HTC Magic (G2)

poruka: 19
|
čitano: 2.935
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HTC Magic (G2)

Ozbiljno razmišljam o kupnji ovog mobitela, zanimaju me iskustva i mišljenja po mogućnosti onih koji ga posjeduju, ali i ostali neka se uključe u temu.

Najvažnija su mi mišljenja u vezi s HTC Magic vs. IPhone 3G S   prednosti i mane.

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R. ////// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 5.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee JEEEEEEEEJ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HTC Magic (G2)
16 godina
neaktivan
HTC Magic (G2)

evo ti usporedba pa procijeni sto tebi najvise treba, ali ja bi open na android iako HTC Magic nije nesto http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2826&idPhone1=2714

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
osobno nisam probao novi iphone ali sa g2 sam se igro..jednostavno perfektan :)
addicted to HD :)
17 godina
neaktivan
HTC Magic (G2)

Ma već sam ja toga dooosta proučavo, nego  jel ga ima itko??  

Prva i najvažnija prednost pred IPhoneom je Android, koji će vjerujem kroz koju godinu postati 'THE' OS za većinu smartphonea i mislim da će bilježit najveći rast u razvoju. Još uz to IPhone mi se jednostavno GADI, ide mi na uši više i da je ne znam koliko bolji nebih ga želio imati čisto zbog tog publiciteta, ono, svaka šuša ima IPhone. Belji se  Eh i da napomenem da mobitel nikako nebih koristio kao music player pa mi ta prednost IPhonea i nedostatak 3,5" utora na Magicu ne igra nikakvu ulogu.

Gledam baš i tarife, u RH ga službeno zastupa Vip, a VIP je skup. Smijeh

Ako ima još koja alternativa Magicu i IPhoneu molim da navedete.    Jel možda isplativije kupiti preko ebay-a pa uzeti web'n'walk od T-Mobilea???

EDIT:  Hvala Benko!  To se traži!   Realno iskustvo! Namigiva

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R. ////// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 5.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee JEEEEEEEEJ
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 14:05 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Ma već sam ja toga dooosta proučavo, nego  jel ga ima itko??  

Prva i najvažnija prednost pred IPhoneom je Android, koji će vjerujem kroz koju godinu postati 'THE' OS za većinu smartphonea i mislim da će bilježit najveći rast u razvoju. Još uz to IPhone mi se jednostavno GADI, ide mi na uši više i da je ne znam koliko bolji nebih ga želio imati čisto zbog tog publiciteta, ono, svaka šuša ima IPhone. Belji se  Eh i da napomenem da mobitel nikako nebih koristio kao music player pa mi ta prednost IPhonea i nedostatak 3,5" utora na Magicu ne igra nikakvu ulogu.

Gledam baš i tarife, u RH ga službeno zastupa Vip, a VIP je skup. Smijeh

Ako ima još koja alternativa Magicu i IPhoneu molim da navedete.    Jel možda isplativije kupiti preko ebay-a pa uzeti web'n'walk od T-Mobilea???

EDIT:  Hvala Benko!  To se traži!   Realno iskustvo! Namigiva

samsung galaxy, on je po meni odlican to bih svakako uzea da uzimam novi mob, imas ga u tele2

17 godina
neaktivan
HTC Magic (G2)

Sad sam gledao neke usporedbe Samsung Galaxy-a i HTC Magic-a, iako ne volim samsung čini mi se da je Galaxy po mnogo čemu bolji: kamera, ekran, interna memorija, baterija, 3.5mm jack.... jedino što mi se ne sviđa je što je ekskluzivni zastupnik Tele2 jer oni nemaju pakete za mobilni internet kao Vip i T-Mobile od 512MB i više. Inače i sad sam Tele2 i svaka čast za cijene ali bit smartphonea je za mene internet i ako nemam 512MB ili 1GB mjesečno onda ga ne mislim ni kupovati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 14:27 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ja bi kao alternativu uzeo diamond 2(makar mi je g2 bolji)..s obzirom na to da ce za njega izac official wm6.5...
16 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Sad sam gledao neke usporedbe Samsung Galaxy-a i HTC Magic-a, iako ne volim samsung čini mi se da je Galaxy po mnogo čemu bolji: kamera, ekran, interna memorija, baterija, 3.5mm jack.... jedino što mi se ne sviđa je što je ekskluzivni zastupnik Tele2 jer oni nemaju pakete za mobilni internet kao Vip i T-Mobile od 512MB i više. Inače i sad sam Tele2 i svaka čast za cijene ali bit smartphonea je za mene internet i ako nemam 512MB ili 1GB mjesečno onda ga ne mislim ni kupovati.

ionako imas wlan, pa se mozes svugdje prispojit na neku nezasticenu mrezu a i veci gradovi sad imaju hotspotove i mozes neograniceno za 30kn misecno(tako je za split i trogir)

16 godina
neaktivan
benko kaže...
ja bi kao alternativu uzeo diamond 2(makar mi je g2 bolji)..s obzirom na to da ce za njega izac official wm6.5...

nikako nemoj uzimat windows, radije symbian ili android

17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
benko kaže...

osobno imam winmo..prezadovoljan sam...

16 godina
neaktivan
benko kaže...
Mitsuoka kaže...
benko kaže...

osobno imam winmo..prezadovoljan sam...

iman na omniji, omnia je smece samo radi winmo

17 godina
neaktivan
HTC Magic (G2)

Ma sada bih bez razmišljanja uzeo Samsung Galaxy, jednostavno ima sve kao i HTC Magic a hardverski je dosta jači.

Samo veliki problem mi je Tele2 i to što oni nemaju tarife kao Vip ili T-Mobile namjenjene surfanju sa paketima od 512MB i više koji idu skupa i sa minutama poziva i sms porukama u kompletu u pretplati.   To me jedino koči...

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 14:59 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Ma sada bih bez razmišljanja uzeo Samsung Galaxy, jednostavno ima sve kao i HTC Magic a hardverski je dosta jači.

Samo veliki problem mi je Tele2 i to što oni nemaju tarife kao Vip ili T-Mobile namjenjene surfanju sa paketima od 512MB i više koji idu skupa i sa minutama poziva i sms porukama u kompletu u pretplati.   To me jedino koči...

ma nema ti veze za minute i poruke ionako je prejeftin, a za net imas wlan

17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
zv'jer2 kaže...

Imam WLAN ali to smao na nekim mjestima, ne možeš uspoređivati mobilni internet paket i WLAN...  WLAN je jednostavno nepouzdan i imaš ga samo na nekim mjestima.

16 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
Mitsuoka kaže...
zv'jer2 kaže...

Imam WLAN ali to smao na nekim mjestima, ne možeš uspoređivati mobilni internet paket i WLAN...  WLAN je jednostavno nepouzdan i imaš ga samo na nekim mjestima.

ja ga u splitu imam po cijelom gradu Smijeh

17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

evo ti usporedba pa procijeni sto tebi najvise treba, ali ja bi open na android iako HTC Magic nije nesto http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2826&idPhone1=2714

Ovo su mi najbolje usporedbe kad se nesto usporedjuje po tablicama. Aha, dakle ovaj ima vise RAM-a, a ovaj veci ekran. Podvuces crtu, dobijes sumu i kazes - evo ga! Ovaj je najbolji!

Dajte malo korisnici ovog HTC-a recite covjeku o touch screenu i osjetljivost, multi touchu, vidljivosti na suncu itd. Vlasnici HTC-a me podsjecaju na vlasnike Hyundaia i30 koji misle kako se voze u BMW-u jedinici, a ne kuze da im se ljudi smiju iza ledja jer "furaju kopije". I ono sa "mrzim iPhone" je isto kao i "mrzim BMW 1, zato vozim Hyundai i30".

17 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...
Mitsuoka kaže...

Ovo su mi najbolje usporedbe kad se nesto usporedjuje po tablicama. Aha, dakle ovaj ima vise RAM-a, a ovaj veci ekran. Podvuces crtu, dobijes sumu i kazes - evo ga! Ovaj je najbolji!

Dajte malo korisnici ovog HTC-a recite covjeku o touch screenu i osjetljivost, multi touchu, vidljivosti na suncu itd. Vlasnici HTC-a me podsjecaju na vlasnike Hyundaia i30 koji misle kako se voze u BMW-u jedinici, a ne kuze da im se ljudi smiju iza ledja jer "furaju kopije". I ono sa "mrzim iPhone" je isto kao i "mrzim BMW 1, zato vozim Hyundai i30".

niti blizu!!

dok sam kupovao svoj htc ima sam izbor uzet ili phone(jeftiniji 500kn) ili diamond..narvno uze sam diamond i dan danas sam presretan sto sam njega uzeo...

17 godina
neaktivan
HTC Magic (G2)

Nakon svega odlučio samse za samsung galaxy! 

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice