ovaj 4'' ekran mi trenutno i ne znači previše, bio sam sasvim zadovoljan sa 3.5'' nadam se da ga u budućnosti neće još povećavati jer nema smisla, eventualno ekran od ruba do ruba al ako dimenzije budu išle prema gore nemože to ispasti dobro..

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
13 godina
Iphone 5
ja u dzep stavio nexus 7 dok sam po stanu hodao,i tek nakon toga skuzio: "GLE STAO MI TABLET U HLACE XD" btw ode ip5 za 4s i 2k... sta reci osim ista stvar koja bolje lezi u ruci,nezz izivciro me ip 5 gro sad i pretanak je i lagan. one s je dizajnom puno bolji ak se trazi laksi i tanji mob :/
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dwyane Wade kaže...

Evo danas nakon prebacivanja broja sam ga skupio iz vipa, mobitel je isus {#}

Stigao i moj...

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
16 godina
Iphone 5

kako vip trenutno stoji sa zalihama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SupremeCommander kaže...
Dwyane Wade kaže...

Evo danas nakon prebacivanja broja sam ga skupio iz vipa, mobitel je isus {#}

Stigao i moj...

Opa nije loše, moj je bijeli. {#} Drito u redu ispred mene neki dude pokupio je iPhone crni danas i došao je žaliti zbog ogrebotine. Bilo mi je žao dečka al jbg neiskusno nije raspakirao uređaj prije nego što je potpisao a uzeo je crni. Popio je odjeb i sve što može je dat iPhone u servis... Inače oni bežični zvučnici su stvarno brutalni, oni od prošle god su smeće prema ovome, još kad sam vidio da dođu 700kn.. {#}

He who is brave is free.
14 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Opa nije loše, moj je bijeli. {#}Drito u redu ispred mene neki dude pokupio je iPhone crni danas i došao je žaliti zbog ogrebotine....

Zar Apple ne zamjenjuje te tvornički oštećene uređaje?

17 godina
McD kaže...
Dwyane Wade kaže...

Opa nije loše, moj je bijeli. {#}Drito u redu ispred mene neki dude pokupio je iPhone crni danas i došao je žaliti zbog ogrebotine....

Zar Apple ne zamjenjuje te tvornički oštećene uređaje?

Vani ti daju odmah novi. Kod nas na servis pa čekaj 10-15dana, pa "možda" dobiješ novi...

He who is brave is free.
16 godina
Iphone 5

a da jednostavno svi koji uzimate crne otvorite ih tamo pred njima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

He,he, ne znam jel kod nas još uvijek šalju ajfone na servis u Mađarsku pa onda ko mujo čekaš mjesec dana da pokupiš opet isti uređaj koji se mijenja za novi samo u slučaju nuklearnog rata? Sjećam se 2008 godine kad sam kupovao ajfon 3g. Bog te mazo, tražili su me karticu od tekućeg računa kako bi provjerili (ne znam na koji način) da li sam ja sposoban plaćati mjesečnu pretplatu, a do tad sam već nekoliko godina bio pretplatnik, uredni platiša??? Bila je masa slučajeva da su ljude odbili u T-centrima i nisu im htjeli prodati uređaj jer isti nisu prolazili nihove "provjere"! 

17 godina
neaktivan
bpodnar kaže...

He,he, ne znam jel kod nas još uvijek šalju ajfone na servis u Mađarsku pa onda ko mujo čekaš mjesec dana da pokupiš opet isti uređaj koji se mijenja za novi samo u slučaju nuklearnog rata? Sjećam se 2008 godine kad sam kupovao ajfon 3g. Bog te mazo, tražili su me karticu od tekućeg računa kako bi provjerili (ne znam na koji način) da li sam ja sposoban plaćati mjesečnu pretplatu, a do tad sam već nekoliko godina bio pretplatnik, uredni platiša??? Bila je masa slučajeva da su ljude odbili u T-centrima i nisu im htjeli prodati uređaj jer isti nisu prolazili nihove "provjere"!

a šta bi ti svakom muji dao novi novcati iphone za dobru paru uz UO24 (ugovorna obveza) na nekoj magalomanskoj tarifi, pa da ti taj isti za 2 mjeseca raskine pretplatu i plati 3x manje penale za raskid ugovora (i pritom zadrzi mobitel) nego sto je cijena iphonea bez ugovorne obveze?

Pa nisu ljudi glupi da sebi izbijaju pare iz dzepa.

Ovako ili prođeš tu provjeru kreditne sposobnosti, ili plaćaš osiguranje prvih 6mj.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
15 godina
neaktivan
Iphone 5

Evo baš sam ga danas probao i moram reći da je uređaj fantastičan.

Odličan ekran, brz ko munja, kvalitetna izrada, dobra kamera, ma sve 5, vrhunska stvar.

Onaj tko kaže da ovaj mob ne valja se pravi budalom ili je stvarno budala.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

2 4 hvala 0
16 godina
explorer 4 kaže...

Odličan ekran, brz ko munja, kvalitetna izrada, dobra kamera, ma sve 5, vrhunska stvar.

naravno da mobitel valja, stvarno ko kaze da nevalja je idiot, ali rec da je u rangu konkurencije, nije. pa uzmite flagship samsung, sony i usporedite, pojedu iphone samo tako, to se ne cini tako dok ne uzmete sve te uredaje odjednom i usporedite, ja jesam i neznam kolko se iphone isplati uzet za ovolike pare(vrijedi nekih 3000 kn, vise ne).

14 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
bpodnar kaže...

a šta bi ti svakom muji dao novi novcati iphone za dobru paru uz UO24 (ugovorna obveza) na nekoj magalomanskoj tarifi, pa da ti taj isti za 2 mjeseca raskine pretplatu i plati 3x manje penale za raskid ugovora (i pritom zadrzi mobitel) nego sto je cijena iphonea bez ugovorne obveze?

Pa nisu ljudi glupi da sebi izbijaju pare iz dzepa.

Ovako ili prođeš tu provjeru kreditne sposobnosti, ili plaćaš osiguranje prvih 6mj.

?? pa plati  u visini popusta, znači nadoplati do cijene koja je na bonove, ili plati sve preostale rate, u nijednom slučaju nije ni manje, a kamoli 3x

17 godina
neaktivan
tonček kaže...

?? pa plati  u visini popusta, znači nadoplati do cijene koja je na bonove, ili plati sve preostale rate, u nijednom slučaju nije ni manje, a kamoli 3x

Je, cijena je cca 3x manja prilikom raskida ugovora, jer se prilikom raskida ne plaća puni iznos preostalih mj. naknada nego iznos ostvarene pogodnosti ili "realna cijena minuta i ostalih jednica iz tarife"

Također drugi razlog zbog kojeg se radi ta provjera je ona klasična shema s narkićima. daš đaneru 500kn za dop, on ode u t centar i na svoje ime potpiše ugovor na xxl tarifi, tebi da mobitel, a kak će plaćati pretplatu, njegov problem jel, njemu je bitno da ima za fiks.

Pa onda treba provjeriti ipak malo kome se daje iphone...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 20:05 (FlyBoy).
16 godina
Iphone 5

neznam kako sam ja onda platio puni iznos kad sam raskido ugovor iz vipa prije 4 mjeseca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

neznam kako sam ja onda platio puni iznos kad sam raskido ugovor iz vipa prije 4 mjeseca.

Eto ja ti garantiram da u t-mobilu ne plaćaš 5x 500 kuina ako ti je preotalo još  5 mjeseci u trenutku raskida ugovora na XXL tarifi (500 kn mj.naknada).

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 15:06 (FlyBoy).
16 godina
Iphone 5

evo kako sam ja imo u vipu, tarfiu 75 na popustu 50% pa sam placo 37.5 kn. i sad ja odem da ocu raskinut ugovor i uzeo sam mob kad sam potpisivo i pitam kako sad to ide, ostalo mi jos 4 mjeseca. kazu oni ili da otplatim ta 4 mjeseca ili platim razliku za mob(onolko kolko fali do pune cijene uredaja), i sad ja odlucim isplatit mjesece. i mnozili su 4x75, i tolko mi je doso racun.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

evo kako sam ja imo u vipu, tarfiu 75 na popustu 50% pa sam placo 37.5 kn. i sad ja odem da ocu raskinut ugovor i uzeo sam mob kad sam potpisivo i pitam kako sad to ide, ostalo mi jos 4 mjeseca. kazu oni ili da otplatim ta 4 mjeseca ili platim razliku za mob(onolko kolko fali do pune cijene uredaja), i sad ja odlucim isplatit mjesece. i mnozili su 4x75, i tolko mi je doso racun.

To sad ovisi i koliko vip cijeni svoju tarifu, valim u TM druga stavka   (ne nadoplata do pune cijene ostvarene pogodnosti) a to je preostale mj. naknade se ne skaliraju 1:1, recimo na Extra priča tarifama (nevažno jel XS, S, M) ona je 5 HRK x broj mjeseci itd...

14 godina
explorer 4 kaže...

U tri rečenice si kompa istovario dva vagona suprotnosti koje ne štimaju zajedno!!!!

Nitko nije ( barem ja nisam ) rekao da IPhone5 i nije fantastičan, odličan ekran, da nije brz, o kvaliteti izrade mogu komentirati samo oni koji su ga kupili po meni, a kamera, kako si i sam naveo DOBRA, znači nije odlična, vrhunska ili nešto slično!

Na kraju poentiraš kako ako netko kaže da ovi mob nije DOBAR, ODNOSNO NE VALJA {#}, pa gledaj, nije to danas recimo nekada NOKIA 3330, tako da IPhone5 svakako valja, dobar je, ali da je odličan, must have a peace of gadget, NIKAKO, NITI U KOJEM SLUČAJU!!??

Da to i po tko zna koji puta elaboriram, ukratko;

01 dijagonala je čak četri incha, ali na koju površinu, izdužili ga kao da su ga futrali germom i steroidima, odavno ispod nekakvog standarda koji je danas minimalno barem 4.3,

02 rezolucija, pa kada se fale sa RETINA "rezolucijom", što nisu učinili hrabar iskorak i proširili mob da ima i pet kolona ikona, ne samo redova, a moglo se tu i jača onda rezolucija podesiti,

03 widgeti, kada mi netko spomene da sa IPhone možeš isto što i sa Android mobom, ja se blago rečeno zgrozim, kod Androida root se radi zbog nekih razloga, a jailbreak se kod IP honea radi da možeš imati usrani običan vremenski widget, da nije komično, bilo bi vrlo žalosno, što ustvari i je,

04 raznovrsnost, kod IPhonea imaš jednu veličinu, dvije boje i jedan OS ( koji je zato tako fluidan, brz, ispeglan, a da treba raditi na još 48 drugih mobova {#} ), što ga čini krajnje dosadnim generalno gledajuć, jer recimo, kod HTC brenda i W8 linije mobova, imaš dvije ( za sada ) varijante, slabiju i jači u u svakoj po četri boje, što je realno 300% veća ponuda, agdje su ostali modeli u ostalim operativnim sustavima, ili SGS III, jedan model a imaš ga u koliko verzija, koliko ja znam samo šest, i opet 300% veća ponuda!

Ovo su samo natuknice pobrane i zbrojene na brzaka, gdje je još kvaliteta boja kod displaya, korisna površina na kojoj se radi, pa zamisli ovo, IPhone5 cijeli stane na ekran SGN II, čak se ekrana nazire i sa strana i gore i dolje! Mogućnost multitaskinga, izgled stranice konkretno BUG online kada ju otvoriš, da nebi bilo zabune, ovo sam sve sam pogledao u živo u Zagrebu u T Com dućanu, tako da mi se kao zaključak nameće samo jedna račanica, eventualno prosto proširena, a što sam boldao u tvom postu; IGhone5 kao mob valja, samo to, za nešto veću ocjenu treba još puno papati i narasti!

ATJ Lučko
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice