IPhone 3gs VS Xperia X10 VS SE Satio VS Galaxy S

poruka: 21
|
čitano: 4.357
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

U 5 Mjesecu namjeravam kupiti mobitel do 2.500 Kn, pa se dvoumim između ova 4 mobitela....

Što vi mislite što je najbolje, mob bi mi ponajviše služio za gledanje filmova, surfanje netom, glazba i tako.....

Hvala

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: IPhone 3gs VS Xperia X10 VS SE Satio VS Galax
spartak17 kaže...

U 5 Mjesecu namjeravam kupiti mobitel do 2.500 Kn, pa se dvoumim između ova 4 mobitela....

Što vi mislite što je najbolje, mob bi mi ponajviše služio za gledanje filmova, surfanje netom, glazba i tako.....

Hvala

1. Čemu ovo 4 mjeseca unaprijed

2. Zašto iPhone 3GS a ne 4

3. Što uopće Satio radi u ovoj priči, tu ubacuj HTC

4. Za 4 mjeseca će ova ekipa imati nasljednike (novi iPhone, Galaxy, SE, HTC...)

14 godina
neaktivan

Jel se sjecate kad su se mobiteli kupovali zbog telefoniranja :)

Od ova 4 ces najzadovoljniji bit s Iphonneom jel ga svi imaju, ima softvera kolko oćeš i moš s njim i kavu kuhat...

E jos neš, vjerovo il ne al iPhone jedini kolko tolko drzi cijenu od svih pametnih mobitela...

Evo ja nemogu HTC Himalayu prodat za 200 kn a prije 2 godine je dosla 4500 kn...

Tak da ti se u biti nista ne isplati uzet...

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 14:07 (EpicFailGuy).
15 godina

za toliko mjeseci ces naci iphone 4 za tu cifru vec se sad moze naci tako da 3gs ti ispada! ako ces gledati filmove najvise onda uzmi sa sto vecim ekranom! ako ces igrati igre na njemu slusati glazbu i surfati iphone 4! uglavnom sve se odnosi na ono sto ti zelis IOS,Android ili nesto drugo...

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
odjavljen

Xperia X10 je definitivno najbolja. Ali za 5 mjeseci će tu biti X12.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zasto bi bio x10 najbolji...Po meni je najbolji galaxy s, ali kako se kaze svaki svoga konja ( neznam kako dalje ide :d ) mozda ide hvali :)
ukoliko sam ti pomogao...pritisni hvala...Zahvaljujem
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Dom031 kaže...
spartak17 kaže...

Hvala

4. Za 4 mjeseca će ova ekipa imati nasljednike (novi iPhone, Galaxy, SE, HTC...)

Ja imam SE Satio,i mogu reć da su mu kamera i video zapisi nešto najbolje što se može naći u svim telefonima Vivaz,Pixon,i8910 Omnia svi su lošiji od nejga po kameri i video zapisu (sve sam testirao) unatoč što Vivaz i Omnia imaju HD ali onda je fps nizak kad se snima u toj rezi....a sve ostalo na Satiu je jako loše,zvučnik je mutan i slab,poslije upgreada na onaj novi firmvire tel je postao užasno spor,baterija mu je slaba sve u svemu šrot...

16 godina
neaktivan

Znači IPhone 4 mi preporučujete, ako u 5 mjesecu bude ispod 2.500Kn budm njega kupio.....

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Oprostite na duplom postu!!!

Pro Deo Et Patria
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 15:34 (spartak17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crni bomarder kaže...
Dom031 kaže...

Ja imam SE Satio,i mogu reć da su mu kamera i video zapisi nešto najbolje što se može naći u svim telefonima Vivaz,Pixon,i8910 Omnia svi su lošiji od nejga po kameri i video zapisu (sve sam testirao) unatoč što Vivaz i Omnia imaju HD ali onda je fps nizak kad se snima u toj rezi....a sve ostalo na Satiu je jako loše,zvučnik je mutan i slab,poslije upgreada na onaj novi firmvire tel je postao užasno spor,baterija mu je slaba sve u svemu šrot...

Ma ja sam to napisao jer mi se sad čini da je full kasno kupiti Satio ili 3GS a kamoli još za 4 mjeseca.. Neznam, ja kupim mob u roku mjesec-dva nakon što izađe pa mi ovo nikako ne sjeda.

Što se tiče iPhonea 4... U 6. mjesecu je najava novog iPhonea a cijene bi tada trebale pasti negdje na ~3000 kn. Kako god okrenuo bolje pričekati da iPhoneu 4 padne cijena nego tada kupovati 3GS jer se od njega tada treba očekivati isto što i danas od iPhonea 3G

14 godina
neaktivan

pozdrav. Imam x10 xperiu, i mislim preć na pretplatu samo da bi uzeo Iphone 3GS, dali bi mi to bilo pametno, pošto mi je x10 bez garancije, a ako je prodam mogu uze 3gs. Dali da mjenjam mobitel ili da ostavim ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: IPhone 3gs VS Xperia X10 VS SE Satio VS Galax
manzzetta kaže...

pozdrav. Imam x10 xperiu, i mislim preć na pretplatu samo da bi uzeo Iphone 3GS, dali bi mi to bilo pametno, pošto mi je x10 bez garancije, a ako je prodam mogu uze 3gs. Dali da mjenjam mobitel ili da ostavim ??

Sa x10 na 3GS pa i nije neki napredak, 

po meni ili idi na nesto bolje, ili ostavi tako kako je.

17 godina
manzzetta kaže...

ostavi si x10 osim ak nemas nekih problema s njom. a i ne vidim razlog kupovine 3gs-a kad je vani i 4 i vec i 4s

14 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...
manzzetta kaže...

ostavi si x10 osim ak nemas nekih problema s njom. a i ne vidim razlog kupovine 3gs-a kad je vani i 4 i vec i 4s

neam problema nego želim malo promjene, al kolko sam čuo nema velike razlike među mobitelima, malo drugačiji proc i x10 je jača, al htio bi si mal iphone imat, kad ga svi već fale :D

15 godina

sa x10 dan 3gs... ne isplati se bas

ja sam nedavno sa x8 na 3gs i meni se isplatilo (350kn, odlicno stanje, nije sleep button radio sto sam popravio za 50kn = 400kn za jako ocuvani iphone 3gs 16gb)

15 godina
neaktivan
manzzetta kaže...
 al htio bi si mal iphone imat, kad ga svi već fale :D

Onda uzmi cetvorku.

14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
manzzetta kaže...
 al htio bi si mal iphone imat, kad ga svi već fale :D

Onda uzmi cetvorku.

preskup, prodao bi xperiu i uzeo iphone 3gs u tmobile božičnoj ponudi za 900 kuna, 2 godine garancije i novi mobitel, zato se razmišljam da mjenjam, a još mi ostane i para od xperie :D

13 godina
neaktivan
Ne isplati ti se nikako. Xperia je bolja i ugodnija u svakom pogledu. Taj iphone ti je samo korak nazad... drzi se xperie...
Me gusta....
15 godina
neaktivan

Kupi 3GS, definitivno je najbolji od svih ovih...

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hej, hej, hej, cekaj malo! Koji si ti fanboy! Pa nemres usporedivati 3gs sa duplo jacim uredjajima.
Me gusta....
15 godina

x10 nije duplo jaca od 3gs, tu su negdi u razini ta 2 moba

inace ajfon ti nije nista napeto, dosadi isto ka i android, jedino sta je puno bolja stvar sa igrama i aplikacijama jer  nemoras previse gledat oce ti radit ili ne sta nije bas stvar sa androidom

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice