Vi koji ste instalirali modificirani rom, koliki vam je sada rezultat u quadrantu?
Evo meni oko 2550, pozz
Vi koji ste instalirali modificirani rom, koliki vam je sada rezultat u quadrantu?
Evo meni oko 2550, pozz
Ekipo, jel vama svjetle kapacitivne tipke na dnu ekrana? Znaci, tipke back, home i menu????? Meni ne, samo kad upalim uredjaj, zasvjetle na 3 sekunde, ugase se i uopce vise ne svijetle.... a nekako mi zvoni u glavi da su svjetlile prvi dan.... ili se varam?
EDIT: pa ovo je svjetsko tehnolosko cudo!!!! :) ugasim svjetlo u sobi - i gle - svijetle!!!!!! :) ocito je u pitanju neki senzor koji po danu ne dozvoljava paljenje svjetla tih tipki, a cim si u mraku, one se pale, sto je super jer preko dana na taj nacin stedimo bateriju... WAU :)
Ekipo, jel vama svjetle kapacitivne tipke na dnu ekrana? Znaci, tipke back, home i menu????? Meni ne, samo kad upalim uredjaj, zasvjetle na 3 sekunde, ugase se i uopce vise ne svijetle.... a nekako mi zvoni u glavi da su svjetlile prvi dan.... ili se varam?
EDIT: pa ovo je svjetsko tehnolosko cudo!!!! :) ugasim svjetlo u sobi - i gle - svijetle!!!!!! :) ocito je u pitanju neki senzor koji po danu ne dozvoljava paljenje svjetla tih tipki, a cim si u mraku, one se pale, sto je super jer preko dana na taj nacin stedimo bateriju... WAU :)
Koji si ti kralj!
Inače, to je isti onaj senzor koji posvjetljuje i zatamnjuje ekran ovisno o intenzitetu svjetla.
pa ovo je svjetsko tehnolosko cudo!!!! :) ugasim svjetlo u sobi - i gle - svijetle!!!!!! :) ocito je u pitanju neki senzor koji po danu ne dozvoljava paljenje svjetla tih tipki, a cim si u mraku, one se pale, sto je super jer preko dana na taj nacin stedimo bateriju... WAU :)
Koji si ti kralj!
Inače, to je isti onaj senzor koji posvjetljuje i zatamnjuje ekran ovisno o intenzitetu svjetla.
nisam imao pojma da taj senzor ima ovaj nas malisan... svakim danom me sve vise pozitivno iznenadjuje... mislio sam da ce vec u servis morat, al rekoh, ajde da testiram, pa palio-gasio svjetlo u sobi... fora
Jedino da još ima opcija da se produži trajanje osvjetljenja tih tipki ili da budu u sinhronitetu sa trajanjem osvjetljenja displeja.
Dobro da ste spomenuli, ja sam isto mislila da mi ne radi,a sad mi je sve postalo jasno :)
jel još iko ubacio nekakav custom rom, i koji, da se proba,
testirao sam ja jos "Free Your Mind" ROM i nemam zamjerki, takoder i "cm-10.1 od Daveka" i odusevljen sam ali nije jos za koristit kao dnevni zbog problema sa mrezom i 3g, jako brzo ce to biti rjeseno i mogu sa sigurnoscu reci da ce to biti fenomenalno, sigurno najbolji rom za nasu zvjer :D, isto sam se javio i "minotaurusu" za link da testiram MiUi 3.6.3, tek treba da to dobijem a kao dnevni koristim sta imas i ti (TouchZ), ukoliko nisi mjenjao ? :)
testirao sam ja jos "Free Your Mind" ROM i nemam zamjerki, takoder i "cm-10.1 od Daveka" i odusevljen sam ali nije jos za koristit kao dnevni zbog problema sa mrezom i 3g, jako brzo ce to biti rjeseno i mogu sa sigurnoscu reci da ce to biti fenomenalno, sigurno najbolji rom za nasu zvjer :D, isto sam se javio i "minotaurusu" za link da testiram MiUi 3.6.3, tek treba da to dobijem a kao dnevni koristim sta imas i ti (TouchZ), ukoliko nisi mjenjao ? :)
još sam na njemu da, mislim da nisam probao taj prvi, ovo ostalo ima bugova javi kad dobiješ miui, da bacimo pogled
Još mi nije došao kod za unlock bootloadera od Huaweia kao ni unlock kod za sim. Navodno je neki praznik tamo pa će mi ga 13-tog isporučit.
Agram servis mi je odgovorio da mogu slobodni stavit softver sa Huaweijeve stranice a unlock kod priznaju jedino ako ga je isporučio operater.
Baš me zanima kako će vidjet razliku ako unlock kod unosim na isti način kao i da mi ga je operater dao a i sam kod je garant isti.
Za bootloader mi nisu ništa odgovorili.
Nego da vas pitam pošto nisam imao nikad posla sa zaključanim bootloaderima, da li je na ovom Havajcu potrebno otključati ga prije nego se ubacuje službeni rom ili se mora otključati samo ukoliko je riječ o custom romovima?
dal ima neko huawewi u8650 i ovaj y300. Znam da y300 ima 4" ali mene zanima koliko je on u stvarnosti velik prema u8650 ili neki drugi 3.5" ili 4" ekranima. Da li ima izdužen ekran ko sony xperia U,P ili ne? Na youtube-u nema nigdje usporedbe y300 i nekog drugog 4" mobitela da vidim odnose veličina
Budući da imam doma internetsku vezu preko Metrocarneta, idem na internet preko VPN-a. Sa Galaxijem S nisam imao nikakvih problema po tom pitanju, no sada je druga priča. Prikopčam se uredno na ruter, uz malo poteškoća i na vpn metrocarnetov, pokazuje da je sve spojeno, no od interneta ništa, jer ima previše "podatkovnih paketa" ili tako nešto. Da bih uopće ušao u postavke vpn-a morao sam zaštititi ekran lozinkom koju sada i ne znam maknuti.
Pomoć? Netko...
dal ima neko huawewi u8650 i ovaj y300. Znam da y300 ima 4" ali mene zanima koliko je on u stvarnosti velik prema u8650 ili neki drugi 3.5" ili 4" ekranima. Da li ima izdužen ekran ko sony xperia U,P ili ne? Na youtube-u nema nigdje usporedbe y300 i nekog drugog 4" mobitela da vidim odnose veličina
Nije izdužen, "normalan" je, imam xperiu u pa znam na šta misliš.
Veći displej je od SXU
jel postoji mogucnost iskljucivanja vibriranja prilikom uspostave poziva? znate ono, otpikate broj, on zove i taman kad uspostavi poziv pocne onaj tuuuuuuu - e u tom trenutku ovaj zavibrira, mene prvi put skoro strefilo, mislio da struja probija :D
No, jel moguce, dakle, gdje i kako iskljuciti tu vibru?
možda haptic feedback?
prebacivala sam glazbu sa kompa na mob,no međutim ne reproducira ju. riječ je o wma formatu.
Prebaci u mp3 formatu i raditi će
Meni se telefon malo zblesavio otkad sam mu stavio 16GB karticu class 10. Sad ne mogu nista instalirati uopste ;)
Formatirao sam karticu preko telefona jedno 15 puta, probao drugu i nista opet. Izgleda da nije sve tako savrseno nazalost :|
ja koristim 16 GB class 10 i nemam problema, cak je nisam ni formatirao nego direktno iz LG L7 prenio u Huawei i sve sljaka ko podmazano. Da ti nije problem u kartici?
imas na google play par aplikacija koje ti to rade ili preko kompa sa easy cd extractor npr.
a google play, evo ti link pa vidi koja ti pase da direktno u mobitelu napravis convert
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.MediaConverter&hl=hr
https://play.google.com/store/apps/details?id=tmn.mp3converteraf&hl=hr
https://play.google.com/store/apps/details?id=tmn.mp3converter&hl=hr
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ghostmobile.mediaconverter
Vidim da se ovdje pjevaju hvalospjevi o Y-300. Mene je isto zainteresirao, osobito ako se zna činjenica da ga mogu dobiti
za ispod 150_kn, T-mobile plan za posao L. No, u T-centru nisambio baš oduševljen, nekako mi zaslon nema blistavu sliku.
Xperia-J i S-3, čini mi se da imaju puno bolji zaslon.
Nije me briga za kameru i za ram.
A sad pitanje; da li je S-3 mini stvarno toliko bolji? Njega dobijam za 598_kn.
Važan mi je zaslon, baterija, navigacija.
ja sam u Mostaru ali koliko pratim temu ti si drugi ili treci koji se zali na ekran kad je probao mob u tmobileu, moze bit da imaju problem na tom doticnom mobu kojeg svi zaebavaju?! :D
ja apsolutno nikakvih problema sa ovim mobom, ekran reagira super, slika cista, ma sve radi perfeto, vec sam promjenio/probao i sve zive romove koji su za njega napravljeni ili su u beti, takoder imam i sd 16 class 10, sve super...
zivili! ;)
Vidim da se ovdje pjevaju hvalospjevi o Y-300. Mene je isto zainteresirao, osobito ako se zna činjenica da ga mogu dobiti
za ispod 150_kn, T-mobile plan za posao L. No, u T-centru nisambio baš oduševljen, nekako mi zaslon nema blistavu sliku.
Xperia-J i S-3, čini mi se da imaju puno bolji zaslon.
Nije me briga za kameru i za ram.
A sad pitanje; da li je S-3 mini stvarno toliko bolji? Njega dobijam za 598_kn.
Važan mi je zaslon, baterija, navigacija.
Hvalospjevi nisu vec je realni stanje, za malu lovu ovo ie super uredjaj odlicnih performansi za prosjecnog korisnika. Vidim da ga usporedjujes sa s3 mini sto je totalna besmislica jer to uopce nisu telefoni iste kategorije. Sa xperiom j se vec da usporedjivati i ja bih glasao za huawei - ne zato sto ga imam, vec zato sto potpuno istu konfiguraciju dobivas u oba telefona, dakle mogucnosti su im doslovce jednake, a huawei ima realnu cijenu dok ces xperiji masno platit ime i brand. S3 mini je 2x bbolji uredjaj od huaweia, nudi puno vise ako ti je kamera vazna. Ako ti nije, ustedi par stotina kuna i kupi ovo malo cudo, neces pozaliti. Minus ovom uredjaju je jesino kamera.
Ne znam za blade, al dosad sam imao 2 xperie i jedan LG i autofocus je radio super, dok na huawei ne radi kak spada, radi kak mu se da, nekad ok, nekad mi je fotka mutna, a sve postavke na auto. Kad dodirnem zaslon da ga izostrim, on odradi svoje ali nikako ne izostri sliku. Ne znam dal je to tehnicki ili softwareski problem. Fotke cu staviti cim dodjem doma da vidite o cemu pricam.