Dao sam ocjenu 4 ali sam napisao par negativnih stvari i nisu objavili
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Zar ti u sklopu toga nije cilj i izgraditi neko povjerenje kupca? Dok se opečeš drugi put ćeš razmisliti hoćeš li kupovati preko tog sajta. Prije sam mislio da se po ocjenama barem donekle mogu voditi, odnosno ako uređaj ima ocjenu 4.9 da nije da ima neke ozbiljne nedostatke, a u stvarnosti sve te ocjene su totalno bezvrijedne kad ne objavljuju imalo negativnije recenzije. To je na neki način varanje kupca - bolje da onda uopće nema ocjena.
To ne mijenja činjenicu da se kompanija ponaša pokvareno i vara kupce, umjesto da im bude partner.
Zar ti u sklopu toga nije cilj i izgraditi neko povjerenje kupca? Dok se opečeš drugi put ćeš razmisliti hoćeš li kupovati preko tog sajta. Prije sam mislio da se po ocjenama barem donekle mogu voditi, odnosno ako uređaj ima ocjenu 4.9 da nije da ima neke ozbiljne nedostatke, a u stvarnosti sve te ocjene su totalno bezvrijedne kad ne objavljuju imalo negativnije recenzije. To je na neki način varanje kupca - bolje da onda uopće nema ocjena.
Ma kakvo povjerenje kupca,zgrabi pare i bježi....ima na svijetu dovoljno budala...

Što se tiče priče o feedbacku, ni moj jedan s negativnim riječima nije objavljen, jednom sam za proizvod s manom nakon jako loših komentara dobio povrat u iznosu 50% vrijednosti, 30% u GB bodovima, 20% na PayPal..

Da, način na koji hendlaju ocjene je zbilja pederski. Umjesto da sa komentarima i ocjenama isprofiliraju kvalitetne proizvode, čime bi privukli veći broj kupaca, oni se cigane i rade si štetu jer dosta ljudi više neće kupovati tamo...
Meni su danas refundali novce bez ikakvog problema.
Naime, moj TV box (A95) nije došao nakon mjesec i pol, navodno je zastao u Mađarskoj i od tamo nema pomaka gotovo mjesec dana.
Prilikom refund nije bilo nikakvog problema i od našeg dogovora prošlo je cca 24 do same uplate na Paypal.
Moja prva i vjerojatno zadnja kupovina kod njih.
Naime, moj TV box (A95) nije došao nakon mjesec i pol, navodno je zastao u Mađarskoj i od tamo nema pomaka gotovo mjesec dana.
Prilikom refund nije bilo nikakvog problema i od našeg dogovora prošlo je cca 24 do same uplate na Paypal.
Kako to?
Jer su vratili lovu, ili jer je mađarska pošta loša?
Kako to?
Jer su vratili lovu, ili jer je mađarska pošta loša?
Jer su premazani svim mastima.
"Recently many items have been posted with indecipherable address due to the character set used. " To sam dobio od madarske poste
Provjeri sliku od narudzbe,ocito se vidi da je gearbest nesto pogrijesio
Ne možeš se voditi slikom. Meni su oba paketa na slici imala zamućene sve podatke osim broja pošiljke, a paketi su stigli s korektno otisnutim podacima.
"Recently many items have been posted with indecipherable address due to the character set used. " To sam dobio od madarske poste
Provjeri sliku od narudzbe,ocito se vidi da je gearbest nesto pogrijesio
Ne možeš se voditi slikom. Meni su oba paketa na slici imala zamućene sve podatke osim broja pošiljke, a paketi su stigli s korektno otisnutim podacima.
Kako zamuceni ;) Zar ti ono nemas retina na kojem se se vidi ;)
Kako zamuceni ;) Zar ti ono nemas retina na kojem se se vidi ;)
Nažalost nemam. Da imam, onda bih jasno vidio, ali ovako... Isto tako je pitanje ima li Gearbest retina printere.
Stici ce, ne panicarite prije reda, naruceno je iz Kine, ne stize iz Šibenika za Osijek.
Evo moj zadnji mob koji je došao, naručeno 28.7. i do 23.08 je stajalo cijelo vrijeme da je preadvised, i odjednom puf, eto poštara na vrata.. Naruceno je na tuđe ime pa su zato podatci sklonjeni.
Ja sam naručio sa eu warehousa
I imam neki tracking broj ali na 3 različite stranjce mi javlje drugačije.
Svaki put nekakv eror pa je u jednom danu i u Mađarskoj i u Engleskoj.
Ovo mi je zadnja kupovina kod njih.

samo gledaj 17track sve ostale lazu....

Kud prije nisam naišao na ovu temu nema šanse da bi naručio.

khm...botovi... khm
Btw. meni je također kao i kod gore kolege također pisalo na trackingu "Item data received" i također se nije makivalo iz Mađarske oko 3 tjedna. Pričekaj još malo, pa ako i dalje ne bude promjene, traži povrat novca.