Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 522.890
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Huawei Y300
Može li mi netko napisati kako se ponaša ovaj mobitel nakon mjesec dana korištenja?

Inače koliko vidim ima Cortex A5 Dual Core, 512MB Ram-a, što je čisto solidno, pa bih ga najmlađoj sestri uzeo...

Inače, root, CWM Recovery i custom ROM ili root+stock ROM, što bolje radi?

Čitajući temu čini mi se da je stockROM čist solidan

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Huawei Y300

Preporučujem samo root napravit ako je potreban. Stock rom je čisto ok, a pogotovo ako je za sestru...da nebi bilo za 2 dana zkj ovo ne radi pa zkj ono ne radi :)

TROLLBUSTER ! ! !
14 godina
odjavljen
Huawei Y300

10 joj je godina, ona najčešće po facebook-u  i Temple Run-u lupa, tako da će joj bit čist dovoljno ja mislim :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 14:09 (MARKOZD15).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

U tom slučaju definitivno stock rom. Ako je dovoljno dobar za mene, onda je i za nju :)

TROLLBUSTER ! ! !
14 godina
Huawei Y300

Ekipa dali ima tko problema s pozivanjem na tom Y300? Meni se od petka javlja problem s pozivanjem,znači stisnem kontakt koji hoću nazvat/upišem broj i piše da zove no nikakav zvuk i samo odjednom kao da krene zvonit samo 1 zazvoni i prekine,resetiram mobitel radi kako spada opet neko vrijeme i tako od petka mi se događa,razmišljam da ga odnesem u t-mobile.Mobitel nema ni 2tj cca.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
kruskar kaže...

Ekipa dali ima tko problema s pozivanjem na tom Y300? Meni se od petka javlja problem s pozivanjem,znači stisnem kontakt koji hoću nazvat/upišem broj i piše da zove no nikakav zvuk i samo odjednom kao da krene zvonit samo 1 zazvoni i prekine,resetiram mobitel radi kako spada opet neko vrijeme i tako od petka mi se događa,razmišljam da ga odnesem u t-mobile.Mobitel nema ni 2tj cca.

pozz ja nemam takav problem ali par puta se dogodilo da u toku razgovora odjednom sugovornik me vise necuje i onda moram prekinuti poziv i ponovo zvati....vidim da je dio ekipe isto naveo to kao problem pa me zanima da li se moze kako to popraviti ili ce morati ici na servis zbog toga...tnx {#}

15 godina
neaktivan
medoplavi kaže...
kruskar kaže...

pozz ja nemam takav problem ali par puta se dogodilo da u toku razgovora odjednom sugovornik me vise necuje i onda moram prekinuti poziv i ponovo zvati....vidim da je dio ekipe isto naveo to kao problem pa me zanima da li se moze kako to popraviti ili ce morati ici na servis zbog toga...tnx {#}

Probaj hard reset, nekima je pomoglo. Ako ne, servis je jedina nada. Ja sam imao peh sa njim. Kupio ga 8.6. Vrisnuo nakon par dana. Zamjenili ga novim. Taj je ziv bio mjesec dana, nakon toga je postao neupotrebljiv, imas sve u par postova prije opisano. I sad evo dobio treci novi uredjaj kod kojeg sam primjetio da mi otvor kamere nije kao kod ove dvojice prije. Naime nema onaj šesterokut na kameri nego je samo okruglo oko tog malog oka, ak me kuzite o cemu pricam.
500 MB Dropbox for free - get it now: https://db.tt/OvQp9qou **[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]**
15 godina
Huawei Y300

kako da zamjenim defualtnu aplikaciju poruka s ovom... trenutno mi poruke dlaze na obe aplikacije

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

ugasi notifikacije u izvornoj

Galaxy SIII Mini / Bonbon

0 0 hvala 0
17 godina
djdino0402 kaže...
medoplavi kaže...
kruskar kaže...
.... Naime nema onaj šesterokut na kameri nego je samo okruglo oko tog malog oka, ak me kuzite o cemu pricam.

Sesterokut!? Ja imam ovaj mob od 10.06 i kamera i oko kamere je okruglo. Jel moguce da ma 2 verzije ovog mobitela?

15 godina
neaktivan
Eld kaže...
djdino0402 kaže...
medoplavi kaze

Sesterokut!? Ja imam ovaj mob od 10.06 i kamera i oko kamere je okruglo. Jel moguce da ma 2 verzije ovog mobitela?

Da, bila je ona plastika oko samog oka kamere oblikovana u sesterokut, ja sam prvi kupio 8.6., drugi 01.07. I on je imao tu plastiku u obliku sesterokuta, a ovaj zadnji koji sam dobio 20.09. Nema to nego je okruglo. Malo me to buni... pogledaj fotke po oglasnicima ili na webu, vidjet ces.

500 MB Dropbox for free - get it now: https://db.tt/OvQp9qou **[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]**
13 godina
neaktivan
Huawei Y300

Pozdrav.Evo kupih danas uređaj,pa da pitam kako se može ugasit onaj iritantni zvuk loga T-coma kad se pali i gasi uređaj,ili  potpuno isključiti  logo ako može?Kako se radi hard reset uređaja,da znam ak mi bude zatrebalo?Inače,koliko sam mogao vidjeti,mobitel je stvarno o.k. za te novce.Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dovla79 kaže...

Pozdrav.Evo kupih danas uređaj,pa da pitam kako se može ugasit onaj iritantni zvuk loga T-coma kad se pali i gasi uređaj,ili  potpuno isključiti  logo ako može?Kako se radi hard reset uređaja,da znam ak mi bude zatrebalo?Inače,koliko sam mogao vidjeti,mobitel je stvarno o.k. za te novce.Hvala unaprijed.

uzmeš čekić i kad vidiš bijelu podlogu i slovo T sa točkicama lup po njemu! :D

drugim riječima.... nikako... ili ak ti se da mijenjat ROM, rootat, pa skineš originalan ROM na stranicama HUAWEI-ja i pukneš ga unutra, al s tim gubiš garanciju...

14 godina
djdino0402 kaže...
dovla79 kaže...

drugim riječima.... nikako... ili ak ti se da mijenjat ROM, rootat, pa skineš originalan ROM na stranicama HUAWEI-ja i pukneš ga unutra, al s tim gubiš garanciju...

fNegubi se garancija! Evo i LINK koji to dokazuje.Nisam siguran dali vrijedi i za rom ili samo za rot nisam sve pročitao.

15 godina
neaktivan
kruskar kaže...
djdino0402 kaže...
dovla79 kaže...

fNegubi se garancija! Evo i LINK koji to dokazuje.Nisam siguran dali vrijedi i za rom ili samo za rot nisam sve pročitao.

Opa, ovo je nesto novo, treba to provjeriti, bilo bi odlicno!!!!!

14 godina
neaktivan
Huawei Y300

otkljucavanjem bootloadera se brisu svi podaci sa uredaja jelda? dali root ostaje?

TD za glupost

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Huawei Y300

Kaj na cijelom forumu nema nijedne osobe koja je otkljucala bootloader da mi zna rec?
I jesu uspijeli zavrsiti onaj cyanogenMod port?

Te dali custom rom popravlja problem sa fokusom kamere?

TD za glupost

1 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
vekonije kaže...

Huawey ascend y300 kupljen prije 2 mj. T mobile radi na simpi. Prezadovoljan sam istim.

Problem:

Ponekad prilikom pozivanja odmah mi izbacuje, sve dok ne restartiram mob. nakon restarta poziv se uredno ostvari.

Isto tako uz uredno uključen mob. sigovorniku kaže da nisam dostupan, a meni stigne poruka o propustenom pozivu, nakon restarta sve opet uredno radi.

Probao sam mob. držati na 2G, ali problem se ponavlja.

Agram servis kontaktiran i receno mi je da posaljem mob na servis.

Po forumima sam vidio da je ovaj problem cest kod ovog moba, isti problem kod prijatelja.

Ima li netko konkretno rješenje.

Hvala.

Imam potpuno isti problem, do sada se javljao kratkotrajno no skoro je mobitel u zid letio neki dan jer 10ak minuta nisam nikoga mogao nazvati, odmah mi izbaci obavijest da "poziv nije uspio" i zaključa tipkovnicu. Poruke i podatkovna mreža normalno rade za to vrijeme. Već sam jednog havajca slao na servis zbog mrtvih piksela i dobio drugi, ovaj. Ne da mi se slati i ovaj ako u servisu neće ništa napraviti.. Jesi ti slao svoj? Što su napravili? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 9:33 (Wuchko).
14 godina
Wuchko kaže...
vekonije kaže...

Huawey ascend y300 kupljen prije 2 mj. T mobile radi na simpi. Prezadovoljan sam istim.

Problem:

Ponekad prilikom pozivanja odmah mi izbacuje, sve dok ne restartiram mob. nakon restarta poziv se uredno ostvari.

Isto tako uz uredno uključen mob. sigovorniku kaže da nisam dostupan, a meni stigne poruka o propustenom pozivu, nakon restarta sve opet uredno radi.

Po forumima sam vidio da je ovaj problem cest kod ovog moba, isti problem kod prijatelja.

Hvala.

Imam potpuno isti problem, do sada se javljao kratkotrajno no skoro je mobitel u zid letio neki dan jer 10ak minuta nisam nikoga mogao nazvati, odmah mi izbaci obavijest da "poziv nije uspio" i zaključa tipkovnicu. Poruke i podatkovna mreža normalno rade za to vrijeme. Već sam jednog havajca slao na servis zbog mrtvih piksela i dobio drugi, ovaj. Ne da mi se slati i ovaj ako u servisu neće ništa napraviti.. Jesi ti slao svoj? Što su napravili? 

I ja isti problem imam,resetiram ga i opet sve radi.

11 godina
neaktivan
kruskar kaže...
Wuchko kaže...
vekonije kaže...

Problem:

Hvala.

I ja isti problem imam,resetiram ga i opet sve radi.

Naravno, reset rješava problem i kod mene. Ali počinje me to već iritirati..

14 godina
neaktivan
Huawei Y300

Evo kupio i ja onaj paket iz T-Coma, mobitel i tablet u paketu, tako da sam ponosan vlasnik :)

Jedino što mi se zasada ne sviđa je to da vibrira kada dobijem nekakvu poruku na Facebooku i DLNA mi je stalno uključen ne znam ni što je to.

Osim toga, za moje slikice i Facebook i pričanje tri-četiri puta na dan, poruke, dvije tri igre mislim da će biti super {#}

0 0 hvala 0
13 godina
Huawei Y300

[JB 4.3.1] CyanogenMod 10.2 [ROM] [ALL] [NIGHTLY BUILDS AVAILABLE]

http://www.modaco.com/topic/365931-jb-431-cyanogenmod-102-rom-all-nightly-builds-available/

very enraged dude.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 11:04 (ruzcheHR).

0 0 hvala 0
14 godina
Huawei Y300

Bok svima, imam pitanje vezano uz Y300...

Dok stigne SMS, poruka se NE pojavi na ekranu. Mislim na trenutak dok dolazi. Čuje se melodija, ekran ostaje crn, blinka zeleni LED... i to je to.

Malo je zeznuto dok si u mraku, ne vidiš da dolazi poruka jer nema notifikacije na samom ekranu. Ne pronalazim opciju za to, da li možda vezano za neki profil ili slično?

pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Huawei Y300

Ima tko način na koji da otključam ga? Čekam od huaweia već pun qrac kod da mi pošalju :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
kruskar kaže...

Ima tko način na koji da otključam ga? Čekam od huaweia već pun qrac kod da mi pošalju :S

bootloader?

https://www.dc-unlocker.com/free-huawei-bootloader-unlock-tutorial

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica.
13 godina
kruskar kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/huawei-y300/185628.aspx?page=21&jumpto=3847497&sort=asc&view=flat

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
chaselol kaže...
kruskar kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/huawei-y300/185628.aspx?page=21&jumpto=3847497&sort=asc&view=flat

Kod od huaweia čekam već pun qrac vremena nikako da pošalju.

16 godina
moderator
kruskar kaže...

Ja ga nisam ni tražio :) Onaj program radi bez problema {#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica.
13 godina
kruskar kaže...

Meni su poslali nakon 2 dana :o

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
Huawei Y300

Rješio sam me drqa custom rom,skinio sam CM 10.2 za Y300 i dođe do cyanogen mod i dalje se nemiče :S wipe i sve ostale stavke odrađene.

EDIT
Rješeno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 17:40 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice