HTC WildFire

poruka: 514
|
čitano: 221.032
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: HTC WildFire
goranbm kaže...

Svi kontakti su me spremljeni na SIM kartici .... Kako mogu ih kopirati na telefon sve odjednom, da nemoram rukom upisivati???

Uđeš u imenik (People), pritisni menu i odaberi Import/Export. Iz otvorenog izbornika odaberi Import from SIM card.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
neaktivan
HTC WildFire

medju appovima nadji i odaberi People, onda pretisni Menu>Import/Export>Import from SIM card

Bolje ispast glup nego iz autobusa

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
HTC WildFire

jel zna netko kako da riješim problem s kontaktima?

nemogu nikako promijenit brojeve kontaktima koje je mob "potegnuo" s facebooka. probao sam napraviti nove kontakte, no cim broj koji ima neki kontakt sa facebooka on automatski spoji i koristi broj sa facebooka koji ne radi

0 0 hvala 0
15 godina
HTC WildFire

Imam jedno pitanje!!

Kad uđem u phone imenik, te želim nekog nazvat.

Kako ga nađem tipkajuči slova??

Jedino mogu brojeve birat, al ne nalazim način za slova.

A ponuđena su mi uz brojeve {#}.

Unaprijed hvala!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC WildFire

Stisneš search gumb (ispod ekrana skroz desna ikona, povečalo).

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Ako sam dobro shvatio pitanje, samo stisni broj gdje se nalazi koje slovo. Recimo želiš osobu Arto naći po imenu, Stisnut ćeš jednom: 2 7 8 6, jer njemu je 2=abc, 7=pqrs itd... iste te tipke ćeš recimo koristiti ako želiš naći nekoga tko se zove Bruno. Igraj se malo.

15 godina
Vash kaže...
Arto kaže...

Hvala obojici na trudu, al ipak je ovo što Arto kaže.

A ja cjelo vrijeme gledam u ekran sa brojevima {#}

15 godina
neaktivan
Arto kaže...

Ako sam dobro shvatio pitanje, samo stisni broj gdje se nalazi koje slovo. Recimo želiš osobu Arto naći po imenu, Stisnut ćeš jednom: 2 7 8 6, jer njemu je 2=abc, 7=pqrs itd... iste te tipke ćeš recimo koristiti ako želiš naći nekoga tko se zove Bruno. Igraj se malo.

A di si baš našao Bruno :P :D: :D :D :D :D

15 godina

:D Pravio sam primjer sa arto, i sad tražim drugo ime koje ima ista ta slova, i ne mogu se sjetiti. Pacijent.

@Tko je postavio pitanje, oba odgovora koja si dobio su jednaka. Ovo što sam ti ja napisao dobiješ kada pod people stisneš povećalo, odnosno traženje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 18:27 (Arto).
15 godina
neaktivan
HTC WildFire

Imam problema sa gledanjem filmova na wildfireu, točnije ne mogu ih gledati.

Probao sam avi i mkv format filmića i ni jedan mi ne radi, niti sa rock niti sa yxplayerom.

Na rocku mi je crn ekran, samo se čuje zvuk, a na yxplayeru mi se samo prikaže slika koja stoji, a zvuk ide dalje.

Zna li netko u čemu je problem, možda ja u nećemu griješim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC WildFire

Koje rezolucije ti je video? Na mom starom SE w995 sam dobivao crni ekran kada je video bio veće rezolucije nego što moj ekran podržava. Probaj video konvertirati u format factory-u(ili nekom drugom programu) na rezoluciju wildfire-a (320x240) i onda probaj sa svim playerima da li radi. 

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Eeeee vidiš, mislim da si u pravu.

Nisam se sjetio rezolucije.

Bum probao pa javim, ali mislim da je to to.

Hvala ti.

15 godina
HTC WildFire

imam problem, prije sam bez problema prebacivao stvari sa pc-a na mob, a sad vise ne mogu, pc ga nece prepoznati

pokusao sam sve i htc sync i disk drive i nista nece

na drugom pc-u (xp na njemu, na ovom prvom je windows 7) radi bez ikakvih problema, spojim mob sa pc-em i on ga automatski prepoznaje

sta da ucinim?

EDIT:sada radi

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 19:07 (mustang995).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC WildFire

Imam problema sa skype-om. Isti problem mi ima prijatelj.

Obojica, naravno, koristimo wildfire.

Kad god netko priča s nama preko skype-a, veza je jednostavno nekvalitetna.

Šteka, zapinje, ili kako god to nazovete.

Dakle, to je situacija kad netko s nekim drugim mobitelom priča samnom.

A kad uzmemo oba druga mobitela (npr. x10 mini i iphone), sve funkcionira u redu.

Ima li itko kakvu ideju?? Treba li šta podesit ili di je problem??

LP i unaprijed hvala!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zabranjeniples kaže...

Imam problema sa skype-om. Isti problem mi ima prijatelj.

Obojica, naravno, koristimo wildfire.

Kad god netko priča s nama preko skype-a, veza je jednostavno nekvalitetna.

Šteka, zapinje, ili kako god to nazovete.

Dakle, to je situacija kad netko s nekim drugim mobitelom priča samnom.

A kad uzmemo oba druga mobitela (npr. x10 mini i iphone), sve funkcionira u redu.

Ima li itko kakvu ideju?? Treba li šta podesit ili di je problem??

LP i unaprijed hvala!!!!

skype se meni cini na mobitelima opcenito nepouzdan, fringov google voice talk ima mi puno kvalitetniji i ne-trzaviji razgovor. isprobao sam jedno i drugo samo preko wlana, desire to wildfire i obrnuto, ne znam za 3g vezu.

15 godina
LIX kaže...

skype se meni cini na mobitelima opcenito nepouzdan, fringov google voice talk ima mi puno kvalitetniji i ne-trzaviji razgovor. isprobao sam jedno i drugo samo preko wlana, desire to wildfire i obrnuto, ne znam za 3g vezu.

Kažem, kad koristime druge mobitele (x10 mini, iphone...) sve funkcionira u najboljem redu.

Ako ima tko kakav savjet za widlfire u vezi skype-a, dobro bi mi došao.

15 godina

ne znam ti odgovor, ali reci jos samo jeste li obojica koristili mobilni internet ili wlan, mozda ce to nekom znaciti da ti da neki odgovor.

isto, pokusajte skype poziv sa x10 ili iphoneom na oba wildfirea, mozda je u jednom od ta dva lag sto se tice veze. pogledajte postavke oba i pokusajte poziv napraviti da se oboje nalazite na mjestu gdje nema drugih zvukova. cini mi se da se veza izmedju telefona vodi skoro pa jednostrano, dakle jedan prica drugi slusa, a ako jedan ima pozadinsku buku onda on okupira vezu svo vrijeme i drugi se ne moze probiti ili se cuje isprekidano. nista od ovoga nije "znanstveno potvrdjeno", ovo su samo moja opazanja i (vjerojatno neutemeljeni) zakljucci.

15 godina
LIX kaže...

Ajde, još ću jednom probat objasnit da svi shvatite.

Dakle, primjer. Ja uzmem wildfire, a prijatelj u Varaždinu x10 mini, te probamo razgovarat preko skyfirea.

Veza katastrofa. Čim ja svoj telefon (wildfire) približim glavi, veza puca,šteka,gubi se.

Isti slučaj sa drugim wildfireom (na drugoj strani još x10 mini) na drugoj lokaciji.

Telefon odmaknem pola metra od glave, veza puno bolja (al na pola metra udaljenosti od glave, gubim želju za razgovorom).

No, uzmemo iphone, a s  druge strane u Varaždinu još uvijek x10 mini.

Sve funkcionira u redu.

Dakle, neka caka mora bit u wildfireu.

Pa ako tko zna u čemu je bed, jer ja ne nalazim rješenje??!!

17 godina
neaktivan
HTC WildFire

Možda je zbog light senzora, koji gasi ekran kad se telefon prilikom razgovora približi licu.

Jesi probao razgovarati sa slušalicama koje se dobiju uz telefon?

Inače, koristim Skype na Wildfireu, ali nemam takav problem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 10:59 (macak).

0 0 hvala 1
15 godina
macak kaže...

Možda je zbog light senzora, koji gasi ekran kad se telefon prilikom razgovora približi licu.

Jesi probao razgovarati sa slušalicama koje se dobiju uz telefon?

Inače, koristim Skype na Wildfireu, ali nemam takav problem.

Možeš li malo pobliže opisat svoju situaciju.

Dali si ti namještao taj light senor ili razgovaraš sa slušalicama??

Ili si samo instalirao skype i sve 5???

17 godina
neaktivan
HTC WildFire

Nisam ništa namještao, radi mi samo po sebi.

Međutim, palo mi je napamet da kod tebe proximity senzor možda radi problem, jer kao što si primijetio, kad razgovaraš, zacrni ti se ekran.

Predlažem da probaš sa slušalicama. Ako utvrdiš da je to razlog, onda možeš skinuti neku aplikaciju koja onemogućava taj senzor.

P.S. jel ti Skype instaliran u memoriji telefona ili na memorijskoj kartici?

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 11:19 (macak).

0 0 hvala 1
15 godina
macak kaže...

Međutim, palo mi je napamet da kod tebe proximity senzor možda radi problem, jer kao što si primijetio, kad razgovaraš, zacrni ti se ekran

Da, ali ja ne vjerujem da je do toga razlog, ako na dva wildfire stoji problem.

Možda je do verzija skypea ili nešto slično??

16 godina
neaktivan
HTC WildFire

pitanje u vezi memorijske kartice..stavio bih memorijsku od nokie..pošto vidim da na ovoj kartici ima foldera android i sl. zanima me kako će raditi ova druga? hoće li mob sam instalirati potrebne stvari ili?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
macak kaže...

Međutim, palo mi je napamet da kod tebe proximity senzor možda radi problem, jer kao što si primijetio, kad razgovaraš, zacrni ti se ekran

Da, ali ja ne vjerujem da je do toga razlog, ako na dva wildfire stoji problem.

Možda je do verzija skypea ili nešto slično??

Činjenica je da proximity sensor uzima određenu procesorsku snagu. Skype je sam po sebi zahtjevna aplikacija. Možda ti se u pozadini vrte neke druge aplikacije.

Ja sam na svom Wildfireu instalirao sam tek nekoliko aplikacija, a prije nego upalim Skype, u taskmanageru ugasim one aplikacije ili procese koji mi u tom trenutku ne trebaju.

16 godina
HTC WildFire

A da probaš as drugim voip programom? Znam da je onda problem ako imaš dosta kontakata na skype-u ali imaš i druge voip programe koji su za sam voip na mobitelu puno bolje razrađeni od skype-a.

Ja osobno koristim logotell, koji je vrlo malen(troši ti nekih 3MB-a RAM-a) i pozivi na njemu što radim su odlični, doduše nisam na edge-u nikada probao, uvijem sam ili wifi, ili 3G.

možeš ga skinuti odavde.

Ako te nešto dodatno interesira u vezi njega pitaj na privatnu poruku da ne offtopičarimo bezveze.

Uglavnom program koristim na desire-u ali i na wildfire-u isprobao i radi bez problema.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
macak kaže...

Evo da se javim!!

Malo sam se igrao, ali nikakvo rješenje nisam uspio nač.

Izbirsao sam antivirus, zaustavio rad nekih aplikacija, ali i bez toga, memorije je bilo sasvim dovoljno.

Međutim, i nakon toga jednostavno skype ne štima.

Stavio sam i drugačiju verziju skype-a, ali ni to ne pomaže.

Što se senzora tiče, prijatelj mi kaže, da i njemu normalno to radi sa x10 mini.

Dakle, x10 mini sa ostalim mobitelima (primjer iphone) radi ok.

Skype na dva wildfire u kombinaciji sa nekim drugim mobitelom ne funkcionira kako treba.

To je naravno moja situacija.

Ima li itko kakvu drugu ideju, prijedlog ili rješenje.

Zaista mi je skype bitan, al nikak namjestit da funkcionira kako treba.

Svaka pomoč je dobro došla {#}

edit: pročešljao sam malo i skype forum u temi sa wildfire problemom.

Problem ima jako puno korisnika i očito nešto ne štima s ovim.

Meni šljaka i chat i sve, ali kvaliteta zvuka je katastrofa (prekida i šteka).

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 14:17 (zabranjeniples).
14 godina
neaktivan
HTC WildFire

pozdrav, kako ide otkljucavanje ovog telefona, s softverom 2.1 i 2.2.1?

0 0 hvala 0
14 godina
HTC WildFire

na 2 2 sam i ne radi mi angry birds i slice it... 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC WildFire
Prijatelj mi je kupio HTC wildfire. Pokušao je promijeniti jezik na mobitelu, ali nažalost na mobitelu nema mogućnost promjene sa engleskog u njemački jezik. Zna li netko gdje ima za skinuti s interneta njemački jezik za Wildfire, i kako ga instalirati?

0 0 hvala 0
17 godina

Imam Advanced Task Killer i čini mi se da je radio dobro prije nadogradnje na Froyo. Naime imam uključen "Auto kill" svaki puta kad je mobitel zaključan ali mi se čini da ne radi kako treba, i kada sam odem killnit aplikacije kao da ih ne ubije, tj. ne primjetim nikakovo resterećenje. Da li ima nešto bolje od ovoga i pouzdanije? THX

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice