Koji je najbolji po vašem mišljenju...Samsung Galaxy S II, SE Xperia Arc, Iphone 4s, HTC Sensation...s tim da mi je Iphone već na početku na zadnjem mjestu, ali želim čuti koji je po vama najbolji. Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A već znam odgovor forumaša iako nebi to bio moj odgovor.
Galaxy SII
Daj nek netko stickira da je najbolji SGSII da ne dave vise s ovim pitanjima.
SE Xperia Arc a i lagano iP 4S su izvan igre, dalje je na tebi da li ces uzeti Sensation ili Galaxy S2(tesko mi je preporuciti jedan od ta dva jer su oba odlicna)
SE Xperia Arc a i lagano iP 4S su izvan igre, dalje je na tebi da li ces uzeti Sensation ili Galaxy S2(tesko mi je preporuciti jedan od ta dva jer su oba odlicna)
Zašto bi po tebi 4S bio izvan igre??? Zbog toga što nema android?
galaxy s 2 ako hoces andriod amoled ekran i sve ostalo da citas bug znao bi :-)
3,5".
Galaxy S2 bez ikakve dileme.
Kad jednom probas SuperAMOLED+ pozelis da su svi ekrani na svijetu u toj tehnologiji.
Uglavnom mozda je jedino Galaxy Nexus bolji ali sa 16Gb internom memorijom i preslabom grafom za rezu koju ima i Pentile matricom,zapravo ne dolazi ni u obzir za razmatranje .
SGS2,bez ikakvog prigovora.
3,5".
Galaxy S2 bez ikakve dileme.
Kad jednom probas SuperAMOLED+ pozelis da su svi ekrani na svijetu u toj tehnologiji.
Uglavnom mozda je jedino Galaxy Nexus bolji ali sa 16Gb internom memorijom i preslabom grafom za rezu koju ima i Pentile matricom,zapravo ne dolazi ni u obzir za razmatranje .
SGS2,bez ikakvog prigovora.
To je jako individualno, ja trenutno prodajem sgs 2 a ne ip4 upravo i zbog tog "bozanstvenog" ekrana. Osim duboke crne, karakteristicne za amoled, taj display je po meni koma, prenabrijane boje, cudne boje, niska rezolucija.
OP-u preporucam iphone.