Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 523.161
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Huawei Y300
mfire kaže...

ja sam trazio i na kraju jednostavno poludio, ebay ZAKON ! ;)

googlam i ono - izbacuje mi samo oglasnike iz bosne i srbije... to mi ne pomaze... Mislim da cu se i ja oslonit na ebay....

[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

Još mi nije stigao mob ali sam naručio:

http://www.ebay.com/itm/New-5x-CLEAR-LCD-Screen-Protector-Guard-Cover-Film-for-Huawei-Ascend-Y300-/121094985878?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item1c31d2d896

i

http://www.ebay.com/itm/Gel-Skin-S-Line-TPU-Case-for-Huawei-Ascend-Y300-U8833-T8833-8-Colors-Available-/251270799345?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3a80e81ff1

Treba pazit kod ovih kondoma da imaju rupu za ledicu. Nije problem napravit jednu ali zašto ako ima već tvornički:)

P.S.

Pošto ću dobit 5 komada protektora za ekran ako hoćeš mogu ti poslat jednog u kuverti:)

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 16:23 (F1-IVO).

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

P.S.

Pošto ću dobit 5 komada protektora za ekran ako hoćeš mogu ti poslat jednog u kuverti:)

Moze, Ivo, dakako! :)

13 godina
F1-IVO kaže...

http://www.ebay.com/itm/New-5x-CLEAR-LCD-Screen-Protector-Guard-Cover-Film-for-Huawei-Ascend-Y300-/121094985878?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item1c31d2d896

i

http://www.ebay.com/itm/Gel-Skin-S-Line-TPU-Case-for-Huawei-Ascend-Y300-U8833-T8833-8-Colors-Available-/251270799345?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3a80e81ff1

Treba pazit kod ovih kondoma da imaju rupu za ledicu. Nije problem napravit jednu ali zašto ako ima već tvornički:)

P.S.

Tacno sam kontao nabaviti ovu zastitu za ekran, pa me interesuje koliko dodju troskovi dostave za ovo?

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
Huawei Y300

...

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 19:49 (Atomic-7).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Tacno sam kontao nabaviti ovu zastitu za ekran, pa me interesuje koliko dodju troskovi dostave za ovo?

Oba proizvoda su free shipping:)

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
16 godina
neaktivan
Huawei Y300

// dakle, lipi moji/moje, kredit za ovaj nazovi tutorijal ne pripada meni, ovo je skupljanje informacija sa raznih stranica te ugrubo prevedeno sa engleskog jezika ali smatram da je postupak ipak bolje objasnjen jer neke stvari trazeci po netu su jednostavno zbunjujuce za nekoga tko ovakve stvari odreduje po prvi puta a i nasem narodu je ipak razumljivije :))))) //

// jos nest i bitnije mozda, ima ljudi sta su mi slali pm kako ovo sve obavit pa sam odlucio ovako, ako ne smije, pobrisite i ja se izvinjavam ?? // 

OTKLJUCAVANJE BOOTLOADERA

prvo moras od Huaweia zatraziti KOD za otkljucavanje, to ces da obavis ovdje:

http://www.huaweidevice.com/worldwide/servicePolicy.do?method=toApplyUnlock

Serijski Broj - naci ces ga ispod baterije

IMEI - takoder ili "About Phone - Status"

ID - pokreni *#*#1357946#*#*

odmah na mobu odradi sljedece:

Security / Sigurnost te stavi kvacicu na nepoznati Izvori.

Developer Options / Razvojne Opcije i stavi kvacicu na Uklanjanje Pogresaka USB-om te Dopusti Probne Lokacije.

SKINI SLJEDECE: https://www.dropbox.com/s/zpa2vrcpb9ol6ig/Huawei%20Y300%20tools.rar

ekstraktaj folder "Huawei Y300 tools" recimo na Desktop ili Downloads?!

spoji telefon USB-om na komp, instaliraj driver iz foldera "MobilePhoneDrivers".

sada idemo instalirati AndroidSDK adb / fastboot.

prvo ces da skines Android SDK tu -> http://developer.android.com/sdk/index.html

ekstraktaj zip fajl i nadi folder "platform-tools" posto nas samo zanima ADB i Fastboot a upravo platform-tools sadrzi sve fajlove koji su nam potrebni...

sada kopiraj "platform-tools" folder na root C diska, znaci samo otvori C i tu kopiraj folder te isti preimenuj u "Android-adb"!

da bi mogli koristit adb/fastboot moramo sada upisati lokaciju alata u varijablu, stoga...

desni klik misa na ikonicu my computer - properties - Advanced System Settings // TAB Advanced - Environment Variables // pod System Variables nadi Path -> Edit!

idi skroz na kraj varijable i dodaj sljedece: *";C:\Android-adb"   *BEZ NAVODNIKA !!! 

OK !!!

sada bi trebalo da smo uspjesno postavili/instalirali ADB i fastboot alat... :)

da bismo to potvrdili, spoji mob sa kompom preko usb-a, pokreni cmd i utipkaj sljedece: "adb devices" - trebalo bi prikazati tvoj uredaj, ne mora pisati bas ime uredaja, prije da ce biti nekakav kod ?!

ako je sve ok a moralo bi da bude, idemo dalje... :)

iskopcaj usb, ugasi mob i izvadi bateriju na nekih 5 sekundi te je vrati unutra.

drzi VolDOWN- + POWER - sve to drzi zajedno nekih 10-15 sekundi da bi mob ostao zaleden u fastboot modu

spoji mob usb-om na komp, trebalo da prepozna novi uredaj posto smo prethodno instalirali driver?!

u folderu "Huawei Y300 tools" koji smo skinuli ranije ima i folder Unlock Tools, otvori ga i pokreni "check_bootloader.bat", pisat ce ti da je bootloader LOCKED sta bi znacilo jel da ga mi moramo otkljucati...

nista posebno, samo iz istoga foldera pokreni sada "unlock_bootloader.bat" i kada te upita ukucaj kod koji si dobio od Huaweia za otkljucavanje bootloadera?!

pusti da mob odradi svoje, mob ce se resetirati po zavrsetku i vratit tvornicke postavke...

kada se ponovno upali, ukoliko zelis provjeriti dali je odraden UNLOCK ponovno ugasi, izvadi bateriju, VolDOWN- + POWER 10-15 sek, USB i pokreni "check_bootloader.bat", sada bi trebalo pisati UNLOCKED ?! :)

INSTALACIJA RECOVERY-a:

Ugasi mob, baterija van na 5 sekundi, VolDOWN- + POWER 10-15 sekundi (fastboot)

Spoji mob na komp

U folderu UnlockTools pokreni "flash_recovery.bat" i slijedi korake...

to je to, imas i LEWA custom recovery...

INSTALACIJA SuperSU alata (ROOT):

kopiraj "SuperSU-ROOT.zip" na sd karticu

ugasi mob, izvadi bateriju na 5 sekundi, drzi VolUP+ + POWER dok ti se ne pojavi LEWA Recovery

prvo cemo da rjesimo jednu sitnicu, idi na settings - screen - DISABLE screen timeout, vratite se nazad

sada idi na Install, odaberi SuperSU-ROOT.zip - Swipe to Install, kada zavrsi

REBOOT SYSTEM

UPRAVO SI OTKLJUCAO SVOG HAJVANA, INSTALIRAO RECOVERY TE ODRADIO ROOT !!! xD

zivili ! ;)

// eo da se i ponovim, lipi moji/moje, kredit za ovaj nazovi tutorijal ne pripada meni, ovo je skupljanje informacija sa raznih stranica te ugrubo prevedeno sa engleskog jezika ali smatram da je postupak ipak bolje objasnjen jer neke stvari trazeci po netu su jednostavno zbunjujuce za nekoga tko ovakve stvari odreduje po prvi puta a i nasem narodu je ipak razumljivije :))))) //

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 0:28 (mfire).

3 1 hvala 3
17 godina
F1-IVO kaže...

i

P.S.

Umjesto 5 komada za $3 mogao si 6 komada za $1.7

http://www.ebay.com/itm/6x-Schutzfolie-UltraClear-fur-Huawei-Ascend-Y300-/400484333948

Još malo i ja ću postati vlasnik ovog uređaja....

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Nekako ću preboljet 10 kn i jedan protector manje:)

14 godina
neaktivan
Huawei Y300

Malo sam se igrao s uređajem u T-mobile i nekako imam dojam a ekran sporo reagira. Volio bi čuti mišljenje vlasnika.

Inače, za ovu lovu uređaj je odličan!

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

Stigao Huawei:)

Odmah da pitam, da li je moguće kako maknut ovo imbecilno T-Scum brandiranje (logo kod učitavanja i one idiotske melodije)? Da li se to miče ako mu uvalim original softver tj. ovaj: http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDcxNDI=

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Odmah da pitam, da li je moguće kako maknut ovo imbecilno T-Scum brandiranje (logo kod učitavanja i one idiotske melodije)? Da li se to miče ako mu uvalim original softver tj. ovaj: http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDcxNDI=

Jao, to bih i ja volio znat, nervira me taj T-sljam....

13 godina
F1-IVO kaže...

Da.

To kad uradis,  APSOLUTNO sve brises i stavljas svjez nov android 4.1.1 sa Huawei™.

16 godina
moderator
chaselol kaže...

To kad uradis,  APSOLUTNO sve brises i stavljas svjez nov android 4.1.1 sa Huawei™.

A da li to utječe na garanciju? Nebi smjelo, ali nikad se nezna s tim debilima...

Fiat Klub Hrvatska -- http://fiatisti.hr/forum/index.php
13 godina
XXX-Man kaže...
chaselol kaže...

A da li to utječe na garanciju? Nebi smjelo, ali nikad se nezna s tim debilima...

E sad to je fazon, nazovi ekipu/radnju gdje si kupio telefon. Pitaj ih dal' oni priznaju tu verziju sto ces instalirati i dal' gubis garanciju. Nazalost, nasi ljudi su ograniceni ko tepsija pa cesto ti skinu garanciju jer ne priznaju tu verziju androida iako je sa oficijalnog servera.

Obavezno nazvati i pitati ih.

15 godina
neaktivan
Bakaluar kaže...

Malo sam se igrao s uređajem u T-mobile i nekako imam dojam a ekran sporo reagira. Volio bi čuti mišljenje vlasnika.

Kupi ga, neces pozaliti. Imaj na umu da je to ipak low entry uredjaj, tako da ga nemoj usporedjivati sa s3, xperijom z i sl. Meni sve radi odlicno, nemam zamjerki osim na kameru kojoj autofocus nije odradjen kak treba, al nema veze, sustav je fluidan ko u skupljim modelima i da ovaj malisan nosi ime samsung galaxy kostao bi bar 1000 kn vise. Odlicna optimizacija softwer-a, super posao za Huawei ekipu! Sad je stroj, jos kad ga rootam, tad ce biti divlja zvijer.

16 godina
moderator
chaselol kaže...

E sad to je fazon, nazovi ekipu/radnju gdje si kupio telefon. Pitaj ih dal' oni priznaju tu verziju sto ces instalirati i dal' gubis garanciju. Nazalost, nasi ljudi su ograniceni ko tepsija pa cesto ti skinu garanciju jer ne priznaju tu verziju androida iako je sa oficijalnog servera.

S obzirom da je T-com, teško da bi priznali

15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
chaselol kaže...

S obzirom da je T-com, teško da bi priznali

Zaobiđi tcom, pošalješ ga direktno u servis. Servis boli oba stvar dal si ti uklanjao tcomove gluposti, treba vidjet sa servisom, a ne sa tcomom. Koliko imam informaciju, servisira ih agram.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 16:50 (djdino0402).
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Naisao sam na zanimljiv video na youtube-u, pada ga podjelim s vama... u videu pogledajte kako nas malisan rastura ni manje ni vise nego samsung galaxy s4...

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
djdino0402 kaže...
Zaobiđi tcom, pošalješ ga direktno u servis. Servis boli oba stvar dal si ti uklanjao tcomove gluposti, treba vidjet sa servisom, a ne sa tcomom. Koliko imam informaciju, servisira ih agram.

I to što kažeš, morat ću ih kontaktirat

15 godina
Bakaluar kaže...

Kod mene ne reagira sporo,vrlo brzo sve ide,kao podmazano :)

17 godina
neaktivan
Huawei Y300

Probao ga u Tmobileu. Mislim da ću ga i uzeti, normalno je displej radio. Jedino se vidi da je cheap plastic, ali nije neki problem. Opalio sam se smijat kad sam ušao u app manager i sad (HR je izbornik) piše xx mb kao da je zauzeto i da je 0,98GB BESPLATNO :D (free jel, slobodno ;D )

[Sony Xperia U ST25i][Stock Gingerbread 2.3.7] {Bonbon}

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Huawei Y300

kod većine operatera nebitno u kojoj našoj zemlji, garancija se gubi, rootanjem ili promenom rom-a, pa čak i sa oficijalne stranice, svaki upgrade koji nije od njih ruši garanciju, bar je tako kod nas, pitao sam sam već

Current Device:HUAWEI Ascend Y300 Bootloader unlocked and rooted TWRP:LEWA Custom ROM: TouchMeZ v.1.4 by davej7 portet by minotaurus

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

Zvat ću sutra servis i pitat glede jamstva mada pouzdano znam dvojicu koji su sa naknadnim otključavanjem i custom romovima uredno prošli servis pod jamstvom.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Zvat ću sutra servis i pitat glede jamstva mada pouzdano znam dvojicu koji su sa naknadnim otključavanjem i custom romovima uredno prošli servis pod jamstvom.

sve je moguće, zavisi kako budu raspoloženi, hehe, mafija je to

Current Device:HUAWEI Ascend Y300 Bootloader unlocked and rooted TWRP:LEWA Custom ROM: TouchMeZ v.1.4 by davek_7 portet by minotaurus
17 godina

Inače na nekim forumima se raspravljalo i mob ima mogućnost snimanja u 720p ali koristeći druge programe uz mali fps.

Problem je u nekim h264 kodekima, to što ovaj Adreno 203 u teoriji može snimati ali koristi drivere od 200, što huawei napravio neke greške u softveru....

Možda će se u nekim budućim romovima riješiti i budemo mogli imati puno bolje fotke i video, a ne da se u 720p video snima sa 15fps-a

15 godina
neaktivan

A jel radi normalno reprodukcija HD videa?Jel sam negdje procitao da Adreno 203 ne podržava HD playback?I dali može pokretat mkv? :confused: {#}

BF3 nick:FlasHard3
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 1:08 (BobbyZ).
13 godina
BobbyZ kaže...

A jel radi normalno reprodukcija HD videa?Jel sam negdje procitao da Adreno 203 ne podržava HD playback?I dali može pokretat mkv? :confused: {#}

Skines MX player i sve pustas bez problema. I da posto je ekran svega 4" i 800x480, veci video od 480p se ne isplati skidati i gledati, a radi 720p video bez trzanja.

15 godina
neaktivan
ma to pitam kad skinem neki film HD reza h264 rip ili neku nba tekmu da mogu pogledat da mi ne trza,a da netrebam encodat sve u nizu rezu.Hvala :)
BF3 nick:FlasHard3
17 godina

Vi koji ste instalirali modificirani rom, koliki vam je sada rezultat u quadrantu?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice