HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 519.479
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: HTC One
crosebo kaže...

ljudi nakon sto pustim neku pjesmu ili mi dojde zvucna notifikacija duje se mali sum kad priblizim mobitel i taj sum traje neke 2 sekunde nakon kraja zvuka ili pjesme i na kraju suma se cuje neki kako da to opisem ko škloc,oprostite na opisu ne znam kako bi se drugacije izrazio, jeli to normalno ili ne,takojder valja napomenuti da sam to primjetio nakon ovog update od 30 i neš mb-a ali neznam dali je problem prije postojao

normalno, to je zbog audio pojacala, svaka hi-fi linija ima isti efekt kad se pojacalo gasi, na nekim uređajima je vise izrazeno, na drugim manje.

12 godina
neaktivan
HTC One

Izgleda da moj ide na reklamaciju, kamera je počela gubiti focus, u roku od dva dana sa ispravna kamera od ispravne do totalnog mutnila.Auto focus uopće ne radi, bez obzira na postavke, mob je nije rootan.

Navodno HTC zna za ovaj problem i radi na tome.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One

Ja stvarno imam probleme s ovim mobitelom, i to je vecinom hardverski problem. Inace mi je mobitel odlican. :/
Dakle za sada mi ne radi fokus kako treba, pozutilo mi je kuciste, kuciste se odvaja svakim danom sve vise i vise i isto tako mi staklo izlazi iz kucista. A ako ga na servis posaljem mi nece priznati garanciju radi toga. S time da mi mobitel niti jednom nije pao

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dodge_167 kaže...

Ja stvarno imam probleme s ovim mobitelom, i to je vecinom hardverski problem. Inace mi je mobitel odlican. :/
Dakle za sada mi ne radi fokus kako treba, pozutilo mi je kuciste, kuciste se odvaja svakim danom sve vise i vise i isto tako mi staklo izlazi iz kucista. A ako ga na servis posaljem mi nece priznati garanciju radi toga. S time da mi mobitel niti jednom nije pao

Ma daj salji uredaj ako se vidi da nije padao (udubine, rupice, vece ogrebotine) i kazi da ti se staklo izlazi i hebi ih dok ti ne poprave ili zamjene uredaj jer je to nedopustivo.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
16 godina
neaktivan
gamer34 kaže..

Ma daj salji uredaj ako se vidi da nije padao (udubine, rupice, vece ogrebotine) i kazi da ti se staklo izlazi i hebi ih dok ti ne poprave ili zamjene uredaj jer je to nedopustivo.

I hocu. Ovaj tjedan. Sada samo moram stock rom staviti na njega. A kad smo kod toga imam pitanje jedno. Imam custom rom i samo mi je bootloader otkljucan. I dalje mi je S-ON. Dali mogu samo RUU instalirati ili postoji neki drugi postupak?

11 godina
neaktivan
HTC One

Da kazem par reci o Htc one... posto se bavim telefonima i dosta njih prodje kroz moje ruke za One vam mogu reci da ga izbegavate u sirokom poöju ako jos kupujete polovnog bez garancije ti cela te serija One i x imaju hardverski hardversko-softverski problem mnogo ljudi kojima sam prodao te telfone mi se zalilo na (pomracenje slike,kamera magli,crn ekran)

cela serija ima takav problem...

-Kao telefon je sjajan sa sjajnim performansama tako i izgledom-ali ako ga ne kupujete nov i nemate garanciju probajte da ga izbegnete u sirokom pogledu.

-Mozda ce ovaj post biti nekom koristan{#}

Moj PC  
1 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC One

Zvao sam HTC.Kažu da znaju za problem, da je poznata serija koja ima problem sa fokusom, te da polako zamjenjuju cijelu seriju sa novim mobitelima ili ako je moguće nanovim postavljanjem software-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
HTC One

Eh moj HTC, a ja baš danas bio u VIP-u i divio se uređaju, kako hebeno dobro izgleda i sve to.. A ovako, sada ti vjeruj, he mislim nije ni prvi ni zadnji puta da je neka loša IT serija nekog uređaja završila na balkanu, ali opet, ne znam.... Što više čitam na raznim forumima, to mi raspoloženje pada kada je u pitanju HTC One...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One

Ne znam.

Ja sam imao jedno 100 high end samsung uredaja, S2,S3,Note 1 i 2, sad S4 i nijednog nisam na servis nosio.

Ali HTC, odmah, One X par puta, sad i One.

Cudno ali istinito.

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
HTC One

Jel svi imate srebrne ili netko ima i problem sa black serijom?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
14 godina
tnakir kaže...

Moj je srebrni, al vecinom imaju ljudi problema s pocetnim uredajima ( znaci oni koji su ga kupili kad je izasao ) masovna i brza proizvodnja je napravila te probleme, u trenutnim ( nesto kasnijim ) uredajima vise nema gapova, i kvalitetnije je napisan Beats Audio tj ne izguli se nakon 3 tjedna koristenja telefona...ja sam svojeg odmah kupio kad je izasao ( nakon 3 tjedna nije ni bilo traga Beats logu ). Black verzije nemaju tih problema ( jer su izasle kasnije )

1969 Dodge Charger R/T
14 godina
HTC One

evo dosao i moj sa servisa. naravno, nisu primjetili nikvu gresku {#} usporedili su kao sa drugima i sve je ok, i stavili zadnji software (a zadnji je i bio gore). ostavio sam ga u tele2 nek ga salju nazad.. ocito sljepi ljudi rade u agramu ili se prave glupi...

inace nije sluzbeno objavljeno ali HTC zna za gresku. stvar je u neispravnim kamerama i planiraju izdati update kojim ce smanjiti ISO osjetljivost, drugim rjecima imat cemo kameru koja po mraku slika ko mobiteli iz 2005-te.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Stolnik kaže...
tnakir kaže...

Moj je srebrni, al vecinom imaju ljudi problema s pocetnim uredajima ( znaci oni koji su ga kupili kad je izasao ) masovna i brza proizvodnja je napravila te probleme, u trenutnim ( nesto kasnijim ) uredajima vise nema gapova, i kvalitetnije je napisan Beats Audio tj ne izguli se nakon 3 tjedna koristenja telefona...ja sam svojeg odmah kupio kad je izasao ( nakon 3 tjedna nije ni bilo traga Beats logu ). Black verzije nemaju tih problema ( jer su izasle kasnije )

inace manje problema imaju one prve serije, a boja apsolutno nema veze, svi imaju iste kamera module. na 80% uređaja se pojavi kvar (srebrni, crni..). zna se da su imali velike probleme sa nabavkom tih modula i ocito se na brzinu sve to radilo i doslo je do gresaka.

i jos to nebi bio neki preveliki problem da nisu napravili mobitel kojeg je nemoguce otvoriti bez da se kuciste totalno unisti...

13 godina
Igor666 kaže...

evo dosao i moj sa servisa. naravno, nisu primjetili nikvu gresku {#} usporedili su kao sa drugima i sve je ok, i stavili zadnji software (a zadnji je i bio gore). ostavio sam ga u tele2 nek ga salju nazad.. ocito sljepi ljudi rade u agramu ili se prave glupi...

inace nije sluzbeno objavljeno ali HTC zna za gresku. stvar je u neispravnim kamerama i planiraju izdati update kojim ce smanjiti ISO osjetljivost, drugim rjecima imat cemo kameru koja po mraku slika ko mobiteli iz 2005-te.

A jebote koja gamad u servisu. Jesi priložio slike i opisao da slika roze fotke? Sad kad i meni kažu da nisu ništa našli, mamicu im poljubim {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 14:45 (intelduo1).
16 godina
neaktivan
Igor666 kaže...

Ne razumijem što želiš ovime reći?

Slike sa manjom ISO vrijednosti imaju manje šuma (logično, jel), sad je samo pitanje na koliko će ograničiti tu vrijednost, trenutno je maksimum 1600 što je za kameru na mobitelu sasvim pristojno, ako uzmeš u obzir da je primjerice na DSLRovima, koji imaju daleko veći senzor, gornja granica 6400 (..., 1600, 3200 pa 6400). E sad, ako hoćeš fotkati u mrklom mraku bez šuma (a da nije riječ o dugoj ekspoziciji), tu ti često ni dslr ne pomaže, a kamoli mobitel {#}

ISO vrijednost si možeš sam podesiti (umjesto da bude na 'auto').

Ja sam svoju srebrnu verziju uzeo u 5om mj. i (da kucnem u stol{#}) zasad je sve kako treba{#}

This time next year we'll be milionaires
13 godina
Knez_007 kaže...
Igor666 kaže...

Slike sa manjom ISO vrijednosti imaju manje šuma (logično, jel), sad je samo pitanje na koliko će ograničiti tu vrijednost, trenutno je maksimum 1600 što je za kameru na mobitelu sasvim pristojno, ako uzmeš u obzir da je primjerice na DSLRovima, koji imaju daleko veći senzor, gornja granica 6400 (..., 1600, 3200 pa 6400). E sad, ako hoćeš fotkati u mrklom mraku bez šuma (a da nije riječ o dugoj ekspoziciji), tu ti često ni dslr ne pomaže, a kamoli mobitel {#}

Ja sam svoju srebrnu verziju uzeo u 5om mj. i (da kucnem u stol{#}) zasad je sve kako treba{#}

Nije stvar ušumu nego u neispravnom senzoru kojeg ISO 1600 ubije i dobiješ skroz roza sliku, potpuno neupotrebljivu. 

16 godina
neaktivan
intelduo1 kaže...
Knez_007 kaže...
Igor666 kaže...

Nije stvar ušumu nego u neispravnom senzoru kojeg ISO 1600 ubije i dobiješ skroz roza sliku, potpuno neupotrebljivu. 

Baš ću isprobat sa svojim kako izgleda iso1600 na njemu, ali samo hoću reći da ne očekujete čuda od kamere na mobitelu, a pogotovo ne na tako velikim iso vrijednostima. Roza slika ne mora nužno značiti da je senzor neispravan. Pogledaj primjerice, prva slika koju sam preko googla nasao - dslr d7000 na ogromnoj iso vrijednosti (iso 25600) - isto ti je slika roskasta

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 15:03 (Knez_007).
13 godina
Knez_007 kaže...
intelduo1 kaže...
Knez_007 kaže...
Igor666 kaže...

Baš ću isprobat sa svojim kako izgleda iso1600 na njemu, ali samo hoću reći da ne očekujete čuda od kamere na mobitelu, a pogotovo ne na tako velikim iso vrijednostima

Pogledaj par postova iznad kakve slike dobivamo.

16 godina
neaktivan
intelduo1 kaže...
Stolnik kaže...

Do sad nikad nisam slikao u jako tamnim prostorima bez blica i sad sam skuzio da imam neke ruzicaste efekte?!? wtf? kad uopce nema svjetla cijela fotografija je roznata, a kad ima nesto svjetla onda je isto dosta roza. Vidio sam da dosta ljudi ima s tim problema ( na BUG forumu u ovoj temi ), pa vi koji ste zbog tog problema odnesli mob na garanciju, molio bih vas da pogledate slike pa mi kazete sta da radim, dal je to za odnjet na garanciju il je to normalno kod One-a ( makar nebih rekao da je normalno ).

Hvala, lp{#}

Ja imam isti taj problem i mob je radi toga na servisu. To je neispravan senzor kamere i nije normalno. Odnesi na servis, priloži te slike i dobit ćeš novi mobitel. Popravit se ne može.

Evo gledam, vidim da si i ti stavio 2 slike. Prvo, ako slikaš sa blicem iso vrijednost ti treba biti što niža (na ovoj roznoj slici nije sigurno). Gledanje onih slika mi ništa ne znači ako ne mogu vidjeti parametre pod kojima su fotkane{#}. Ajde pogledaj za ovu roznu sliku koji su parametri pa postaj.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 15:16 (Knez_007).
13 godina
Knez_007 kaže...
intelduo1 kaže...
Stolnik kaže...

Do sad nikad nisam slikao u jako tamnim prostorima bez blica i sad sam skuzio da imam neke ruzicaste efekte?!? wtf? kad uopce nema svjetla cijela fotografija je roznata, a kad ima nesto svjetla onda je isto dosta roza. Vidio sam da dosta ljudi ima s tim problema ( na BUG forumu u ovoj temi ), pa vi koji ste zbog tog problema odnesli mob na garanciju, molio bih vas da pogledate slike pa mi kazete sta da radim, dal je to za odnjet na garanciju il je to normalno kod One-a ( makar nebih rekao da je normalno ).

Hvala, lp{#}

Ja imam isti taj problem i mob je radi toga na servisu. To je neispravan senzor kamere i nije normalno. Odnesi na servis, priloži te slike i dobit ćeš novi mobitel. Popravit se ne može.

Evo gledam, vidim da si i ti stavio 2 slike. Prvo, ako slikaš sa blicem iso vrijednost ti treba biti što niža (na ovoj roznoj slici nije sigurno). Gledanje onih slika mi ništa ne znači ako ne mogu vidjeti parametre pod kojima su fotkane{#}. Ajde pogledaj za ovu roznu sliku koji su parametri pa postaj.

16 godina
neaktivan
HTC One

Evo mali non-scientific test. Jedini izvor svjetla je prozor sa spuštenim roletnama (svjetlo prolazi kroz nekoliko redova rupa na njima). Usporedba je sa nikonom d7000. Postavke su:

NIKON: blenda: f/2; ekspozicija: 1/8; iso: 2000
HTC: blenda f/2; ekspozicija: 1/7; iso: 2000

Edit: slike su losije kvalitete zbog kompresije na forumu

Nikon d7000 Nikon d7000
HTC One HTC One
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 16:37 (Knez_007).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Knez_007 kaže...

Evo mali non-scientific test. Jedini izvor svjetla je prozor sa spuštenim roletnama (svjetlo prolazi kroz nekoliko redova rupa na njima). Usporedba je sa nikonom d7000 i . Postavke su:

NIKON: blenda: f/2; ekspozicija: 1/8; iso: 2000
HTC: blenda f/2; ekspozicija: 1/7; iso: 2000

Edit: slike su losije kvalitete zbog kompresije na forumu

Tvoj One je ispravan. Zapravo kvaliteta HTC-ovih slika je iznenađujuće dobra s obzirom na veličinu senzora. Meni su iz servisa javili da mi je mob zamijenjen novim. Nadam se da taj neće imati problema kao ovaj.

17 godina
neaktivan
HTC One

Evo i jedne brze usporedbe S4 i One-a, sve je stock i na auto, fotografije su ciste, bez dotjerivanja, slikano oko 17h

Po meni, HTC ima vidno bolju sliku !

HTC One HTC One
Galaxy S4 Galaxy S4
Trust Me, I'm an Engineer :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 21:12 (benko).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
HTC One

ONE je mobitel koji se hvali i reklamira kao mobitel sa iznimnim slikama u mraku, sto i jest. i sad ako oni smanje ISO osjetjivost ovaj mob se nece kamerom isticati po nicemu od drugih, dapace, posto ima samo 4Mpx bit ce u velikom zaostatku.

a i najgore je sto se to javlja i pri nizem ISO-u, pa ne znam sto bi time dobili.

evo prilazem jos jednom slike koje sam njima poslao, nije mi jasno kako je ova kamera ispravna.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Igor666 kaže...

ONE je mobitel koji se hvali i reklamira kao mobitel sa iznimnim slikama u mraku, sto i jest. i sad ako oni smanje ISO osjetjivost ovaj mob se nece kamerom isticati po nicemu od drugih, dapace, posto ima samo 4Mpx bit ce u velikom zaostatku.

a i najgore je sto se to javlja i pri nizem ISO-u, pa ne znam sto bi time dobili.

evo prilazem jos jednom slike koje sam njima poslao, nije mi jasno kako je ova kamera ispravna.

Meni su zamijenili mob. Pošalji ponovno i zovi ih svaki dan dok ti ne pošalju novi. Obavezno se javi HTC-u. Tako sam napravio i vjerojatno sam zato odmah dobio drugi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 22:26 (intelduo1).
16 godina
neaktivan
HTC One

Dali mogu agram servisu poslati neki upit preko maila jer ako posaljem mobitel tek za 20 dana cu ga dobiti a to mi je malo predugo jer opet necu znati dalo ce ga popraviti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 10:26 (Dodge_167).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

Kad su rekli da ce bit update na 4.3 sense verzija?

0 0 hvala 0
14 godina
kach kaže...

Kad su rekli da ce bit update na 4.3 sense verzija?

Krajem 9.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
13 godina
Dodge_167 kaže...

Dali mogu agram servisu poslati neki upit preko maila jer ako posaljem mobitel tek za 20 dana cu ga dobiti a to mi je malo predugo jer opet necu znati dalo ce ga popraviti.

Najbrže će ti bit riješeno ako odeš osobno tamo i predaš mob. Najviše tjedan dana u tom slučaju. Imaju kontakt mail pa im se obrati.

16 godina
neaktivan
intelduo1 kaže...
Dodge_167 kaže...

Najbrže će ti bit riješeno ako odeš osobno tamo i predaš mob. Najviše tjedan dana u tom slučaju. Imaju kontakt mail pa im se obrati.

Da zivim u zagrebu to mi ne bi bio problem. Poslat cu im mail s upitom i slikama, pa cemo vidjeti.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice