Vidiš na mojem 7p baterija odlična, štoviše čak sam se i iznenadio koliko je dobra i bolja od trenutačnog OnePlus 9 pro (koji je na custom rom-u). Istina mobitel je root-an i stavljen drugi kernel i kad konačno stignu custom rom-ovi očekujem još bolju bateriju. Sve u svemu ja zadovoljan, jedina zamjerka mi je white balance ekrana koji za sada ne možemo promijeniti (pretopla bijela boja za moj ukus) što će također biti ispravljeno na custom rom-ovima.
Google Pixel 7/Pro
- poruka: 298
- |
- čitano: 167.658
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Došla moja 7ica, telefon je odlican, kamera super, fp radi i sa staklom besprekorno ali baterija je za qrac...sad dosao na posao 89% baterije, nakon sat vremena da nisam ga ni dirnuo došla na 85%...
Kod mene su dosta drugačija iskustva po pitanju baterije.
Ja sam generalno zadovoljan a prije toga sam bio na Pixelu 5 koji je po mom mišljenju bio vrlo vrlo solidan po tom pitanju
7-ici bi dao 10-15% slabiju bateriju, za sada.
Ja sam takva iskustva imao s ženinim flipom3, on je za 2 poziva i 10 minuta surfanja već bio na 85%
Meni danas support kaze da je najbolje da napravim novu narudžbu, iako su prije 3 dana rekli da će bit poslano, a vidim da je cijena porasla sa 650 na 681 euro. I naravno, šugavi kapitalisti mi sada u invoice umjesto 650 eura napišu 681 euro, iako je izvorno naručeno po manjoj cijeni. Kako je to moguće?!
Vidiš na mojem 7p baterija odlična, štoviše čak sam se i iznenadio koliko je dobra i bolja od trenutačnog OnePlus 9 pro (koji je na custom rom-u). Istina mobitel je root-an i stavljen drugi kernel i kad konačno stignu custom rom-ovi očekujem još bolju bateriju. Sve u svemu ja zadovoljan, jedina zamjerka mi je white balance ekrana koji za sada ne možemo promijeniti (pretopla bijela boja za moj ukus) što će također biti ispravljeno na custom rom-ovima.
Koji kernel si stavio?
Meni danas support kaze da je najbolje da napravim novu narudžbu, iako su prije 3 dana rekli da će bit poslano, a vidim da je cijena porasla sa 650 na 681 euro. I naravno, šugavi kapitalisti mi sada u invoice umjesto 650 eura napišu 681 euro, iako je izvorno naručeno po manjoj cijeni. Kako je to moguće?!
Jedino da se sad svađaš sa supportom oko cene. Mislim da nije trebalo da otkazuješ, ne vidim poentu kad su imali prvobitnu porudžbinu evidentiranu.
cijena je jos uvijek 650 eura, a postarina je 33 eura, pa normalno da ces to morat platit
edit vidim da je jos dosta podjeljenih misljenja oko baterije, neki kazu da je dobra, neki da im je losa. neznam dali bi ga uzeo ili ne
Kirisakura.
Sve ovisi o tvom načinu korištenja. Ako igraš igre na mobitelu ili si u području lošeg signala onda će ti sigurno biti loša.
Evo stigao danas Pixel 7 Pro preko GLSa u OS. Narucen preko Amazona.de Oct 13, 4:09 AM
...
edit vidim da je jos dosta podjeljenih misljenja oko baterije, neki kazu da je dobra, neki da im je losa. neznam dali bi ga uzeo ili ne
Po onome što sam video, vrlo solidno se drži pri aktivnoj upotrebi, ali ima malo veći drain na standby-u, što je sveukupno čini osrednjom, tj prosečnom (što nije loše i svakako je napredak u odnosu na prethodnika).
Jedino da se sad svađaš sa supportom oko cene. Mislim da nije trebalo da otkazuješ, ne vidim poentu kad su imali prvobitnu porudžbinu evidentiranu.
Nisam ništa otkazao. U invoice-u mi sad piše 681 euro, a bilo je 649 kad sam naručio. Sad je opet cijena uređaja 649, a jutros je bila 681 u trgovini. Nije mi jasno.
cijena je jos uvijek 650 eura, a postarina je 33 eura, pa normalno da ces to morat platit
Jutros je cijena bila 681 euro, a tako mi i dalje stoji u invoice. Kada sam naručio u trgovini je bila 649. Sad je opet u trgovini 649. Poštarina mi je bila 10 eura, a ne 33.
ja im pratim cijene zadnjih tjedan dana i znaju varirat 10-30 eura zavisno o boji. cudno
govorim o amazon.de
ja im pratim cijene zadnjih tjedan dana i znaju varirat 10-30 eura zavisno o boji. cudno
govorim o amazon.de
Rekli su da će mi refundirati tu razliku, ali vidjet ćemo. Iako nikad nisam imao problema s Amazonom. Eto samo upozorenje onima koji naručuju s Amazona da pripaze na to.
Zanima me koristi li netko e sim na pixel 7 pro, ima li tu nekakvih komplikacija prilikom instalacije ili rada (imam a1 na bonove). Također me zanima rad aplikacija prvenstveno pbz internet bankarstvo i njuškalo (ima li rušenja aplikacija jer sam vidio da je prijašnjih godina bilo problema s aplikacijama i instalacijom e sim profila). Ovih dana mi stiže pixel 7 pro ali se još uvijek lomim da li da mjenjam s21 ultra.
Zanima me koristi li netko e sim na pixel 7 pro, ima li tu nekakvih komplikacija prilikom instalacije ili rada (imam a1 na bonove). Također me zanima rad aplikacija prvenstveno pbz internet bankarstvo i njuškalo (ima li rušenja aplikacija jer sam vidio da je prijašnjih godina bilo problema s aplikacijama i instalacijom e sim profila). Ovih dana mi stiže pixel 7 pro ali se još uvijek lomim da li da mjenjam s21 ultra.
Ja sam zvao Telemach rekli su da nepodrzavaju uopce, kolega iz Tcoma mi kaze da je to radilo kodnjih samo za apple.
Mislim da kodnas eSIM nije zazivio jos.
Sve te bankarske aplikacije ti posalju SMS i mail, znaci nikad nekoriste to izvan registranice, mozes imat PBZ Bankarstvo na 5tom mobitelu i dobit poruku na neku 3ci i utipkat u neke 5ti.
Sto se tice PBZa specificno, ako imas 2 mobitela koja rade, PBZ mos prebacit ekstreno lagano sa jednog na drugi.
https://www.pbz.hr/gradjani/digitalno-bankarstvo/mobilno-bankarstvo.html
Znaci logiras se #WITHKEY ovdje https://internetbanking.pbz.hr/web/logon i onda samo stavis
1. prijavom na internetsku aplikaciju PBZ digitalnog bankarstva (koristeći #withKEY, PBZmToken ili čitač kartice)
unutar internetske aplikacije u gornjem desnom uglu odaberite korisničku ikonu te Postavke
otvara se ekran s ponuđenim opcijama za upravljanje uslugom te u dijelu Uređaji odaberite Aplikacija za mobilno bankarstvo
za izradu novih kodova odaberite Redistribucija
Došla moja 7ica, telefon je odlican, kamera super, fp radi i sa staklom besprekorno ali baterija je za qrac...sad dosao na posao 89% baterije, nakon sat vremena da nisam ga ni dirnuo došla na 85%...
BT,wifi,4g,notifikacije, sve isključeno?
Ja sam zvao Telemach rekli su da nepodrzavaju uopce, kolega iz Tcoma mi kaze da je to radilo kodnjih samo za apple.
Mislim da kodnas eSIM nije zazivio jos.
eSim radi od HT-a i na 6ci i na 7ci. I na Flipu 4.
Kad smo već toga, evo u tjedan dana skoro s Pixelom jedina zamjerka mi je to punjenje. Da si jedna kompanija poput Googlea dozvoli da punjenje flagshipa traje preko 90 minuta (brzim punjačem) je nedopustivo. Čak sam 2019. na Huaweiju imao punjenje za manje od 1h, a kamoli da sad ne bih trebao.
Izvode gluposti i ugledaju se na Apple, a čak i Samsung ima brže punjenje (oko 1h na Ultri). Te priče kako brzo punjenje uništava bateriju, kao i one da se ne dobivanjem punjača uz mobitel čuva okoliš, mogu mačku okačiti o rep.
Moja 7ica ima brže punjenje od S22 koji je usporediv cijenom.. A wireless je brži Pixel od S22 linije tako da nije sve crno bijelo, jel da..
Ja koristim T-Com esim na 7 pro i stvarno za sada nikakvih problema, niti kod aktivacije. Dobio barkod, skenirao sa Pixelom i sve prošlo bez ikakvih problema. Što se tiče navedenih aplikacija ne znam, osobno sa Erste aplikacijama nemam nikakvih problema

Jutros je cijena bila 681 euro, a tako mi i dalje stoji u invoice. Kada sam naručio u trgovini je bila 649. Sad je opet u trgovini 649. Poštarina mi je bila 10 eura, a ne 33.
Druze, uzmes 649 pa podijelis s 1.19 i zatim taj iznos pomnozis s 1.25
To ti je efekat naseg PDVa kojeg ti naplate kad narucis u HR. Zato je puno bolje mailbox koristit.
Cijena i s nasim pdvom je 650.
Po toj logici bi trebao biti 30 Eura jeftiniji tj 620 sko se koristi mailbox
Cijena i s nasim pdvom je 650.
Po toj logici bi trebao biti 30 Eura jeftiniji tj 620 sko se koristi mailbox
Na amazonu nije, zbog toga ti naraste cijena kad ides u checkout.
Ipak ću otkazati narudžbu s Amazona i uzesti preko mailboxde.com. Registrirao sam se i dobio podatke. Ispunio sam podatke kao na slici. Može li netko provjeriti ako je to ok, a ako nije možete li napisati kako se pravilno ispunjavaju podaci koje se dobiju preko mailboxde u Google Store-u. Prvi put naručujem i ne bi htio nešto pogriješiti.
Niko i ovo dalje sta ide stavi pod Name a Mailboxde gmbh stavi pod optional adresu. Ja sam tako i sve je bilo dobro.
Ipak ću otkazati narudžbu s Amazona i uzesti preko mailboxde.com. Registrirao sam se i dobio podatke. Ispunio sam podatke kao na slici. Može li netko provjeriti ako je to ok, a ako nije možete li napisati kako se pravilno ispunjavaju podaci koje se dobiju preko mailboxde u Google Store-u. Prvi put naručujem i ne bi htio nešto pogriješiti.
Da, to ti je ok, ja tako narucujem sa raznih stranica.
Kako ste platili preko Google Store jer meni ne prolazi ni kartica ni PayPal?
Sve uključeno.
Kako ste platili preko Google Store jer meni ne prolazi ni kartica ni PayPal?
Ipak je uspjelo preko kartice.