Gearbest.com

poruka: 1.642
|
čitano: 455.071
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Gearbest.com

Dao sam ocjenu 4 ali sam napisao par negativnih stvari i nisu objavili

0 0 hvala 1
16 godina
Re: Gearbest.com
Ljudi pa što vi očekujete, to je trgovina. Jedini smisao je prodati i zaraditi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Zar ti u sklopu toga nije cilj i izgraditi neko povjerenje kupca? Dok se opečeš drugi put ćeš razmisliti hoćeš li kupovati preko tog sajta. Prije sam mislio da se po ocjenama barem donekle mogu voditi, odnosno ako uređaj ima ocjenu 4.9 da nije da ima neke ozbiljne nedostatke, a u stvarnosti sve te ocjene su totalno bezvrijedne kad ne objavljuju imalo negativnije recenzije. To je na neki način varanje kupca - bolje da onda uopće nema ocjena.

10 godina
odjavljen
Zato najbolje guglat i tražit "normalne" recenzije, a ne te ispod proizvoda, to mi nikad nije bila neka smjernica pri kupnji.
17 godina
moderator
kbenzema kaže...
Zato najbolje guglat i tražit "normalne" recenzije, a ne te ispod proizvoda, to mi nikad nije bila neka smjernica pri kupnji.

To ne mijenja činjenicu da se kompanija ponaša pokvareno i vara kupce, umjesto da im bude partner.

16 godina
mbaksa kaže...

Zar ti u sklopu toga nije cilj i izgraditi neko povjerenje kupca? Dok se opečeš drugi put ćeš razmisliti hoćeš li kupovati preko tog sajta. Prije sam mislio da se po ocjenama barem donekle mogu voditi, odnosno ako uređaj ima ocjenu 4.9 da nije da ima neke ozbiljne nedostatke, a u stvarnosti sve te ocjene su totalno bezvrijedne kad ne objavljuju imalo negativnije recenzije. To je na neki način varanje kupca - bolje da onda uopće nema ocjena.

Ma kakvo povjerenje kupca,zgrabi pare i bježi....ima na svijetu dovoljno budala...

13 godina
Ekipa, nakon završene još jedne nagradne igre od strane GearBesta na Facebooku, pokušavam sada organizirati neki turbo ludi popust na grupnu kupovinu, ili Flash sale za Bugove korisnike, ili kupone s direktnim popustom od 12-20$ za proizvod po želji.. Sve ovisi o kinezima što ćemo uspjeti dogovoriti. Naravno za sve to uvelike i ovisi koliko se kupovalo u proteklom razdoblju. Ukoliko ste zainteresirani za ovako nešto, javite mi se putem privatne poruke s brojevima narudžbi unazad 30 dana..

Što se tiče priče o feedbacku, ni moj jedan s negativnim riječima nije objavljen, jednom sam za proizvod s manom nakon jako loših komentara dobio povrat u iznosu 50% vrijednosti, 30% u GB bodovima, 20% na PayPal..
Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gearbest.com

Da, način na koji hendlaju ocjene je zbilja pederski. Umjesto da sa komentarima i ocjenama isprofiliraju kvalitetne proizvode, čime bi privukli veći broj kupaca, oni se cigane i rade si štetu jer dosta ljudi više neće kupovati tamo...

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
16 godina
Gearbest.com

Meni su danas refundali novce bez ikakvog problema.

Naime, moj TV box (A95) nije došao nakon mjesec i pol, navodno je zastao u Mađarskoj i od tamo nema pomaka gotovo mjesec dana.

Prilikom refund nije bilo nikakvog problema i od našeg dogovora prošlo je cca 24 do same uplate na Paypal.

Moja prva i vjerojatno zadnja kupovina kod njih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Crljo kaže...

Naime, moj TV box (A95) nije došao nakon mjesec i pol, navodno je zastao u Mađarskoj i od tamo nema pomaka gotovo mjesec dana.

Prilikom refund nije bilo nikakvog problema i od našeg dogovora prošlo je cca 24 do same uplate na Paypal.

Kako to?

Jer su vratili lovu, ili jer je mađarska pošta loša?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...
Crljo kaže...

Kako to?

Jer su vratili lovu, ili jer je mađarska pošta loša?

Jer su premazani svim mastima. 

15 godina
neaktivan
Gearbest.com

"Recently many items have been posted with indecipherable address due to the character set used. " To sam dobio od madarske poste

Provjeri sliku od narudzbe,ocito se vidi da je gearbest nesto pogrijesio

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Darkensync kaže...

"Recently many items have been posted with indecipherable address due to the character set used. " To sam dobio od madarske poste

Ne možeš se voditi slikom. Meni su oba paketa na slici imala zamućene sve podatke osim broja pošiljke, a paketi su stigli s korektno otisnutim podacima.

9 godina
odjavljen
mbaksa kaže...
Darkensync kaže...

Ne možeš se voditi slikom. Meni su oba paketa na slici imala zamućene sve podatke osim broja pošiljke, a paketi su stigli s korektno otisnutim podacima.

Kako zamuceni ;) Zar ti ono nemas retina na kojem se se vidi ;)

17 godina
moderator
Torent kaže...
mbaksa kaže...

Kako zamuceni ;) Zar ti ono nemas retina na kojem se se vidi ;)

Nažalost nemam.  Da imam, onda bih jasno vidio, ali ovako... Isto tako je pitanje ima li Gearbest retina printere. 

9 godina
odjavljen
Ma da a kad ja kazem nista se ne vidi onda je do mene ;)
12 godina
neaktivan
Od 16.08 traju moje muke sa naruđbom,ajd šta napraviti? Ima li netko od vas iskusatava sa slanjem pošiljke iz hk2-warehouse? Znaci ispada da su kinezi poslali mob,i tu je stalo..kome se obratiti? Dokle vise cekat?

0 0 hvala 0
13 godina
grofdamir kaže...
Od 16.08 traju moje muke sa naruđbom,ajd šta napraviti? Ima li netko od vas iskusatava sa slanjem pošiljke iz hk2-warehouse? Znaci ispada da su kinezi poslali mob,i tu je stalo..kome se obratiti? Dokle vise cekat?

Stici ce, ne panicarite prije reda, naruceno je iz Kine, ne stize iz Šibenika za Osijek.

Evo moj zadnji mob koji je došao, naručeno 28.7. i do 23.08 je stajalo cijelo vrijeme da je preadvised, i odjednom puf, eto poštara na vrata.. Naruceno je na tuđe ime pa su zato podatci sklonjeni.

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
12 godina
neaktivan
Dvije stvari su mi cudne,prvo svaki proizvod koji sam narucivao sa GBa kada bi bio poslan u mailu bi dobio sliku paketa sa mojim podacima,sada toga nije bilo,a druga puno bitnija stvar,ako odete na taj model uređaja,i kliknete na HK2-Warehouse pise shipped between 07-15.09 a sto je najjace taj datum se konstantno pomice evo slike. Naravno da sam svjestan cinjenice da stize iz Kine,i do sada nisam imao takav slucaj pa zato pitam,svaki proizvod bi mi do sada stizao za max 10 dana,ali je islo preko Belgijske poste..nebi ni pravio dramu ali mob mi stvarno treba!
10 godina
Tako je bilo slicno i kod mene.Narucio sam bluetooth zvucnik i stalno su mijenjali datum slanja zvucnika.Nakon toga sam ih kontaktirao preko chata i preporucili su mi nek uzmem neki drugi,slican zvucnik koji ce mi brzo dostaviti.To sam i napravio i nakon 10 dana je zvucnik bio kod mene.
12 godina
neaktivan
Cekat cu a jos koji dan a onda ih kontaktirati..jer ako pise da je poslano sumnjam da ce htjeti to napraviti..do sada nikad nikakvih problema nisam imao,imao sam svakakvih naruđbi od jeftinih do onako prilicno skupih i islo je ko po loju,ali sada kada sam morao odabrati to drugo skladiste odmah drama..
12 godina
neaktivan
Kontaktirao sam GB i upravo mi javili da je mob poslan 24.08 e pa sad cu cekat..
11 godina
protjeran
Očito da su ovo neki muljatori.
Ja sam naručio sa eu warehousa
I imam neki tracking broj ali na 3 različite stranjce mi javlje drugačije.
Svaki put nekakv eror pa je u jednom danu i u Mađarskoj i u Engleskoj.

Ovo mi je zadnja kupovina kod njih.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

samo gledaj 17track sve ostale lazu....

11 godina
protjeran
Torent kaže...

samo gledaj 17track sve ostale lazu....

Ima tjedan dana se znači ne pomiče...Nikad nisam naručivao od ovih.Da sam znao naručio bi iz Kine pa bi barem znao da će doći.

17 godina
Ja sam na gearbestu ostavio negativnu ocjenu za jedan proizvod i recenziju i normalno da nisu objavili. Narucio tempered glass a dobio obicnu plastiku
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina
protjeran
Pas majku koja je to gamad.
Kud prije nisam naišao na ovu temu nema šanse da bi naručio.
17 godina
Posto je placeno paypalom otvorio normalno dispute i dobio natrag lovu, samo nisu oni jedini koji to rade, to sam uglavnom vidio kod svih, samo nije m jasno da ljudi stavljaju pozitivan score i rating za sranje proizvod.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
Patrick_cro kaže...
Posto je placeno paypalom otvorio normalno dispute i dobio natrag lovu, samo nisu oni jedini koji to rade, to sam uglavnom vidio kod svih, samo nije m jasno da ljudi stavljaju pozitivan score i rating za sranje proizvod.

khm...botovi... khm

Btw. meni je također kao i kod gore kolege također pisalo na trackingu "Item data received" i također se nije makivalo iz Mađarske oko 3 tjedna. Pričekaj još malo, pa ako i dalje ne bude promjene, traži povrat novca.

11 godina
protjeran
A što dobiju tome?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice