Pozdrav, dobio sam upravo ponudu da sam svoj iphone za galaxy s2 ... šta mislite se isplati ? navedite mane i prednostni ! unaprijed hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uzimaj dok se nije predomislio.
Ha ha,jel ovo neka zahebancija? Imam SGS II a stariji buraz (moj bivši) 3gs,nemaš šta razmišljati,Samsung je debelo bolji u SVAKOM pogledu,preglupo ih je i uspoređivati.
I još bih vas zamolio kako ga rootat kad ga dobijem sad i koji je najbolji rom za njega
Da mi je znat koja je to budala.
Mobitel radi brže nego iphone bolji ekran i to ... ali je kompliciraniji bar meni dok se ne priviknem ... Koji rom preporučate ?
Ma vraga je kompliciran, Apple zatupljuje s iOSom, kad se navikneš skroz je lagano i jednostavno.
Zašto ga želiš rootati?
galaxy s2 ti je los mobitel.... posalji mi broj u inbox od tog covijeka sa kojim se zelis mijenjat pa cu ti znat rec dali se isplati... (ovisno o verziji s2,neki su sa greskom) 3g je extra uredaj, ima internu memoriju i predivni ios sistem.
galaxy s2 ti je los mobitel.... posalji mi broj u inbox od tog covijeka sa kojim se zelis mijenjat pa cu ti znat rec dali se isplati... (ovisno o verziji s2,neki su sa greskom) 3g je extra uredaj, ima internu memoriju i predivni ios sistem.
Dobar pokušaj
jel ovo trolanje?
Inače sam na strani iPhonea, ali tu zbilja nemaš što razmišljati. 3G je spor, star i danas neupotrbljiv uređaj, a SGS2 je vrhunac tehnologije. Ako neces ti, usjeri lika na mene, dam mu 3G+3GS za taj S2.
Uzeo sam ga ... galaxy je bog i batina za iphone ... nudi mi neki lik tu na forumu htc desire ali prvi i 3gs 32gb white ... da prihvatim to ?
na kraju je ispalo da se ne radi o samsungu i9100 Galaxy s2 vec o samsung galaxy i9003.... :S
I bilo je predobro da bi bilo istinito.
na kraju je ispalo da se ne radi o samsungu i9100 Galaxy s2 vec o samsung galaxy i9003.... :S
Ako ti neces, uputi tog tipa na mene. Imam ja jedan 3G koji mi ne koristi, a zbilja je prespora za bilo što osim osnovnih funkcija. Ovo ipak ima Ghz cpu i 512MB RAM na 4"
Ako ti neces, uputi tog tipa na mene. Imam ja jedan 3G koji mi ne koristi, a zbilja je prespora za bilo što osim osnovnih funkcija. Ovo ipak ima Ghz cpu i 512MB RAM na 4"
nisam ja glavni lik u ovoj prici.... :P Ja samo komentiram.... :D