iPhone 4s Wifi problem

poruka: 6
|
čitano: 1.989
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
iPhone 4s Wifi problem

Poz raja !

Zadnjih par dana od kako koristim iPhone 4s, muči me WiFi, dešava se grey ....

Mobitel sam nosio na servis, i kada sam ga dobio sve uredno radilo oko 20-tak dana, poslije toga opet se desi grey, telefon ugasim na duže vrijeme i WiFi opet proradi, al poslije nekog vremena se isto desi.

Zanima me znal netko otprilike jel kvar hardwerske prirode ili softwerske, pošto ne znam šta da radim više, il da ga nosim na servis ponovo il da čekam update na iOS 8.

Hvala unaprijed !

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2014 15:32 (micr0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: iPhone 4s Wifi problem

taj Iphone nije uredu

13 godina
A što bi bilo to "grey" sivo? Ili misliš da se neće spojit na net preko wi-fi.Ja mislim da je kvar softferske prirode.Nekad će raditi 20.dana bez problema a nekad 2.dana Dali odmah proradi nakon isklj./uklj ili baš treba čekati neko vrijeme?
13 godina
ZdravkoZ kaže...
A što bi bilo to "grey" sivo? Ili misliš da se neće spojit na net preko wi-fi.Ja mislim da je kvar softferske prirode.Nekad će raditi 20.dana bez problema a nekad 2.dana Dali odmah proradi nakon isklj./uklj ili baš treba čekati neko vrijeme?

Moram čekati neko vrijeme... nekad 20 minuta, nekad čitav dan...

edit: Igrao sam se sa fenom i frizderom, radi sada, pa dokle, nadam se da me neće više peglati {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 0:41 (micr0).
10 godina
neaktivan
iPhone 4s Wifi problem

Nova sam ovdje i imam problema sa iPhone 4s. Napravila sam novi apple ID i prihvaća ga svugdje osim kad treba apdejtat npr. fejs, youtube i sl. Tada traži lozinku za stari ID. Neznam šta napraviti da mi Prihvati novi id i na apdejtu. Sa novim Id-om sam se svugdje registrirala i ona glupost sa karticama stisnula sam none. I sve je prošlo al taj apdejt me ubija. IMa li ko da mi može pomoći oko toga.

Smotana do neba i nazad

0 0 hvala 0
13 godina
Smotana kaže...

Nova sam ovdje i imam problema sa iPhone 4s. Napravila sam novi apple ID i prihvaća ga svugdje osim kad treba apdejtat npr. fejs, youtube i sl. Tada traži lozinku za stari ID. Neznam šta napraviti da mi Prihvati novi id i na apdejtu. Sa novim Id-om sam se svugdje registrirala i ona glupost sa karticama stisnula sam none. I sve je prošlo al taj apdejt me ubija. IMa li ko da mi može pomoći oko toga.

Moraš jednom ukucat taj stari password pa te neće više tražiti

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice