HTC disire-GPS aplikacije

poruka: 7
|
čitano: 1.640
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
što se može nabaviti, gdje i kako
Nisam neki veliki znalac u programiranju mobitela pa se ne mogu sam snači na netu. U stvari ne znam to nači, a kog god pitam od svojih koji se kuže više od mene u te stvari nitko ne zna odgovor. Zato vas molim za pomoč. Imam HTC disire i zanima me par GPS mogučnosti na njemu. Našao sam footprint, ukucao ga u memoriju moba, no ne kužim kako postaviti i koju aplikaciju da kad odem od memoriranog footprinta malo dalje pa da me se vodi natrag do footprint lokacije. Bilo u gradu, bilo u prirodi-bogu iza nogu. I drugo. Lani smo išli grupno u berbu gljiva i izgubio sam se ko zadnja budala. Tražili su me cijelo popodne. E sad pitam je li postoji aplikacija da kad se ide tak u nepoznato i ako se ima dva desirea-je li se oni mogu sinhronizirati da se preko GPS-a pokaže na jednom lokacija onog drugog u odnosu na prvog i da se tako može uz korištenje kompasa nači jedan drugog. To je jako zanimljivo za izletnike poput mene.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: što se može nabaviti, gdje i kako
homo.vulgaris kaže...
Nisam neki veliki znalac u programiranju mobitela pa se ne mogu sam snači na netu. U stvari ne znam to nači, a kog god pitam od svojih koji se kuže više od mene u te stvari nitko ne zna odgovor. Zato vas molim za pomoč. Imam HTC disire i zanima me par GPS mogučnosti na njemu. Našao sam footprint, ukucao ga u memoriju moba, no ne kužim kako postaviti i koju aplikaciju da kad odem od memoriranog footprinta malo dalje pa da me se vodi natrag do footprint lokacije. Bilo u gradu, bilo u prirodi-bogu iza nogu. I drugo. Lani smo išli grupno u berbu gljiva i izgubio sam se ko zadnja budala. Tražili su me cijelo popodne. E sad pitam je li postoji aplikacija da kad se ide tak u nepoznato i ako se ima dva desirea-je li se oni mogu sinhronizirati da se preko GPS-a pokaže na jednom lokacija onog drugog u odnosu na prvog i da se tako može uz korištenje kompasa nači jedan drugog. To je jako zanimljivo za izletnike poput mene.

Nisam točno siguran, ali mislim da onaj sustav Google Latitude ti daje mogućnost da vidiš gdje su ti prijatelji putem GPSa.

I rather like the restless nights
14 godina
neaktivan
je li ga se može naći na google marketu? U koju grupu aplikacija to uopće i spada? Pregledavao sam market satima i nisam se snašao.
17 godina

Latitude ti je u startu instaliran na Desire.

14 godina
neaktivan
HTC disire-GPS aplikacije
ježi ga-našao sam tu aplikaciju, no ne mogu skužiti kako se to traži. Ne smatram se dumastom osobom, no jednostavno ne kužim.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: HTC disire-GPS aplikacije
homo.vulgaris kaže...
ježi ga-našao sam tu aplikaciju, no ne mogu skužiti kako se to traži. Ne smatram se dumastom osobom, no jednostavno ne kužim.

Ma ta aplikacija ti radi na način da dijeliš svoju lokaciju sa drugima.

I druga osoba koja ima isto DESIRE ima neki gmail account povezan sa njim.

I kada upališ Latitude imaš opciju za dodati osobu i onda možeš ili preko kontakta ili preko maila.

I kada dodaš osobu u latitude ti ćeš moći pregledavati njezinu lokaciju kao i svoju djeliti sa to drugom osobom.

I tako možeš više ljudi dodati, ali moraju imati gmail.

14 godina
neaktivan
RE: HTC disire-GPS aplikacije

hvala-probat ču s fendom-on ikma isto desirea

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice