Nista saljem ponovo

Poslao sam ponovo sa novog accounta i nema nigdje ništa.
10004.zagreb@posta.hr ?
Poslao sam ponovo sa novog accounta i nema nigdje ništa.
10004.zagreb@posta.hr ?
Možda im se nešto dogodilo sa serverom. Ako te brine jesu li primili, nazovi ih sutra.
Izgleda da je bila stvar u tome što sam slao u PDF formatu.Nakon toga sam ih nazvao i rekli su mi da probam u screenshoot napraviti i ponovo poslati.
Evo konačno poslano i kod njih zaprimljeno.
Šteta što sam izgubio jedan radni dan nadao sam se da će ga psolati danas pa da dođe do sutra...
Preko vikenda ne rade , znači u ponedjeljak bi mogao doći na red pa dok se pošalje trebao bi doći do srijede najkasnije po mojoj procjeni?
Moje iskustvo sa Gearbesta je super,stvari dolaze u prosjeku za 17ak dana (živim u zg),sve je uvijek uredno dolazilo i radilo,u svakom slučaju preporuka.
Jedna zanimljivost sa carinom, prije mjesec dana naručim android box za buraza i uredno dođe doma bez carine,čak je u paketu bio i još jedan kabel i jedan od onih žiroskop daljinskih. Tjedan dana kasnije naručen isti box za frenda i puf,zapeo na carini,pošta traži potvrdu o plaćanju. Skeniran račun na gmailu i u pdf poslan na gore navedenu mail adresu, isti tren sam dobio automatski odgovor da je mail zaprimljen. (stavio sam onaj broj i u naslov i u tijelo poruke)
Što se tice samog EU skladista i navedenog problema s narudzbama koje su pojedincima zavrsile na carini, poslao sam o tome svemu upit mom kontaktu u GearBestu pa cekam odgovor dok se provjeri sve, zasto i zbog cega je doslo do toga, i da li se moze riješiti nesto u korist kupaca..
Nešto ti onda s tim tvojim PDF-om možda ne štima. Ja sam pred tri tjedna uredno poslao PDF napravljen onako kako piše u FAQ-u.
Kako si ti radio taj PDF? Koliko ti je velik fajl?
Meni su nedavno slušalice tamo provele 10 dana.
Jedna zanimljivost sa carinom, prije mjesec dana naručim android box za buraza i uredno dođe doma bez carine,čak je u paketu bio i još jedan kabel i jedan od onih žiroskop daljinskih. Tjedan dana kasnije naručen isti box za frenda i puf,zapeo na carini,pošta traži potvrdu o plaćanju. Skeniran račun na gmailu i u pdf poslan na gore navedenu mail adresu, isti tren sam dobio automatski odgovor da je mail zaprimljen. (stavio sam onaj broj i u naslov i u tijelo poruke)
Brijem da ih je netko educirao o tome, da su prije mislili ma samo neka bezvezna plastična kutijica s nešto elektronike (nešto ko USB hub), a da im je netko rekao - ne, to su aparati koji skoro svi koštaju više od 22 eura pa odsad pa nadalje tražite račun za njih.
Foxit PDF je - što? PDF printer ili samo preglednik ili što? Znači, PDF ti napravi taj Foxit ili Chrome?
Ja radim prema uputama koje sam napisao u FAQ-u i nikad nikakvih problema - isto tako sam sad i zadnji put napravio, pred neka tri tjedna. Znači, u FAQ-u piše da se za Destination odabere Save as PDF - to je Chromeov interni PDF generator.
Zasto je bitno u cemu je i kako napravljen pdf? Ima neka fora?
Zasto je bitno u cemu je i kako napravljen pdf? Ima neka fora?
Samo nam je cudno zasto njemu jedinom nisu prihvatili PDF, a svima ostalima jesu.
Ne znam za postupke hr carine al malo mi cudno da je bitno u cemu je napravljen pdf....
Što se tice samog EU skladista i navedenog problema s narudzbama koje su pojedincima zavrsile na carini, poslao sam o tome svemu upit mom kontaktu u GearBestu pa cekam odgovor dok se provjeri sve, zasto i zbog cega je doslo do toga, i da li se moze riješiti nesto u korist kupaca..
Ne može, jučer i danas sam na ticketu s CS i tvrde da to nije njihov problem jer carina je odgovornost kupca. Eventualno mi nude par dolara na račun. Odbio sam i odlučio da neću preuzeti mob pa nek im se vrati paket, a ja ću tražiti refund od Paypal-a. Problem je u tome što GB ima dva skladišta u EU - jedno je u UK, a drugo je u bescarinskoj zoni odakle šalju ove pakete koji završe na carini te na njih nije plaćen PDV prilkom uvoza u EU te kupac u krajnjoj zemlji uvoza plaća davanja. Stvari koje su već ocarinjene i u njihovom UK skladištu (Birmingham) dolazit će i dalje bez carine u HR. A zašto je to sada problem? Zato što je u dosta EU država lakše uvesti takvu robu iz bescarinske zone i proći bez PDV-a, a GB (valjda) nije znao da u Hrvata svaki paket završi na carini te da nema vrdanja. Ili su upravo znali pa su zato dugo držali HR izvan popisa za EU skladište.
Pa logicno je kad vidis da je ista cijena i na CH i EU skladistu da ni na jedno nije placeno nista...
Pazi carina ne pregeleda sve posiljke uvjeren sam 99%. Idu metodom slucajnih uzoraka ili ako im se nesto ucini sumnjivo.... Da li ce paket zavrsiti na carini i nema nekakve veze odakle je poslat a kad i ako zavrsi na carini tada je bitno odakle je poslat i je li placeno ista ili nije....
Tako je barem u BiH a ne vjeruje da je i u hrvatskoj drugacije. Prevelika je to kolicina robe da se pregleda bukvalno svaki paket....
A ne znam onda. JA godisnje uvezem par stotina paketa u kojima su bic dres i gace i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako rijetko mi naplate carinski pregled tj uopste ga pregledaju ali ako je neka cetvrtasta kutija eto uplatnice za carinski pregled ;) Nije to neka cifra, ispod 2 EUR....
Pazi carina ne pregeleda sve posiljke uvjeren sam 99%. Idu metodom slucajnih uzoraka ili ako im se nesto ucini sumnjivo....
Onda ne bi na carini završavalo >90% ili >95% mobitela iz Kine. Da ne znam bolje pretpostavio bih da se gleda napisana cijena i da sve iznad granice ide na carinjenje, te da sve prolazi kroz rengen i ak uoče nešto što sliči na stvari za koje znaju da obično koštaju više od 22 eura (mobiteli, veće slušalice, tipkovnice...), da i za to traže račun.
Odem na google chrome , pa na settings i kliknem print.I onda mi se ovo otvori.
Znači, nisi ispisivao u PDF onako kako piše u FAQ-u, nego putem Foxitovog PDF printera. Klikni na gumb Change pa potom na Save as PDF.
Mada ne znam zašto bi im to smetalo, ali eto... Drugi put probaj tako.
Foxit radi sasvim normalno, ja s tim radim več godinama...