Iphone 3g vs galaxy s2

poruka: 19
|
čitano: 3.706
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Iphone 3g vs galaxy s2

Pozdrav, dobio sam upravo ponudu da sam svoj iphone za galaxy s2 ... šta mislite se isplati ? navedite mane i prednostni ! unaprijed hvala

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone 3g vs galaxy s2

Uzimaj dok se nije predomislio.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Iphone 3g vs galaxy s2

Ha ha,jel ovo neka zahebancija? Imam SGS II a stariji buraz (moj bivši) 3gs,nemaš šta razmišljati,Samsung je debelo bolji u SVAKOM pogledu,preglupo ih je i uspoređivati.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Iphone 3g vs galaxy s2

I još bih vas zamolio kako ga rootat kad ga dobijem sad i koji je najbolji rom za njega

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Iphone 3g vs galaxy s2
Isuse pa SGSII je zmaj za 3G-a.
Da mi je znat koja je to budala.
robimarko@gmail.com
14 godina
protjeran
Iphone 3g vs galaxy s2

Mobitel radi brže nego iphone bolji ekran i to ... ali je kompliciraniji bar meni dok se ne priviknem ... Koji rom preporučate ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone 3g vs galaxy s2

Ma vraga je kompliciran, Apple zatupljuje s iOSom, kad se navikneš skroz je lagano i jednostavno.

Zašto ga želiš rootati?

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone 3g vs galaxy s2

galaxy s2 ti je los mobitel.... posalji mi broj u inbox od tog covijeka sa kojim se zelis mijenjat pa cu ti znat rec dali se isplati... (ovisno o verziji s2,neki su sa greskom) 3g je extra uredaj, ima internu memoriju i predivni ios sistem. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 20:47 (4L4N).

0 5 hvala 0
14 godina
Ma ostavljaju iPhone.Nema smartphona do iPhona.Salim se bez razmišljanja uzmi.
15 godina
4L4N kaže...

galaxy s2 ti je los mobitel.... posalji mi broj u inbox od tog covijeka sa kojim se zelis mijenjat pa cu ti znat rec dali se isplati... (ovisno o verziji s2,neki su sa greskom) 3g je extra uredaj, ima internu memoriju i predivni ios sistem. 

Dobar pokušaj

robimarko@gmail.com
14 godina
Iphone 3g vs galaxy s2

jel ovo trolanje?

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone 3g vs galaxy s2

Inače sam na strani iPhonea, ali tu zbilja nemaš što razmišljati. 3G je spor, star i danas neupotrbljiv uređaj, a SGS2 je vrhunac tehnologije. Ako neces ti, usjeri lika na mene, dam mu 3G+3GS za taj S2.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Iphone 3g vs galaxy s2

Uzeo sam ga ... galaxy je bog i batina za iphone ... nudi mi neki lik tu na forumu htc desire ali prvi i 3gs 32gb white ... da prihvatim to ?

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Ne ostavi si sgs2 i uzivaj jer nit kasnijom preprodajom ta dva uredaja nemozes zaradit nit su bolji od sgs-a
15 godina
Iphone 3g vs galaxy s2
Makar sam apple fanboy uzmi rade sgs 2 vjerujem da je brzi ipuno je noviji

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Iphone 3g vs galaxy s2

na kraju je ispalo da se ne radi o samsungu i9100 Galaxy s2 vec o samsung galaxy i9003.... :S

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone 3g vs galaxy s2

I bilo je predobro da bi bilo istinito.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
4L4N kaže...

na kraju je ispalo da se ne radi o samsungu i9100 Galaxy s2 vec o samsung galaxy i9003.... :S

Ako ti neces, uputi tog tipa na mene. Imam ja jedan 3G koji mi ne koristi, a zbilja je prespora za bilo što osim osnovnih funkcija. Ovo ipak ima Ghz cpu i 512MB RAM na 4"

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
power_user kaže...
4L4N kaže...

Ako ti neces, uputi tog tipa na mene. Imam ja jedan 3G koji mi ne koristi, a zbilja je prespora za bilo što osim osnovnih funkcija. Ovo ipak ima Ghz cpu i 512MB RAM na 4"

nisam ja glavni lik u ovoj prici.... :P  Ja samo komentiram.... :D   

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice