Galaxy S2 Lociranje

poruka: 7
|
čitano: 2.292
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Galaxy S2 Lociranje

Kupio sam Galaxy S2, jezik je neki norveski, švedski,češki, nemam pojma, u biti kupio sam mobitel od lika sto radi na moru i on je nasao taj mobitel, i ja ga kupio od njega, sad me zanima mogu  li ga ja zadrzat ili sto vec. Jer nezelim policiju za vratom.? Napominjem on je nasao taj mobitel i prodao ga meni??

Odi na google i upiši SEARCH...:)
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 1:21 (El Maniachi).
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Galaxy S2 Lociranje

Pa i da te nađu to je tvoj problem .. Kao prvo i osnovno nemaš pravo to napraviti, tj taj lik što ti ga je prodao .. 

A ti si još veći idiot kada si kupio nešto za što znaš da je ukradeno .. 

GL&HF
17 godina
neaktivan
Galaxy S2 Lociranje

Nije ukradeno nego izgubljeno u disku, nije se javlja 2-3 dana niko i sta ce nece ostavit mobitel....a lik je  iz inozemstva pa mislim da mu se ne isplati krenit u borbu za mobitelom,

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Galaxy S2 Lociranje

Koliko znam mora proci neki rok, ima procedure i gluposti ako bi to islo legalnim putem , da bi ti "stekao" pravo vlasnistva nad mobitelom , mislim moze biti svast, moze frajer reci a izgubio ga i dobro , a moze biti i kontra . Da sam ga ja kupio, i "nemogu mirno spavati" raskupuso bi ga , prodo masku , i ekran, 1oo€ u djep i dobro, ovo bacio haha, sigurno ga nebi prodavao jer to moze opet doci do tebe, ako te takve stvari ne pate onda uzivaj u S2 , barem si ga kupio za sitne pare ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 2:16 (g3arv8).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Galaxy S2 Lociranje

sitne pare totalno, ma ja cu ako i ista dodje rec nasa ga majketi tu na moru i uzeo ga pa nek  me tuzi ko oce, koda taj vlasnik da naidje na S4 ga nebi prisvojio sebi...sta ja mogu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Galaxy S2 Lociranje

Sretno!

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Galaxy S2 Lociranje

Evo i dan danas nitko mi nije pravio probleme sto se tice mobitela ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice