Instaliranje symbian programa na mob

poruka: 10
|
čitano: 3.400
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Konacno sam kupio malo bolji mobitel. Nokiu 6120 classic u ponudi Tele2 za 200 kn :). I naravno odmah poskidao sa neta masu programa i igara za nju da se malo zabavljam i isprobavam. E sad, za podosta njih dobijem poruku, otprilike "software nije pouzdan i moze nastetiti vasem mobitelu". Da li se zaista moze dogoditi da nastete softwareu mobitela ili da se ne obazirem na to? I ako se nesto i dogodi da li se i kako moze ponovo osposobiti mobitel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam obično takve stvari stavljo na mob., neobazirući se nato. Teško da će se što desiti, moje mišljenje, ali opet zavisi što si skidao dali neke poznate app. i od kuda skidane.

I ako se što desi imaš garanciju, odneseš mob. na servis i stvar rješena ili sam od kuće ali kako im garanciju, neko servis riješava.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Instaliranje symbian programa na mob

Nasao sam preko torrenta arhivu skoro 400 megabajta, stotine tih programa i aplikacija. Vise od 80% su igre. Ima i "regularnih", freewarea i crackiranih.

17 godina

ajoj... bubni pa ako što pođe po zlu pravac servis. Iskreno nisam nešto čuo da ti aplikacija zezne soft. jedino ako i nije pisana (napravljena) sa takvom namjerom. Znam jedino za slučaj da ne rade kako treba ili se ne podudara par app.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina

A i to sto kazes. Ionako ne mislim bas sve redom isprobavati. Sto mi je zanimljivo pa ako ne valja ili mi nije potrebno maknuti sa moba. Ako sta podje po zlu javim :)

17 godina
neaktivan

slobodno instaliraj šta god hočeš...jer za sad ne postoji virus za 9.1 symbian nadalje....

jedino što ti se može desit jest da tise uspori mobitel od svakakvih bzvz aplikacija koje bzvz troše ram a ne služe ničemu...

a za to postoji easy rješenje...

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
24v kaže...

slobodno instaliraj šta god hočeš...jer za sad ne postoji virus za 9.1 symbian nadalje....

jedino što ti se može desit jest da tise uspori mobitel od svakakvih bzvz aplikacija koje bzvz troše ram a ne služe ničemu...

Virusi postoje, ali i postoje i anti virusi... :)
Šanse da nešto zezneš (da mob neće bootat, itd...) su samo malo veće
nego šansa da dobiješ meteor u glavu (ali i to zavisi od dimenzija glave...)
Ako nešto ipak pokvariš, flash i update firmware-a će riješiti sve probleme.
17 godina
neaktivan
nedIm kaže...
24v kaže...

Virusi postoje, ali i postoje i anti virusi... :)
Šanse da nešto zezneš (da mob neće bootat, itd...) su samo malo veće
nego šansa da dobiješ meteor u glavu (ali i to zavisi od dimenzija glave...)
Ako nešto ipak pokvariš, flash i update firmware-a će riješiti sve probleme.
  da virusi za symbian 9.1 postoje, ja bi ih vjerojatno prvi pokupio... nađi mi jednog ajd plz!!
samo ne za 7.1, 8.1 itd... tamo ih ima da....
btw " Ako nešto ipak pokvariš, flash i update firmware-a će riješiti sve probleme." je pored 3 key format-a gubljenje vremena... šta bi se mučio kad može sve riješit u pol minute.....
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
17 godina
neaktivan

Evo ti ih pedesetak :)

LINK!

I ako virusi ne postoje za s60 v3, zašto bi onda F-secure i Kaspersky

pravili zaštitu???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nedIm kaže...

Evo ti ih pedesetak :)

LINK!

pravili zaštitu???

joj joj joj a da si pročitaš malo bolje tu temu koju si stavio pod link???
ili da si pročitaš koji moj post koji citiraš???

ajde daj jer ovako (sorry) ispadaš smiješan!!!!

pod tvojim linkom je tema koja nabraja viruse za OS ispod 9.1, znači ništa od toga jer nevidim način na koji bi ti ili ja instalirali OS 7.0 applikaciju na na mobitel koji podržava OS 9.1... citiram lika koji je kreirao temu "Most of the files in the list will affect Symbian OS v6.1, v7.0, v8.0 and v8.1 only running on S60 2nd edition User Interface."

a i odgovor na tvoje pitanje "

pravili zaštitu???

" stoji u toj istoj temi i evo ako ne nađeš "which brings me to a question ive had spinning around my brain for some time now  

s60 3rd edition anti virus softwares, what the hell are they scanning for
"

....dakle ajde se molim još malo informiraj...
btw u toj temi spominju i java viruse...hmmm koje nisam spominjao jer se ne odnose na ovu temu, u pitanju je symbian jel... 
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2009 16:45 (24v).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice