Navečer ga isključim sa punjenja u 1 sat i stavim ga na stol.Ujutro se probudim u 1 i baterija mu je na 20 posto!! Znači pala mu je za 80 posto tijekom noci dok ga niko nije ni pipnuo.Zanima me jel mu to moze bit zbog neke aplikacije ili?Moram nac neko rješenje jer mi uopće ne koristi,čovjek ne može otić van bez da se trese da se neće ispraznit baterija sa 70 posto na 0 u par sati.Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pokusaj nakon sto ti se baterija isprazni u settings/power/battery use pogledati gdje ti najvise trosi bateriju. probaj postati sliku sa grafom.. tako ti mogu pomoc
Navečer ga isključim sa punjenja u 1 sat i stavim ga na stol.Ujutro se probudim u 1 i baterija mu je na 20 posto!! Znači pala mu je za 80 posto tijekom noci dok ga niko nije ni pipnuo.Zanima me jel mu to moze bit zbog neke aplikacije ili?Moram nac neko rješenje jer mi uopće ne koristi,čovjek ne može otić van bez da se trese da se neće ispraznit baterija sa 70 posto na 0 u par sati.Hvala
Jesi stavljao neki rom?ako jesi uradi kalibraciju baterije.
Ja sam prije pola mjeseca stavio neki rom na svoj smartphone i isto tako napunim ga,ujutro baterija na 20-tak %,uradim kalibraciju baterije sad je sve ok.
Nisam stavljao nista a najvise baterija trosi cell standby,phone idle i screen... Iako mi se zadnjih dana malo smirilo al svejedno je slabo
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1838675