- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja volim uzeti onaj Arf za staklo, malo pošpricaš pa s novinama pobrišeš, stari sjaji se ko s reklame
Ja volim uzeti onaj Arf za staklo, malo pošpricaš pa s novinama pobrišeš, stari sjaji se ko s reklame
WTF! Nemoj koristiti Arf ni alkohol ni slučajno (ni novine). Koristi tanku krpicu i malo malo vode. Skroz malo.
Sredstvima za ciscenje ces ukloniti oleofobicni sloj preko ekrana. Zato ti ekran nije vise gladak kao prije. Vec si djelomicno uklonio taj sloj i dosao do cistog stakla.
Mikrofiber krpica cisti odlicno. Ja koristim onu koju sam dobio sa naocarama.
WTF! Nemoj koristiti Arf ni alkohol ni slučajno (ni novine). Koristi tanku krpicu i malo malo vode. Skroz malo.
Di je nestao smisao za zajeb*nciju?
Pa čovjek je mogao uništiti 4,5k kn vrijedan mobitel. Zapravo ne uništiti, no display sigurno ne bi više bio tako ugodan za koristiti.
Pa čovjek je mogao uništiti 4,5k kn vrijedan mobitel. Zapravo ne uništiti, no display sigurno ne bi više bio tako ugodan za koristiti.
Imam i ja iPhone 5, prije njega sam imao sve iPhone osim 4orke i NIKAD mi nije palo na pamet da im ekran čistim sa mokrom krpicom. Da ga je fkt još išao čistiti s tim sranjem za staklo..
brijem da sve ovisi dali imaš foliju na njemu ili ne..