Sa iOS 4.0.1 na 4.3.5 bez promjene basebanda

poruka: 7
|
čitano: 1.562
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
U zadnje vrijeme sve vise aplikacija mi trazi da imam bar 4.1 jer nisu kompaktibilne na 4.0.1, stoga bi stavija neki noviji, pomogucnosti najvisi ako je moguce, al posto ovisim o ultrasn0w unlocku, mora mi ostati stari baseband kako bi moga otkljucat. Trenutni baseband mi je 5.13.04

Moze li mi tko pomoci da bezbolno prijedem na novi firmware bez da mijenjam baseband. Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Možeš preko snowbreeza napravit ipsw pa ga restouraš preko itunes-a ali bi ti preporučio 4.3.3 jer je bolji za JB i nije ništa gori od 4.3.5.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Sa iOS 4.0.1 na 4.3.5 bez promjene basebanda
Znaci skinem stock 4.3.3 IPSW ili mora biti neki custom i u snowbreezu to obavim?
14 godina
neaktivan
Stock
15 godina
neaktivan
Znaci imas iphone 3g ili 3gs? Uglavnom skines originalni ios 4.3.3 te pomocu programa snowbreeze 2.7.1 napravis custom ipsw. Skines program iReb (googlaj) te ga stavis u DFU mode. Nakon toga otvoris itunes, stisnes shift+restore i odaberes taj custom firmware sta ti ga je snowbreeze napravija. I to je to :) ako ti se slucajno pojavi error 3194 skini program tinyumbrella (googlaj) i pokreni opciju start TTS server i ponovi sve ponovo. Ako ti sta treba samo pitaj :) kao sta je kolega rekao nepotrebno ti je ici na ios 4.3.5 jer nema ama bas nikakve razlike sa 4.3.3 osim sta se ne moze jailbreakti ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
skora23 kaže...
Znaci imas iphone 3g ili 3gs?

3G ni ne može 4.3.5

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina
neaktivan
Dobro govoris, zadnji update za 3g je bio ios 4.2.1.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice