Konacno sam kupio malo bolji mobitel. Nokiu 6120 classic u ponudi Tele2 za 200 kn :). I naravno odmah poskidao sa neta masu programa i igara za nju da se malo zabavljam i isprobavam. E sad, za podosta njih dobijem poruku, otprilike "software nije pouzdan i moze nastetiti vasem mobitelu". Da li se zaista moze dogoditi da nastete softwareu mobitela ili da se ne obazirem na to? I ako se nesto i dogodi da li se i kako moze ponovo osposobiti mobitel?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam obično takve stvari stavljo na mob., neobazirući se nato. Teško da će se što desiti, moje mišljenje, ali opet zavisi što si skidao dali neke poznate app. i od kuda skidane.
I ako se što desi imaš garanciju, odneseš mob. na servis i stvar rješena ili sam od kuće ali kako im garanciju, neko servis riješava.
Nasao sam preko torrenta arhivu skoro 400 megabajta, stotine tih programa i aplikacija. Vise od 80% su igre. Ima i "regularnih", freewarea i crackiranih.
ajoj... bubni pa ako što pođe po zlu pravac servis. Iskreno nisam nešto čuo da ti aplikacija zezne soft. jedino ako i nije pisana (napravljena) sa takvom namjerom. Znam jedino za slučaj da ne rade kako treba ili se ne podudara par app.
A i to sto kazes. Ionako ne mislim bas sve redom isprobavati. Sto mi je zanimljivo pa ako ne valja ili mi nije potrebno maknuti sa moba. Ako sta podje po zlu javim :)
slobodno instaliraj šta god hočeš...jer za sad ne postoji virus za 9.1 symbian nadalje....
jedino što ti se može desit jest da tise uspori mobitel od svakakvih bzvz aplikacija koje bzvz troše ram a ne služe ničemu...
a za to postoji easy rješenje...
slobodno instaliraj šta god hočeš...jer za sad ne postoji virus za 9.1 symbian nadalje....
jedino što ti se može desit jest da tise uspori mobitel od svakakvih bzvz aplikacija koje bzvz troše ram a ne služe ničemu...
I ako virusi ne postoje za s60 v3, zašto bi onda F-secure i Kaspersky
pravili zaštitu???
s60 3rd edition anti virus softwares, what the hell are they scanning for
"