U 5 Mjesecu namjeravam kupiti mobitel do 2.500 Kn, pa se dvoumim između ova 4 mobitela....
Što vi mislite što je najbolje, mob bi mi ponajviše služio za gledanje filmova, surfanje netom, glazba i tako.....
Hvala
U 5 Mjesecu namjeravam kupiti mobitel do 2.500 Kn, pa se dvoumim između ova 4 mobitela....
Što vi mislite što je najbolje, mob bi mi ponajviše služio za gledanje filmova, surfanje netom, glazba i tako.....
Hvala
Hvala
1. Čemu ovo 4 mjeseca unaprijed
2. Zašto iPhone 3GS a ne 4
3. Što uopće Satio radi u ovoj priči, tu ubacuj HTC
4. Za 4 mjeseca će ova ekipa imati nasljednike (novi iPhone, Galaxy, SE, HTC...)
Jel se sjecate kad su se mobiteli kupovali zbog telefoniranja :)
Od ova 4 ces najzadovoljniji bit s Iphonneom jel ga svi imaju, ima softvera kolko oćeš i moš s njim i kavu kuhat...
E jos neš, vjerovo il ne al iPhone jedini kolko tolko drzi cijenu od svih pametnih mobitela...
Evo ja nemogu HTC Himalayu prodat za 200 kn a prije 2 godine je dosla 4500 kn...
Tak da ti se u biti nista ne isplati uzet...
za toliko mjeseci ces naci iphone 4 za tu cifru vec se sad moze naci tako da 3gs ti ispada! ako ces gledati filmove najvise onda uzmi sa sto vecim ekranom! ako ces igrati igre na njemu slusati glazbu i surfati iphone 4! uglavnom sve se odnosi na ono sto ti zelis IOS,Android ili nesto drugo...
Xperia X10 je definitivno najbolja. Ali za 5 mjeseci će tu biti X12.
Hvala
4. Za 4 mjeseca će ova ekipa imati nasljednike (novi iPhone, Galaxy, SE, HTC...)
Ja imam SE Satio,i mogu reć da su mu kamera i video zapisi nešto najbolje što se može naći u svim telefonima Vivaz,Pixon,i8910 Omnia svi su lošiji od nejga po kameri i video zapisu (sve sam testirao) unatoč što Vivaz i Omnia imaju HD ali onda je fps nizak kad se snima u toj rezi....a sve ostalo na Satiu je jako loše,zvučnik je mutan i slab,poslije upgreada na onaj novi firmvire tel je postao užasno spor,baterija mu je slaba sve u svemu šrot...
Znači IPhone 4 mi preporučujete, ako u 5 mjesecu bude ispod 2.500Kn budm njega kupio.....
Oprostite na duplom postu!!!
Ja imam SE Satio,i mogu reć da su mu kamera i video zapisi nešto najbolje što se može naći u svim telefonima Vivaz,Pixon,i8910 Omnia svi su lošiji od nejga po kameri i video zapisu (sve sam testirao) unatoč što Vivaz i Omnia imaju HD ali onda je fps nizak kad se snima u toj rezi....a sve ostalo na Satiu je jako loše,zvučnik je mutan i slab,poslije upgreada na onaj novi firmvire tel je postao užasno spor,baterija mu je slaba sve u svemu šrot...
Ma ja sam to napisao jer mi se sad čini da je full kasno kupiti Satio ili 3GS a kamoli još za 4 mjeseca.. Neznam, ja kupim mob u roku mjesec-dva nakon što izađe pa mi ovo nikako ne sjeda.
Što se tiče iPhonea 4... U 6. mjesecu je najava novog iPhonea a cijene bi tada trebale pasti negdje na ~3000 kn. Kako god okrenuo bolje pričekati da iPhoneu 4 padne cijena nego tada kupovati 3GS jer se od njega tada treba očekivati isto što i danas od iPhonea 3G
pozdrav. Imam x10 xperiu, i mislim preć na pretplatu samo da bi uzeo Iphone 3GS, dali bi mi to bilo pametno, pošto mi je x10 bez garancije, a ako je prodam mogu uze 3gs. Dali da mjenjam mobitel ili da ostavim ??
pozdrav. Imam x10 xperiu, i mislim preć na pretplatu samo da bi uzeo Iphone 3GS, dali bi mi to bilo pametno, pošto mi je x10 bez garancije, a ako je prodam mogu uze 3gs. Dali da mjenjam mobitel ili da ostavim ??
Sa x10 na 3GS pa i nije neki napredak,
po meni ili idi na nesto bolje, ili ostavi tako kako je.
ostavi si x10 osim ak nemas nekih problema s njom. a i ne vidim razlog kupovine 3gs-a kad je vani i 4 i vec i 4s
ostavi si x10 osim ak nemas nekih problema s njom. a i ne vidim razlog kupovine 3gs-a kad je vani i 4 i vec i 4s
neam problema nego želim malo promjene, al kolko sam čuo nema velike razlike među mobitelima, malo drugačiji proc i x10 je jača, al htio bi si mal iphone imat, kad ga svi već fale :D
sa x10 dan 3gs... ne isplati se bas
ja sam nedavno sa x8 na 3gs i meni se isplatilo (350kn, odlicno stanje, nije sleep button radio sto sam popravio za 50kn = 400kn za jako ocuvani iphone 3gs 16gb)
Onda uzmi cetvorku.
Onda uzmi cetvorku.
preskup, prodao bi xperiu i uzeo iphone 3gs u tmobile božičnoj ponudi za 900 kuna, 2 godine garancije i novi mobitel, zato se razmišljam da mjenjam, a još mi ostane i para od xperie :D
Kupi 3GS, definitivno je najbolji od svih ovih...
x10 nije duplo jaca od 3gs, tu su negdi u razini ta 2 moba
inace ajfon ti nije nista napeto, dosadi isto ka i android, jedino sta je puno bolja stvar sa igrama i aplikacijama jer nemoras previse gledat oce ti radit ili ne sta nije bas stvar sa androidom