Gdje nabaviti Google Nexus One

poruka: 11
|
čitano: 2.481
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Zainteresiran sam za Nexus od njegovih prvih dana, no tek sad imam neku lovu. S obzirom da više ne nalazim

nikakve oglase (njuškalo, oglasnik) o prodaji ovog smartphone-a, zanima me znade li netko nekog tko prodaje,

ili uvozi/dobavlja Nexus (nije nužno da je nov i pod garancijom, ali da je u odličnom stanju).

eBay sam proučio al nije mi do tih zavrzlama (shipment, carina, poštarina, garancije isporuke, ....), rađe bi ga nabavio

u HR ak je ikako moguće.

D.I. mag.inf.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ako se ne varam preko googleove stranice se moze naruciti nexus, ali nisam siguran..
Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

U Hrvatskoj samo iz oglasnika http://www.njuskalo.hr/index.php?cmd=search2&f_keywords=google+nexus+one  inače nexus one je jako slabo dostupan u europi tako da mislim da kod nas neće doć

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Nexus One se prestaje proizvoditi. Uzmi si HTC Desire, to ti je Nexus One sa par izmjenjenih detalja.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 22:30 (vexx5555).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RE: Gdje nabaviti Google Nexus One
EZY-E kaže...
ako se ne varam preko googleove stranice se moze naruciti nexus, ali nisam siguran..

Moglo se ali ne više, inače nexus one se prestao proizvoditi, možda se može naći na oglasnicima

17 godina
neaktivan
0000 kaže...
EZY-E kaže...

Moglo se ali ne više, inače nexus one se prestao proizvoditi, možda se može naći na oglasnicima

Preko stranice se već duže ne može, to sam čuo, ali da se i dalje daje developerima (valjda googleovim)

D.I. mag.inf.
17 godina
neaktivan
voyager kaže...

U Hrvatskoj samo iz oglasnika http://www.njuskalo.hr/index.php?cmd=search2&f_keywords=google+nexus+one  inače nexus one je jako slabo dostupan u europi tako da mislim da kod nas neće doć

Jedan jedini je već neko vrijeme na njuškalu i taj je prodan, za 2700, malo skupo u odnosu da se novi Desire prodaje za 2000kn (za vip, ostali su skuplji), dok je ovaj nexus korišten preko tri mj

D.I. mag.inf.
17 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Nexus One se prestaje proizvoditi. Uzmi si HTC Desire, to ti je Nexus One sa par izmjenjenih detalja.

Ma znam sve to, i sve spacifikacije, i desire će biti vjerojatna opcija, ako nađem neki otključani ili da prima Tele2. Ako znate neki za oko 2000kn, javite.

Al Nexus mi ima bolji dizajn i ipak je to prvi gphone, ima neka tajna veza ;)

D.I. mag.inf.
14 godina
protjeran

Nabavi ga preko ebaya

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
0000 kaže...

Nabavi ga preko ebaya

Nebi riskirao 2000 do 2500kn pa da me neko prevari, (znam postoji osiguranje isporuke, zaštita kupca i sl. stvari) a i kolka bi carina bila na to, negdje sam čitao da je carina oko 30% vrijednosti.

Navodno se i to može riješit nekim servisima na kojim zakupiš poštanski pretinac u US, pa ti sa te adrese šalju kao gift, isto kao da ti

prodavatelj pošalje kao gift, al se navodno na našoj carini otvara paket bez obzira što je gift i procjenjuje mu se vrijednost, pa na to ide

30%

sve skupa prevelika zavrzlama a nigdje nikoga ko je to napravio pa uspio, da kaže recept uspjeha

D.I. mag.inf.
15 godina

Na elektroniku nema carine samo pdv znaci 23%

My Life Is A Very Serious Game...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice