HTC vs IPHONE

poruka: 47
|
čitano: 7.861
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: HTC vs IPHONE
sinta_2705 kaže...

Proporučam HTC... iPhone je mobitel za šminkere {#} Jednostavan odgovor zašto HTC: android > iOS

S tak retardiranom argumentacijom ce te sigurno poslusat.

14 godina
neaktivan
HTC vs IPHONE

kao jos jednu veliku prednost nexusa htio bih istaknuti da NEMA apsolutno nikakav bloatware, ili neke ruzne launchere (sense, touchwiz). dobijes android onakav kako je zamisljen, i dalje ga nastimavas sam, nisi ogranicen proizvodacevom nemastovitoscu

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
explorer 4 kaže...

Ma 3gs , još uvijek dobar mobitel.

Neznam , meni je taj wildfire teže govno od mobitela , ne bi ga nikad kupio.

hahah koji komentar :D

ne znam, al ocigledno je bolji iPhone, mislim da i na njega moze iOS 5, imat ces ako te to interesuje kvalitetnije igrice, aplikacije, veci display, a kamera i nije toliko losa, hajmo iskreno za je HTC imao ikad dobru kameru?

Had a dream I was king, I woke up still king
14 godina
vidim ti nikad nisi imo android tako da se nemjesaj u kvalitetu igrica i toga zato sto nemas pojma..
15 godina
neaktivan
Edge kaže...

Pa naravno :D Kratko i jasno :D Možete vi pričat šta hoćete ali meni je svejedno bolji HTC

Androidaš, twitteraš, forumaš, informatičar... Administrator i urednik Geekoteke... http://www.geekoteka.site50.net/
14 godina
sinta_2705 kaže...
Edge kaže...

Pa naravno :D Kratko i jasno :D Možete vi pričat šta hoćete ali meni je svejedno bolji HTC

Svi imamo pravo na svoje mišljenje i na forumu ga također možemo iskazati. Ali mislim da nije u redu svoje subjektivno mišljenje miješati u objektivno. Prvenstveno zato što je on (više se niti ne sječam kako se zove osnivač ove teme) otvorio ovu temu kako bi mu pomogli otkriti koji je telofon objektivno bolji.

Ili tako nekako..... {#}

Ispričavam se na {#}

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
14 godina
Indestructible kaže...
explorer 4 kaže...

Ma 3gs , još uvijek dobar mobitel.

Neznam , meni je taj wildfire teže govno od mobitela , ne bi ga nikad kupio.

hahah koji komentar :D

ne znam, al ocigledno je bolji iPhone, mislim da i na njega moze iOS 5, imat ces ako te to interesuje kvalitetnije igrice, aplikacije, veci display, a kamera i nije toliko losa, hajmo iskreno za je HTC imao ikad dobru kameru?

molim te, nadji neku igricu slicno dobroj kao ova, a i sto sam nasao za htc wilfire s je ova, nebi rekao da je ikako igrica

tako da, znam ja dobro, a sad smisli dobar neki protuargument da cujem komentar na ovo, molio bih ostale da se ne mjesaju

Had a dream I was king, I woke up still king
14 godina
HTC vs IPHONE

Znači, u izboru su WildS, iPhone (želio sam napisati ajdPhone, ali) i Nexus S.

Najbolje bi bilo da proanaliziramo kamere > LINK

Namjerno sam stavio "scaling" na 3MP jer najslabiji u usporedbi ima 3MP (ajdPhone :), WildaS nisam stavljao jer sam ipak mišljenja da je on po svemu ovdje najlošiji.

Na usporedbi se vidi da najbolju kameru ima Nexus S, onda je mrvicu iza njega (moj :) Neo V (V!), dok najlošiju kameru ima ajdPhone koji ujedno ima i već (znam da ima iOS, ali vrijeme ga je pregazilo) hardwear uz, ako ne najskuplju, onda drugu najskuplju cijenu.

(Moj) zaključak (ili preporuka): Uzmi si Nexusa ili ovaj moj Neo V, WlidS također nije loš uređaj za (ispod>may be) prosječnog korisnika, istina je da uređaj nije loš, ali svi, svi iz usporedbue su praktički u svakome pogledu bolji (osim ajdPhone-a u kameri), po ekranu, softweru (softweru s kojih je hardwerom ukomponiran) i da ne nabrajam. IPhone je već ipak star uređaj (za par dana imat će već dvije god.), nema radio (!), nema Bletooth, i od ovih boljih uređaja (bez HTC-a) iz usporedbe ima najlošiji ekran. Dok iPhone ima 165ppi, NeoV i Nexus imaju preko 250 (za Nea znam, za Nexus not sure) ,a to se u pregledavanju interneta itekako vidi.

Ako uspoređujem NeoV i Nexus S, ja bih uzeo NeoV. Solidna kamera, idealan ekran (4" je već malo teže strpati u džep), manja cijena, plus HD snimanje, a ako se iznenada nebo počne rušiti, ljepše će to biti snimati u HD-u ;).

Ja sam svoje rekao.

U zdravlje!

Neeee, neeee, nenn!!!

Još nisam gotov.

Na početku teme si rekao da ti ne spominjemo četvorku, kad smo kod toga, stavio sam na usporedbu (kamere) četvorku i ova dva, i mogu ti reći da ovi imaju bolju kameru. Kod četvorke ima dosta šuma.

E sad je to to.

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

hardware*

samo ti pricas o tom neo v, mislim nemoj se uvrijedit ali tako je. nexus je div, ali da vidis kako samo mami poglede. i savrseno lezi u ruci iako je glomazan

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
15 godina
protjeran
Staljin kaže...

hardware*

samo ti pricas o tom neo v, mislim nemoj se uvrijedit ali tako je. nexus je div, ali da vidis kako samo mami poglede. i savrseno lezi u ruci iako je glomazan

sutra ga kupujem pa kazem dojmove :)

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
14 godina
Staljin kaže...

hardware*

leži* :)

Pričam o njemu jer o njemu mogu pričati, svaki ga dan držim u ruci, s njim sam na netu, koristi ga, itd,itd,itd....................

Nexus S sam i ja mislio kupiti, ali sam odustao jer je bio skuplji od onog o kojemu ja stalno pričam [;)].

Ovo kako mami poglede, slažem se jer je on zapravo (kada ne radi) potpuno crna zakrivljena ploha, vjerujem.

Ovo kako leži u ruci se također slažem, ali on ipak već malo teže ide u džep.

Njemu sam preporučio ovaj o kojemu ja stalno pričam jer nema preveliki ekran, ima 5MP kamere s HD snimanjem i nije preskup (barem u tele2 webshopu kako sam ga ja kupio > 1750kn.

Podcrtano > Thanks

16 godina
ne slusaj ljubitelje ifona, ifon je u biti modna marka,a ne nesto sto ti je uistinu potrebno. istina da je ifon kvalitetan proizvod,al sumnjam da ljudi koriste i 20% njegovih mogucnosti - bitno je posjedovat ga. ifon ti treba ko ekser u glavi,rade za manje pare kupi nexus ili htc
13 godina
protjeran
sinta_2705 kaže...

Proporučam HTC... iPhone je mobitel za šminkere {#} Jednostavan odgovor zašto HTC: android > iOS

lol

colonello bastardo
14 godina
danijel0000 kaže...
ne slusaj ljubitelje ifona, ifon je u biti modna marka,a ne nesto sto ti je uistinu potrebno. istina da je ifon kvalitetan proizvod,al sumnjam da ljudi koriste i 20% njegovih mogucnosti - bitno je posjedovat ga. ifon ti treba ko ekser u glavi,rade za manje pare kupi nexus ili htc

Ako ljudi ne koriste 20% ajdPhone-ovih mogučnosti onda ne koriste niti 30% Nexusovih/HTC-ovih mogučnosti.

Kako god okrenemo sve se to svodi na isto.

p.s. Nexus isto košta

13 godina
neaktivan
HTC vs IPHONE

ja sam imao običan wildfire, sad imam galaxy ace. wildfire? hmm...uglavnom dost štekanja ako želiš nešto radit na njemu.. kamera je 5 mgpx..al ono slike znaju biti dost mutne..a neznam...osobna nisam ljubitelj iphone-a, previše su ograđeni od drugih tak da. al kolko gledam po youtubeu usporedbe tu su negdje po brzini. moja preporuka je nijedno ni drugo, jer za te pare dobiješ nekaj puno boljeg, al ak već moram odlučiti onda je to iphone 3gs!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC vs IPHONE

Ja bih se odlučio za iPhone

www.izzicarhirecroatia.com

0 0 hvala 0
14 godina
Lennon007 kaže...

ja sam imao običan wildfire, sad imam galaxy ace. wildfire? hmm...uglavnom dost štekanja ako želiš nešto radit na njemu.. kamera je 5 mgpx..al ono slike znaju biti dost mutne..a neznam...osobna nisam ljubitelj iphone-a, previše su ograđeni od drugih tak da. al kolko gledam po youtubeu usporedbe tu su negdje po brzini. moja preporuka je nijedno ni drugo, jer za te pare dobiješ nekaj puno boljeg, al ak već moram odlučiti onda je to iphone 3gs!

RadoZ kaže...

Ja bih se odlučio za iPhone

Ja mislim da je čovjek već kupio mobitel odavna...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice