IPhone 4 pronblem sa zvučnicima

poruka: 6
|
čitano: 16.576
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
IPhone 4 pronblem sa zvučnicima

Ovako,imam iPhone 4 32 gb i nedavno sam skužio da mi lijevi zvučnik ne radi i mislio sam da se pokvario ali mi je onda jedan prijatelj koji isto ima iPhone 4 ali 16 gb rekao da ni njemu ne radi pa me zanima dali je to neki kvar na svim četvorkama ili je taj zvučnik nekako isključen pa ga se može uključiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: IPhone 4 pronblem sa zvučnicima
gamer34 kaže...

Ovako,imam iPhone 4 32 gb i nedavno sam skužio da mi lijevi zvučnik ne radi i mislio sam da se pokvario ali mi je onda jedan prijatelj koji isto ima iPhone 4 ali 16 gb rekao da ni njemu ne radi pa me zanima dali je to neki kvar na svim četvorkama ili je taj zvučnik nekako isključen pa ga se može uključiti?

S tvojim iphoneom 4 je sve u redu. Naime, ne radi se uopće o 2 zvučnika već se dolje lijevo nalazi mikrofon dok je zvučnik samo na desnoj strani telefona {#}

http://www.apple.com/iphone/specs.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 13:34 (iggy).
14 godina
Re: IPhone 4 pronblem sa zvučnicima
iggy kaže...
gamer34 kaže...

S tvojim iphoneom 4 je sve u redu. Naime, ne radi se uopće o 2 zvučnika već se dolje lijevo nalazi mikrofon dok je zvučnik samo na desnoj strani telefona {#}

http://www.apple.com/iphone/specs.html

Ok,hvala,a baš sam se nadao da se može negdje uključit taj zvučnik jer ovaj desni nije baš glasan.{#}

12 godina
neaktivan
IPhone 4s problem sa zvucnikom
Ovako imam problem da kad npr udjem u glazbu i pritisnem play da ispod uopce ne mogu pojacavat ni smanjivat tako i sa strane telefona na tipkama,a kad npr udjem u postavke i zelim postavit pjesmu koja ce mi svirat radi i mogu pojacavat i smanjivat,tako i alarm radi normalno.sa postavkama je sve uredu al ovo mi se je iznenada dogodilo telefon nije udaren niti mi je ispao ili nesto sl...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: IPhone 4s problem sa zvucnikom
Jel ima JB? Ako nema napravi update ili ga spoji na itunes i resetiraj ga na tvornicke postavke. Mozda se software zblesirao,ako ni to ne pomogne vjerojatno je onda otišlo nešto na hardweru,a tu nema pomoci bez servisa.
Zavist nije ništa drugo nego mržnja prema tuđoj superiornosti!
14 godina
neaktivan
Re: IPhone 4s problem sa zvucnikom
Napravi hard reset, ak ne pomogne onda restore. Cini mi se ko softwareska greska :).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice