HTC desire 601 vs Nexus 5

poruka: 3
|
čitano: 1.692
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Znam da se ova dva mobitela nemogu mjeriti po performansama, ali ipak se dvoimim izmedu ova dva. Razlika mi je u 800kn pa me zanimaju vasa misljenja.

Konkretno me zanima trajanje baterije, kvaliteta izrade (kako je proslo sa padovima), brzina (mislim na htc), i za koga bi vi dali glas htc ili N5 s obzirom na ulozeno dobiveno.

Hvala unaprijed.

5 Nexus 5
0 Desire 601

0 0 hvala 0
14 godina
Re: HTC desire 601 vs Nexus 5
medim kaže...

Znam da se ova dva mobitela nemogu mjeriti po performansama, ali ipak se dvoimim izmedu ova dva. Razlika mi je u 800kn pa me zanimaju vasa misljenja.

Konkretno me zanima trajanje baterije, kvaliteta izrade (kako je proslo sa padovima), brzina (mislim na htc), i za koga bi vi dali glas htc ili N5 s obzirom na ulozeno dobiveno.

Hvala unaprijed.

Postoji tema Pomoc pri odabiru mobitela i ovo pitanje je tamo trebalo bit smjesteno. U vezi pitanja, tu nema puno razmisljanja, Nexus je puno bolji uredaj. Ako imas tih 800kn razlike isplati se.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
13 godina
odjavljen

Imas vec otvorenu  temu http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/pomoc-odabiru-mobitela/101079.aspx {#} pa pitaj tamo {#} .

Edit - Gamer je brzi

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 21:20 (Alien 22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice