HTC EVO 3D problem

poruka: 5
|
čitano: 2.021
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
HTC EVO 3D problem

Navečer ga isključim sa punjenja u 1 sat i stavim ga na stol.Ujutro se probudim u 1 i baterija mu je na 20 posto!! Znači pala mu je za 80 posto tijekom noci dok ga niko nije ni pipnuo.Zanima me jel mu to moze bit zbog neke aplikacije ili?Moram nac neko rješenje jer mi uopće ne koristi,čovjek ne može otić van bez da se trese da se neće ispraznit baterija sa 70 posto na 0 u par sati.Hvala

Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: HTC EVO 3D problem
Premalo informacija da bi se moglo nesto reci.. ali lako moguce da je hardwerski problem (baterija mozda)
Pokusaj nakon sto ti se baterija isprazni u settings/power/battery use pogledati gdje ti najvise trosi bateriju. probaj postati sliku sa grafom.. tako ti mogu pomoc
15 godina
neaktivan
CoKsA kaže...

Navečer ga isključim sa punjenja u 1 sat i stavim ga na stol.Ujutro se probudim u 1 i baterija mu je na 20 posto!! Znači pala mu je za 80 posto tijekom noci dok ga niko nije ni pipnuo.Zanima me jel mu to moze bit zbog neke aplikacije ili?Moram nac neko rješenje jer mi uopće ne koristi,čovjek ne može otić van bez da se trese da se neće ispraznit baterija sa 70 posto na 0 u par sati.Hvala

Jesi stavljao neki rom?ako jesi uradi kalibraciju baterije.

Ja sam prije pola mjeseca stavio neki rom na svoj smartphone i isto tako napunim ga,ujutro baterija na 20-tak %,uradim kalibraciju baterije sad je sve ok.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina
HTC EVO 3D problem

Nisam stavljao nista a najvise baterija trosi cell standby,phone idle i screen... Iako mi se zadnjih dana malo smirilo al svejedno je slabo

Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
definitivno je hardwerski kvar.. imao sam taj kvar na SE xperia arc s..na servisu je sad zbog toga. a evo i link moj ako nevjerujes.

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1838675
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice