Internet na mobitelu

poruka: 6
|
čitano: 1.112
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Samsung galaxy young

potpisao sam neki uguvor sa tcom-om, pa sam dobio samsung galaxy young i neograniceni internet. sad me zanima kako spojim da mogu koristit net kad sam negdje vani. (kužim kad sam doma onda mogu koristit wi-fi)

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 12:53 (Realista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Internet na mobitelu
Realista kaže...

potpisao sam neki uguvor sa tcom-om, pa sam dobio samsung galaxy young i neograniceni internet. sad me zanima kako spojim da mogu koristit net kad sam negdje vani. (kužim kad sam doma onda mogu koristit wi-fi)

odes u settings>more>mobile networks>data enabled ukljucis

16 godina
neaktivan
Internet na mobitelu

Još jedno pitanje. Oko sata na pozadini. Izaberem Zagreb ali mi pokazuje jedan sat više... također i vrijeme šteka (http://www.accuweather.com/en/hr/croatia-weather). jesam nešto krivo kliknuo, u cem je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Internet na mobitelu

U postavkama nisi vremensku zonu namjestio ili ljetno/zimsko vrijeme

Galaxy SIII Mini / Bonbon

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet na mobitelu

uzeo sam tek nedavno taj mob pa nekužim neke stvari. odem u imenik, izaberem jedan kontakt i kliknem "dodaj prečac na zaslon". i sad mi taj kontakt stoji na početnom ekranu. neznam kako ga maknut sad od tamo?! jel mi može netko pomoć molim vas ?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Internet na mobitelu
Realista kaže...

uzeo sam tek nedavno taj mob pa nekužim neke stvari. odem u imenik, izaberem jedan kontakt i kliknem "dodaj prečac na zaslon". i sad mi taj kontakt stoji na početnom ekranu. neznam kako ga maknut sad od tamo?! jel mi može netko pomoć molim vas ?!

dotakni ga i drži duže prst

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice