HUAWEI Y6 problem sa pohranom

poruka: 3
|
čitano: 1.785
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
HUAWEI Y6 problem sa pohranom

Pozdrav.

Molio bih pomoc,imam problem sa huawei y6 scl-l01.

Kada pokusavam skinuti nesto sa trg play-a dodje mi obavijest da nemam dosta mjesta.

Na mobitelu imam 4 gb,a memorijska mi je 8gb.

Odem u postavke->pohrana,pise mi drukcije,vidjet cete na slici,molim vas da mi pomognete.

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2017 13:16 (jelicigor1).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: HUAWEI Y6 problem sa pohranom
jelicigor1 kaže...

Pozdrav.

Kada pokusavam skinuti nesto sa trg play-a dodje mi obavijest da nemam dosta mjesta.

Odem u postavke->pohrana,pise mi drukcije,vidjet cete na slici,molim vas da mi pomognete.

Hvala!

U prijašnjim verzijama Androida si mogao postaviti Zadani disk za upis na SD kartica. Isti je problem bio na nekom Doogeu, ali mijenjanjem se sve riješilo. Na mom mobitelu se to postavlja ovako: Postavke-Uređaj-Pohranjivanje-Zadani disk za upis.

Officer Crabtree: God Moaning. The resist-once have accqo-aired a bum. They are going to ex-plod the whaleway brodge.
9 godina
odjavljen
Re: HUAWEI Y6 problem sa pohranom
Flexan22 kaže...
jelicigor1 kaže...

Pozdrav.

Hvala!

U prijašnjim verzijama Androida si mogao postaviti Zadani disk za upis na SD kartica. Isti je problem bio na nekom Doogeu, ali mijenjanjem se sve riješilo. Na mom mobitelu se to postavlja ovako: Postavke-Uređaj-Pohranjivanje-Zadani disk za upis.

To ti ne znaci puno jer se aplikacije ne mogu instalirati na sd karticu osim ako ti mob podrzava integraciju sd kartice kao internu memoriju, Ne znam kako se ta opcija tacno zove....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice