Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

poruka: 2.779
|
čitano: 832.781
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

Pozdrav, ovaj forum čitam duže vremena , al ovo mi je prvi odgovor , stoga nemojte puno zamjerit. I meni se dešavalo to da mi se čuje neko zujanje dok pričam na mobitel , ali samo dok obavljam normalne pozive , nikad na skypu ili na viberu , također ni na slušalicama se ne čuje zujanje. Ja sam mislio da je do mreže , jer da je do mobitela uvijek bi se čulo zujanje. Do greške dolazi kad si u polju slabijeg signala , pošto je zvučnik smješten odmah do mikrofona , i tad ti nastaje to zujanje koje tvoj slušaoc čuje (vjerovatno i ti čuješ malo zujanje) . Postoje ti 2 mogućnosti , jedna je da rastavljaš mobitel , pa izoliraš jedan dio .. ali ja to nebi preporučio zbog toga što možeš napravit kratak spoj , i onda si gotov. Druga opcija je jako jednostavna , a to je da pritisneš s 2 prsta , na mjesto gdje ti se nalazi zvučnik(tu se nalazi i mikrofon), pritisneš malo jače , i vidjet ćeš da će te slušaoc lijepo čuti. Kad ti se pojavi zujanje ,samo to uradiš i problem je riješen .. Nadam se da će ti moj savjet pomoći.. Evo ovdje moj page gdje sam malo obradio cubot gt99 i njegovo rootanje , ubrzo ću opisat i postavljanje gps-a . http://abiggermind.com/tech/reviews/cubot-gt99-review-high-performance-low-price . Pozdrav svima!

NikolaKosic
11 godina
neaktivan

evo upravo sam primijetila da mi ne rade upravo sensori kojima je vendor Bosch, a oni od Capelle rade.. možda ima neke veze?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Malo glupo pitanje,ali treba mi file za stock rom .. Za Cubota GT99 naravno...skinuo sam neki s neta,ali zna zapinjati nekad,tako da postaje malo iritatno :) 

Ako ima neki drugi način da se ne mora skinuti,slobodno recite :)

0 0 hvala 0
15 godina

ja ne znam sta vi vise radite po tom mobiltelu.Meni kako je dosao tako sve i stoji,nikad nikakav problem nisam imao,osim sto me nervira punjac koji uzasno sumi dok se puni al dobro barem ga napuni kako treba ..

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Matko_croo kaže...

Malo glupo pitanje,ali treba mi file za stock rom .. Za Cubota GT99 naravno...skinuo sam neki s neta,ali zna zapinjati nekad,tako da postaje malo iritatno :) 

Ako ima neki drugi način da se ne mora skinuti,slobodno recite :)

imašovdje u prvom postu sve što se flešanja tiće, orginal stock, update itd...

Ako trebate poklon kupon za Ganggood od 10$: http://www.banggood.com/?zf=265258
16 godina

Prati li itko ima li šanse da se cyanogenmod pojavi na mtk6589 uređajima?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mmmnnn kaže...

Prati li itko ima li šanse da se cyanogenmod pojavi na mtk6589 uređajima?

Ne.

mtk nije dao kernel developerima ako se ne varam (ili tako nes ... nisam siguran, a neda mi se trazit da ti dam tocnu informaciju..anyway use google and you'll find info :D )

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
14 godina
AmonZero kaže...

Ako netko ima problema s GPS-om isprobajte ovaj guide:

1. Install MTK Tools from Play Store
2. Turn off the GPS, included the A-GPS and the EPO in the GPS settings.
3. Turn off the phone
4. Turn on the phone then turn on wifi
5. Turn on GPS
6. In the GPS settings turn on the EPO, enter the EPO settings and download the EPO data then exit from EPO settings.
7. Turn on the A-GPS then open the A-GPS settings and make sure that the preferred network is only home network.
8. Exit to the menu and open MTK Tools (what you have previously installed)
9. Open engineer mode in mtk tools then find YGPS and open it.
10. Here you can see the satelites as red dots, above this little satelite-map choose the information label
11. In this window you will see a some buttons, push the "full" then "cold" the order is important
12. Now go to open-air with the phone and wait until the red dot satelites turn to green dots.

Mene nakon ovoga locira jako brzo. S onim prijašnjim guideom nisam imao sreće, ali s ovim postupcima se vide rezultati.

Eto pa probajte i javite rezultate.

Error; Update EPO files failed {#}

17 godina
moderator
David87 kaže...
AmonZero kaže...

6. In the GPS settings turn on the EPO, enter the EPO settings and download the EPO data then exit from EPO settings.

Jesi spojen na WLAN? Probaj više puta, probaj nakon restarta mobitela, probaj drugi dan.

11 godina
protjeran

Dali netko zna dali ovaj rom radi na cubot gt99

http://www.needrom.com/mobile/cubot_one_xperia-c/

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina

Joza, koliko problema si imao sa svojim cubotom, amater si što se bilo kakvog stavljanja roma tiče, imao si stock cwm, jedva si uspio na kraju staviti stock i sada opet ideš u istom smjeru.

Ostavi si mobitel na stock romu, ne diraj ništa jer možeš samo pokvariti.

Već smo komentirali ali evo opet. Rom od Cubota One ne paše na GT99 i obrnuto. Tako da je odgovor ne.

Što se tiče skidanja EPO datoteke, kineski server sa kojeg se skida ta datoteka je često opterećen i ne radi stoga probajte kasnije.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 11:37 (Ag008).
11 godina
neaktivan

Probao sam, naravno, odmah na početku, ali je i dalje isto. Mislim, stavio sam od frenda slušalice koje sad normalno funkcioniraju, ali čim stavim one stare, opet se jednako čuje. Tako da pretpostavljam da je stvar u slušalicama i da postoje valjda 2 vrste slušalica, odnosno da su neke slušalice za neke utore podobne.. Ne znam..

13 godina
David87 kaže...
AmonZero kaže...

Ako netko ima problema s GPS-om isprobajte ovaj guide:

1. Install MTK Tools from Play Store
2. Turn off the GPS, included the A-GPS and the EPO in the GPS settings.
3. Turn off the phone
4. Turn on the phone then turn on wifi
5. Turn on GPS
7. Turn on the A-GPS then open the A-GPS settings and make sure that the preferred network is only home network.
8. Exit to the menu and open MTK Tools (what you have previously installed)
9. Open engineer mode in mtk tools then find YGPS and open it.
10. Here you can see the satelites as red dots, above this little satelite-map choose the information label
11. In this window you will see a some buttons, push the "full" then "cold" the order is important
12. Now go to open-air with the phone and wait until the red dot satelites turn to green dots.

Mene nakon ovoga locira jako brzo. S onim prijašnjim guideom nisam imao sreće, ali s ovim postupcima se vide rezultati.

Eto pa probajte i javite rezultate.

ja sam uspio sa ovim postupkom GPS fix, EPO sam napravio download iz mobileuncle tools -- engineer mode -- engineer mode MTK -- location e.m. -- EPO

EPO vrijedi mjesec dana pa možda dok imaš važeći info nebu skinul novi

iz samih postavki moba od GPS-a mi isto nije htio napraviti download EPO-a

13 godina

danas na poslu mi se počelo dešavati jednom kada ga probudim iz standby-a ekran mi je puno tamniji i boje su dost tamne a osvijetljenje je cijelo vrijeme na max a drugi put sve je presvijetlo i crvena boja prijeđe u rozu

jel ima neka fora da se ovo vrati u normalu ili ekran polako rikava?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 18:23 (batizg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Na moje iznenadjenje danas i jučer mi je gps radio odlično. 

Fix sam radio prije mjesec dana i tada mi nije pomoglo. 

DAnas sam slučajno upalio navigaciju copilot live premium i bio sam lociran za nekih 10-15 sekundi.

Zatim sam ga testirao u vožnji i super je radio.

Čudno ali tako je.

Ovih dana cu ga još testirati, nadam se da će ovo potrajati.

pozzz

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Jel ima tko problema prilikom poziva?mislim na krcenje ili zujanje

No Pain No Gain
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 23:25 (Fabregas4).

0 0 hvala 0
12 godina

Ti se šališ ili ...?

0 0 hvala 0
16 godina
domeklija kaže...

Ti se šališ ili ...?

najozbiljnije!

Danas cu ga opet testirati

11 godina
neaktivan

zna netko kako funkcionira ovja paypal case? narucio sam mob 26,11,2013 i jos ga nema niti na trackingu a kamoli da je dosa na adresu mi.

0 0 hvala 0
16 godina
tonymarkoc kaže...

zna netko kako funkcionira ovja paypal case? narucio sam mob 26,11,2013 i jos ga nema niti na trackingu a kamoli da je dosa na adresu mi.

Pa jesi kontaktiro prodavača da vidiš u čem je problem ?

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
11 godina
neaktivan

kazu samo da cekam cekam cekam...i sada kazu da pitam u pošti

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tonymarkoc kaže...

kazu samo da cekam cekam cekam...i sada kazu da pitam u pošti

Pa onda čekaj, e moj frende prošlo ti je 45 dana za otvaranje Disputea na paypalu ako ga nisi otvorio prije u tom slućaju imaš još šanse otvoriti Claim i to danas.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 17:17 (Fero).
11 godina
neaktivan

jel moze to malo detaljnije, sto da radim gdje i kako

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tonymarkoc kaže...

jel moze to malo detaljnije, sto da radim gdje i kako

Da li si otvorio Dispute na paypal Resolve Centru unutar 45 dana od kupnje? Ako nisi prošla baka s kolačima, sad možeš samo moliti da ti stigne kako su ti rekli i nisi rekao od kuda si ga uzeo. Ako ipak jesi otvorio Dispute onda sad otvori Claim isto tamo na Paypalu.

"Just A Dream ".
11 godina
neaktivan

sa banggooda. nisam otvorio, niti san znao da treba u 45 dana. nabijem ih

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
tonymarkoc kaže...

Onda ćeš s njima prijateljski komunicirati. Ionako najvjerojatnije nisu oni krivi, pogotovo kroz razdoblje praznika.

11 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
tonymarkoc kaže...

Onda ćeš s njima prijateljski komunicirati. Ionako najvjerojatnije nisu oni krivi, pogotovo kroz razdoblje praznika.

prijatelj mi je narucio 2 tjedna nakon mene mob s geekbuying, i dobio ga prosli tjedan

17 godina
moderator
tonymarkoc kaže...
prijatelj mi je narucio 2 tjedna nakon mene mob s geekbuying, i dobio ga prosli tjedan

Ne možeš to tako gledati. Prvo - šalje geekbuying direkt u Hrvatsku ili šalje kroz neku zemlju u EU? Naime, banggood šalje kroz Švedsku ili Njemačku. Zatim, tu su možda druge pošte u pitanju. Potom - paketi se mogu zagubiti, zametnuti u skladištima i sl. Recimo meni je jedan paket skoro tri mjeseca ležao u skladištu u Kini! Već sam se oprostio od njega i onda jednog dana iznenada došlo. Dakle, još malo se strpi, ako ne dođe za tjedan-dva (tj. ako ne vidiš pomak na ips-u), onda ih počni gnjaviti neka ti pošalju ponovno. I obavezno pročitaj ako već nisi: http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

13 godina

da li netko još ima problem sa displayom i prikazom jačine boja i osvjetljenja koji sam opisal par postova prije?

mobitel nije nikad pao ili bio udaren i slično

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Isključi automatsko osvjetljenje, ručno ga podesi. Po potrebi resetiraj na tvorničke postavke

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice