hmm razmisljam da prodam svoju xperiu u i kupim si ovo, tako da ni kune nemoram nadoplatit....
ono sto mi smeta kod sonyja je njegov softwer bugovit do bola...da onaj galaxy mini 2 radi brze od moje xperie koja je dual core to ne mogu vjerovat....
jedino radi posteno sa CM9 koji ima bug sa snimanjem videa i nema Xloud (zvucnik na xperii je zesca banana bez xlouda)... jako je neudoban u ruci i ekran je preuzak...da su bar napravili kao kod iPhona tih 3,5" a ne ovako, jednostavno ko da tipkam na 3,2" koja su malo veca po duzini...
i jos je sony otkazao JB a razvoj Cyanogen moda je jako spor jer se radi o relativno novom nestandardnom STE U8500 chipsetu...
recite vi meni kakvi su kutevi gledanja na ovom huaweiu? to mi je jedna od bitnijih stvari i jel udoban u ruci?
jos neznam evo, ne igram jako zahtjevne igrice a dosta surfam pa mi treba sto veci ekran al ovih 3,5" su mi premalo...
razmisljam jos o Prestigiu 4300...super mi lezi u ruci i osjecam da je cvrst kad ga stisnem dok xperia skripi i imam osjecaj da cu je smrskat ako jace stisnem
Sony ima problema sa tim jeftinijim aparatima, nisu dorađeni jer su se fokusirali na ove skuplje pod nazivom P, S i T (mad ai kod njih ima gluposti).
Xperia U je, koliko čujem i čitam, jako bugovit mobitel sam po sebi i bukvalno ga vani smatraju smećem. Šteta, hardverski nije toliko loš.
HUAWEI G300 je UGODNO IZNENAĐENJE - definitvno best buy 2012. Baterija solidna, ekran solidan, brz GPS, neloš zvuk (samo slušalice su mu smeće), nema nekih izrazitih problema ni trzanja, kamera 5MP....
Kut gledanja mu je, vjerovao ti ili ne, BOLJI nego kod recimo Sony Xperie P ili S! Ima solidan IPS zaslon koji daje vrlo lijepu gamu boja i ugodan je za oči. U ruci leži dobro, samo što je malo teži (140g).
Od Prestigia bježi jer je prema ovom Huaweiu teško smeće.