Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 523.779
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Huawei Y300
Zoran kaže...
F1-IVO kaže...

Počeo me živcirat ovaj mobitel.

Jesam ja lud ili nema zvuka za sms delivery? Samo u porukama ostavi kvačicu, pored nje piše delivered i onaj toast notification da je isporučena. Zvuka nigdje.

Također mi se dogodilo da idem nekoga zvati i odmah mi prekine poziv. Ponekad moram 2-3 puta ponovit pozivanje. Da stvar bude bolja, tokom razgovora kao da se isključi mikrofon i druga strana me čuje.

ovo s mikrofonom se i meni dešava. doduše pripisujem to bonbonu :D

Nije do mreže, ja sam T-Mobile pa se isto događa... :/

17 godina
neaktivan
Huawei Y300

Ali mi se ne dešava kada se prebacim na 2G mrežu. Zato mi je upitno je li viber u pitanju

Huawei Y300 user. Bonbon korisnik! :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Huawei Y300

Pozdrav

Razmišljam o kupnji ovog mobitela pa me zanima koliko je osjetljiv na padove (znam da je pitanje pomalo glupo ali ja sam dosta nespretan) i jel' Huawei pouzdan kao brand s obzirom da je čistokrvni Kinez

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pa svi mobovi koje kupis su cistokrvni kinezi :D ako cemo po toj logici xD

a za padove ne znam :( djeluje cvrsto , al otom potom :D
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
15 godina
nijo123 kaže...

Pozdrav

Razmišljam o kupnji ovog mobitela pa me zanima koliko je osjetljiv na padove (znam da je pitanje pomalo glupo ali ja sam dosta nespretan) i jel' Huawei pouzdan kao brand s obzirom da je čistokrvni Kinez

maska i riješen problem :)

15 godina
neaktivan
nijo123 kaže...

Pozdrav

Kupi gel masku i screen protector i rijesio si svoju muku, investicija od 50tak kn, a vrijedi 100x vise 

[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]
13 godina
nijo123 kaže...

Pozdrav

Kupis si koznu futrolicu cca 50kn najvise. Nikakva gumena zastita tzv kondom na telefon izgleda ko jbeni teletabis onda :D zastita za ekran ti isto ne treba. Drzis telefon u futroli, izvadis kad koristis kad zavrsis vratis. To ti je moja preporuka.

I da za godinu dvije prodas telefon u odlicnom stanju. Realno. 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
Nitko nije odgovorio, može li se clockati CPU na nekom romu?
Koji koristite?
-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Koliko je pouzdana ova stranica za dekodiranje?

http://www.dekodiranjemobitela.com/products-page/huawei/dekodiranje-huawei-mobitela/

Platio bi ali da znam da je sigurna.

http://www.neobux.com/?rh=70726F6661

0 0 hvala 0
17 godina
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

Ima nektko problema s dropanjem poziva, tišinama ured poziva, prekidanja 3Ga, da bude nedostupan pola dana?

Sada stvarno više ne znam jel do bonbona ili telefona

0 0 hvala 0
17 godina
Meni je sve dobro, samo ja imam isključen 3g. Probaj ga iisključiti
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

neprihvatljiva opcija jer mi treba =)

0 0 hvala 0
17 godina
Zoran kaže...

Ima nektko problema s dropanjem poziva, tišinama ured poziva, prekidanja 3Ga, da bude nedostupan pola dana?

Sada stvarno više ne znam jel do bonbona ili telefona

Ja ga evo vec par dana drzim samo na 3G bas da vidim da li ce biti problema i zasada nista. Sve u redu. Doduse nemam nekih dugackih razgovora, par minuta maximalno, ali sve je ok zasada. I skoro da ni ne koristim wi-fi samo 3G.

17 godina
Huawei Y300

Problemi koje sam primjetio u preko mjesec dana koristenja:

1. Ponekad se smanji glasnoca zvona i notifikacija, sama od sebe bez obzira koji je profil odabran.

2. Ponekad izgubim internet bez obzira 2G ili 3G, jednostavno nema konekcije sve dok ne ugasim pa ponovo upalim data promet.

Oba problema se dogadjaju povremeno i nema nekog pravila po kojem bih mogao izolirati razlog zbog kojih dolazi do njih..

Inace sam na Simpi.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
damir kaže...

Problemi koje sam primjetio u preko mjesec dana koristenja:

1. Ponekad se smanji glasnoca zvona i notifikacija, sama od sebe bez obzira koji je profil odabran.

2. Ponekad izgubim internet bez obzira 2G ili 3G, jednostavno nema konekcije sve dok ne ugasim pa ponovo upalim data promet.

Oba problema se dogadjaju povremeno i nema nekog pravila po kojem bih mogao izolirati razlog zbog kojih dolazi do njih..

Inace sam na Simpi.

Ovo sa 3G signalom koji nestane dok se razgovara, pa se neče spojit pola dana na njega sam i ja imo na glalaxy s 2 riješeno tek nadogradnjom koju su izdali. Isto tako se je nekad znao izgubit net nema šanse preko 3g-a surfat a ljepo ga ima. 

Sad hoće li huawei izdati novi ROM neznam, ali eto Galaxy S 2 koji je puno skuplji uređaj bio je imo tih problema.

Ja sam baš jučer u bonbon-u naručio jedan y300 sestri pa čemo vidit kako se ponaša za sad vidim da je dobar mobitel za tih 900 kn.

Ja ipak idem na nexus 4 :S

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina
neaktivan

budem ja eo cim izbaci ovaj novi build, trebao bi danas, bar je tako najavio, naravno ukoliko bude rjesen kontrast i sd bug, govorio je da ce biti, vidit cemo, bitno je da je netko poceo ozbiljno da radi na cm 10.1 ! :))

13 godina
neaktivan
Huawei Y300

Pošto imam tablet huawei media pad 7 lite, stavio sam odma ono što ima na huawei stranicama kao ROM, a ne onaj brendirani t-mobile i radi bolje.

Vidim ima i za y300 pa ako je netko probo stavit?

Huawei Y300 stock ROM

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 18:32 (PC - stručnjak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...

Pošto imam tablet huawei media pad 7 lite, stavio sam odma ono što ima na huawei stranicama kao ROM, a ne onaj brendirani t-mobile i radi bolje.

Huawei Y300 stock ROM

Nije i vjerovatno se nemože zbog IMEI-a.

Što se 3G tiče, evo danas sve radi normalno.

A unazad 2 tjedna masa ljudi se žali na bonbon i vidim na jednom drugom forumu i na t mobile signal, a boga mi mi i na tele2. Koju mrežu da čovjek ide a da nije VIP :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 20:20 (Zoran).
17 godina
neaktivan
Zoran kaže...
PC - stručnjak kaže...

Huawei Y300 stock ROM

Nije i vjerovatno se ne može zbog IMEI-a.

Što se 3G tiče, evo danas sve radi normalno.

A unazad 2 tjedna masa ljudi se žali na bonbon i vidim na jednom drugom forumu i na t mobile signal, a boga mi mi i na tele2. Koju mrežu da čovjek ide a da nije VIP :D

Je, ali nisam siguran da je netko odavdje to napravio... ima nacin kako se taj IMEI rewritea da mob prihvati rom i onda se pri kraju procesa upise tvoj ispravni IMEI, ali naravno meni osobno je ovo prerizicna opcija :/

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 20:32 (Keiichi).
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

da, ima, ali na ovom forumu čak, mislim da sam pročitao da je netko negdje pročitao :D da su neki ostali bez IMEI broja jer ga poslje nisu mogli vratiti

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Upravo nasao podatak o update-u. Jel itko probao? kakvi su dojmovi?

http://www.huaweidevice.co.in/Support/Downloads/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djdino0402 kaže...

Piše da je update izašao 11.7 i verzija je B165 (indija) a u ovima T-Com branded je B171.

Ovo bi bio downgrade:)

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
djdino0402 kaže...

Piše da je update izašao 11.7 i verzija je B165 (indija) a u ovima T-Com branded je B171.

Ovo bi bio downgrade:)

Nego jel znate mozda jeli ima taj tkomov rom za skinut ?

Rjesavat cu se moba uskoro pa bih htio vratiti original :S

Jedio sto sam nasao je ovo , ali kontam da je to ovaj sto se mora IMEI mjenjat :/

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 22:48 (Keiichi).
15 godina
neaktivan

Hvala ivo, malo sam pogubljen sa ovim kinezima, dosad sam koristio brandove poput sony, samsung i lg pa se jos ne snalazim na tim kineskim siframa! :-)

17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Nego jel znate mozda jeli ima taj tkomov rom za skinut ?

Rjesavat cu se moba uskoro pa bih htio vratiti original :S

Jedio sto sam nasao je ovo , ali kontam da je to ovaj sto se mora IMEI mjenjat :/

Ovaj stock sa Huawei stranice ima manu što kad ga flešaš (prvo moraš petljat po IMEI kodu) izgubiš notification bar.

Čitao sam na XDA forumu da su ga mnogi tako smrdali. Ima i neki naš koji ga je ubio. Mislio sam se regat tamo pa ga pitat al nikako da se sjetim.

Evo link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2227209&page=10

djdino0402 kaže...

Hvala ivo, malo sam pogubljen sa ovim kinezima, dosad sam koristio brandove poput sony, samsung i lg pa se jos ne snalazim na tim kineskim siframa! :-)

Ma ja sam telac za pametne telefone i ne diram ništa dok ne bude nešto 100% safe (a nije nikada{#})

P.S.

Da li se isplati mjenjat ovaj mob +500 kn za Galaxy S3 mini (nov, nekodiran, jamstvo 24 mjeseca)

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
17 godina

Ne isplati se. Rađe uzmi onda nobrand kineza iz hgspota ili pande

15 godina
neaktivan

Definitivno da, isplati se. To znaci da ga dobivas za 1400 kn, a po oglasnicima su po min. 1600 - 1900 kn. Usto je s3 mini jaci model od hajvana, ima 1 GB RAM, snima 720p HD video, Jelly Bean 4.1.2. Isplati se osim ako nisi emotivno vezan za hajvana :-)

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 23:04 (djdino0402).
17 godina
F1-IVO kaže...

P.S.

Da li se isplati mjenjat ovaj mob +500 kn za Galaxy S3 mini (nov, nekodiran, jamstvo 24 mjeseca)

Naravno da da.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5386&idPhone2=5033

Samsung ima mnogo toga bolje (ekran, više ram, noviji bluetooth, 720p video snimanje, jači procesor tj A9 naspram A5, bolji čipset, kompas, ...)-

Jedino što ima slabije je baterija.

Twitter: @191x7
16 godina
moderator
Huawei Y300

I ja čekam nešto bolje, do tad će bit t-mobile...možda bude neki dobar CM

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: