Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

poruka: 2.779
|
čitano: 833.151
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran

dali netko zna dali na mobu radi asphalt 7,modern combat 4 i nova 3

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Cubot GT99 Smartphone Android 4.2
Keiichi kaže...

Ljudi jel vi ne citate stranice ispred ? :D

od Osijeka do Pecuha me navigacija vozila bez ikakvog gubljenja signala, preciznost je bila 30m...

Loša preciznost, znaći može te komotno odvesti u krivu ulicu.

"Just A Dream ".
17 godina
moderator
Keiichi kaže...

od Osijeka do Pecuha me navigacija vozila bez ikakvog gubljenja signala, preciznost je bila 30m...

30 metara ili 30 stopa (ft)? 30 metara nije za pohvalu. A zapravo si jedan od rijetkih kojima navigacija uopće radi bez da se signal gubi. Ili nisi skužio da se gubi, tj. ta preciznost je možda tako niska baš zbog lošeg primanja signala. Meni se recimo u vožnji signal često gubi u zavoju, a recimo tamo oko Sesveta je bio posve neupotrebljiv - nije uopće mogao uhvatiti signal.

17 godina

Dead Trigger 2 sigurno radi jer ga igram, sjećam se da jedne utrke nisu radile najbajnije, ne sjećam se koje ali RR3 mi vrti bez problema.

Meni je gps precizan, dovoljan za navigaciju.

S time da preciznost i sam doživljaj navigacije ovisi o kojoj je riječ. Google Maps uvijek će pokazati malo odstupanje ali zato recimo Copliot live Premium kojeg ja koristim (link na pm) ima sasvim zadovoljavajuću preciznost i dobro vodi.

Uvjet je da ste uspješno odvrtili onaj vodič. Često ljudi misle da su Gps popravili jednim pokretanjem vodiča ali pokrenute gps test, ako ne pronađe 11 satelita, koristi 4 i locka vas do 2min ponovno pokrenite onaj vodič. Igrajte se i s full i hot opcijama, što je bolje. Obvezno onda imajte Wi-fi uključen i u dometu budite.

Kada jednom budete lockani na gps testu ostanite 2min na mjestu i pogledajte koja vam je preciznost. Meni onda 3m.

Također, kada pokrente navigaciju ostanite min 2min na mjestu prilikom uključivanja za čim boljim lociranjem i lockom. Nakon toga meni osobno navigacija ide bez problema, mogu snimiti i video. Sumnjam da imam različit mobitel od onih koji se žale.

Ključ je u onom gps vodiču i igranje s njima. Prošli put (prije 2 tjedna) sam 2h proveo s lošim lockom i bez preciznosti, sljedeći dan opet probao epo download, full (sačekao 2min) pa a-gps restart (sačekao 2min) i odonda je opet kao bubica.

Mana jest što ako jedno vrijeme niste radili po vodiču a datoteka s epom vam se obriše nakon 30 dana imate neupotrebljiv gps ako nemate internet za ponovno skidanje i ako neznate napamet postupak.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
11 godina
protjeran

Znaci kaj mislis dali radi nova 3 i modern combat 4

Kaj ti stvarno radi real racing 3

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fero kaže...
Keiichi kaže...

Ljudi jel vi ne citate stranice ispred ? :D

Loša preciznost, znaći može te komotno odvesti u krivu ulicu.

nemoj se naljutit,al ovo se mozda moze dogodit ako si kompletan retaj... u Pecuhu nikad nisam bio, kroz centar i naokolo me vozio kako spada :D kompenziras u glavi tih 30m i pici :D barem se smatram dovoljno sposobnim da to napravim {#}

mbaksa kaže...
Keiichi kaže...

30 metara ili 30 stopa (ft)? 30 metara nije za pohvalu. A zapravo si jedan od rijetkih kojima navigacija uopće radi bez da se signal gubi. Ili nisi skužio da se gubi, tj. ta preciznost je možda tako niska baš zbog lošeg primanja signala. Meni se recimo u vožnji signal često gubi u zavoju, a recimo tamo oko Sesveta je bio posve neupotrebljiv - nije uopće mogao uhvatiti signal.

mislim da je 30m, al opet rekoh ja sam se sasvim dobro snasao, a uopce niisam znao di idem...ne, mob mi bio na brzinomjeru auta i gledao sam s vremena na vrijeme mob... i uvijek je bio spojen

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 13:55 (Keiichi).
11 godina
protjeran

oprostite što trolam ali stvarno dali radi asphalt 7 ili real racing 3

Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan

Real Racing 3 radi, asphalt nisam probao ali ako ovo radi trebao bi i on

16 godina
jozagloza123 kaže...

oprostite što trolam ali stvarno dali radi asphalt 7 ili real racing 3

Boga mu čaćinog pa skini i isprobaj. Jesi naporan...

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
11 godina
protjeran

Opet mi je mobitel poceo gubiti signal.jel moze netko napisati koje mreze koristi...mislim na Band mode u Mobile Unkle Toolsu

No Pain No Gain

0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan

Meni su po defaultu ukljucene mreze a koristim vip i sve 5. Dok sam bio na tele2 gubio mi se signal.

17 godina

Svake 2-3 stranice isto pitanje. Tele2 često koristi frekvencije na odašiljačima koje mobitel (većina kineza ne podržava)-900mhz za 3G. 

Zato sam i stavio faq ovdje, a mbaksa je već nekoliko puta objasnio proceduru.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
11 godina
protjeran
Ag008 kaže...

Svake 2-3 stranice isto pitanje. Tele2 često koristi frekvencije na odašiljačima koje mobitel (većina kineza ne podržava)-900mhz za 3G. 

Zato sam i stavio faq ovdje, a mbaksa je već nekoliko puta objasnio proceduru.

Nije upaljen 3G

Ovo je mbaksa davno stavio i probao sam to ali nema signala makar 1 crtica...

No Pain No Gain
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 21:14 (Fabregas4).
17 godina

Gdje živiš? Jesi li probao reinstalirati, staviti drugi rom, uključiti 3G, isključiti 3G, što se događa kada podesiš tako frekvencije, jesi li tražio novu karticu od operatera, jesi li probao s karticom drugog operatera, jesi li probao u drugom utoru... Jesli li mijenjao što u sučelju, onim prilagodbama, folijom, dodaj opet foliju, makni je, stavi mobitel na tvorničke vrijednosti...

Imaš dosta toga za probati.

11 godina
protjeran

zivim blizu Splita.Ako na 4 mobitela u kuci ima signala onda mora biti i na mojem.Problem je u tome sto radi dan-dva i onda ponovo samo nestane bez ikave obavijesti i onda propustim pozive (dode mi ta obavijest kada ponovo uhvati signal).Nevjerujem da je stvar sa ROM-om kartica radi na drugom mobitelu ali sada cu ostaviti na drugom sslotu pa cu vidjeti.Probao sam sa folijom nema znacajnije promjene

EDIT

Stavio sam na Slot 1 VIP karticu a na Slot 2 BON-BON karticu
Cini se da BON-BON bolje reagira na Slotu 2

Kada izadem na balkon ima Full bar na obe kartice.
Napravim li par koraka prema balkonu signal se pojaca a udaljim li se u sobu nema ga uopce.

Kada maknem foliju nekada je bolje nekada losije ali cini mi se da cu je makniti 

No Pain No Gain
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 22:18 (Fabregas4).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zanima me kolko baterija izdrži, recimo da se pisti film na njega koliko bi sati mogao da radi, i glazba preko slušalica dali bi izdržalo 10 sati?

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
protjeran
ivan262 kaže...

Zanima me kolko baterija izdrži, recimo da se pisti film na njega koliko bi sati mogao da radi, i glazba preko slušalica dali bi izdržalo 10 sati?

Da ako ga spojis na akumulator

No Pain No Gain
15 godina
ivan262 kaže...

Baterija je po meni odlična.
Meni je većinom oko 4h screen time..sto je super.A igram igrice,net,fb itd

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina

Znači ovako:
Skinuo sam novi stock rom te ga stavio na karticu.

S tipkama power off i volume+ (mob kratko zavibrira) uđem u recovery, napravim factory reset, obrišem cache te označim da se instalira stock rom. Instalacija krene ali izbaci grešku (ERROR, INSTALATION ABORTED).

Na telefonu imam samo početnu stranicu: PRVA SLIKA 

te kad skrolnem prstem lijevo/desno imam samo ovo: ČETVRTA SLIKA

Problem je da nemogu ući u meni, znači ovo (desni dio na ovoj slici) kod mene ne postoji: DRUGA SLIKA

U aplikacije ulazim da "spustim" ekran prstom prema dolje, pa kroz settings: TREĆA SLIKA

Također ni touch tipke (back, home tipka i tipka za multitasking) nisu u funkciji; one svijetle ali kad ih se pritisne samo zavibriraju ali ne obavljaju svoju funkciju.

Ukoliko ga ja poželim samo restartati onda se bijeli ekran s CUBOT nazivom vrti dok mu ne izvadim bateriju i ne ponovim factory reset, wipe cach i reboot i onda opet ponovo instalirati sve Apps koje sam imao.

Sry na dugom opisu problema, da bar imam s čim snimit video mislim da bi lakše imali uvid u problem koji me muči.

Napominjem da sam ga samo rootao, da je 2 mjeseca nakon roota radio OK te da se sam od sebe počeo restartati nakon što je bio priključen na punjač.

Mislim, mob nije cigla, on radi ali ne ispravno..
Suma sumarum, ako se i popravi mislim da će dobiti zamjenu.

PRVA SLIKA PRVA SLIKA
DRUGA SLIKA DRUGA SLIKA
TREĆA SLIKA TREĆA SLIKA
ČETVRTA SLIKA ČETVRTA SLIKA
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 17:24 (nansale).

0 0 hvala 0
17 godina

Stavi apex lancher pa vidi što će se dogoditi.

Za grešku 7 koja ti se pojavi odnosno Installation aborted moraš obrisati dio teksta u notepadu++ u updater skripit (guglaj: status 7 cwm). 

Skini stock rom s cubot.net koji se stavlja na drugačiji način što je objašnjeno u njihovim uputama. 

15 godina
Nisu svi forumi nego ih je dva ali OK..

Backup nemam jer bi se već vratio a Rom je baš onaj kojeg si ti linkao više puta.

EDIT: stavio sam Apex L, nešto bolje radi a barem imam meni tako da ti ipak zahvaljujem na pomoći :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...
ivan262 kaže...

Da ako ga spojis na akumulator

Mislišovakav  {#}

Da mogu spojio bi ga, ali kada se ne može onda pitam kakvo je stanje sa baterijom.

Znači može se dobiti oko 4h dok je uključen ekran, znači kada bi bio isključen ekran i samo da pušta glazbu mogao bi pretpostaviti da bi dobio 6-7h korištenja?

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
11 godina
protjeran

dali netko i igrama ima problema s touchem

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Ovako da pitam, moj se Cubot nakon puno prckanja i svega odlucio upaliti, ovo je slika about, ima li novijeg softwarea za njega da probam najnoviji update, sada opet samo cekam kada ce tipka za zakljucavanje opet poluditi, a ovako dok je sada jos u funkciji da probam update koji bi mogao rijesiti problem, bez custom firmware-a molim jer kad se zblesira opet ide direktno u kinu, hvala.

molio bih vas sto brze!!!

Respect the Raise...!

0 0 hvala 0
17 godina

Malo pojasni "touch" problem u igrama. 

delfinho, ja imam v02 a ti imaš najnoviji v04. Tako da je tvoj valjda najnoviji. Kako neki kažu. AKo sve radi nemoj dirati.

Meni je osobno stock rom najbolji i stabilniji.

11 godina
neaktivan

Ovako... mobitel mi je došao u ruke sa samsungovim stockom

gps je radio uz fix, bluetooth i autorotacija nikako, sugovorniku je zujalo (riješio komadić aluminijske folije - još uvijek ne vjerujem). 

Prvo dvoje mi je nebitno.

Androsensor aplikacija nije očitavala ništa sa akcelerometra, magnetsko polje nije očitavala, a ni orijentaciju... Find all sensors aplikacija nije prepoznavala da ih ima. Kalibracija od moba je stalno javljala fail.

Na antonovoj stranici u komentarima nadjoh stock rom, flashala ga večeras... Prvo mobitel sad svako malo zamrzne, pri paljenju se restarta al dobro, to se riješi lako...

Šta se tiče početnog problema... bluetooth sad radi, al autorotacija ne... očitanja na androsensor i dalje ista, al sad Find all sensors nalazi te senzore... pokušala sam razne fiks ideje sa eng foruma za razne marke mobova- paljenje auto brightnessa, gašenja moba na 5 min da se navodno restartaju senzori, paljenje položenog na stol da se kalibriraju senzori... nula bodova. pokušala sam čak i stvar koja pali vlasnicima nexusa - udrit ga zada... ništa... kolko vidim, 4.2.1. ima velikih problema sa tim, za cubota uz neke njegove mane nisam baš našla da mu je to problem

ako tko ima kakvu ideju, rado ću je poslušat... ako je flashanje (na provjereni rom) novo potrebno bilo bi lijepo da je preko cwma jer sam sad naučila postupak i sigurna sam u njega

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 1:19 (Absentee).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ovako porucio sam cubot sa banggood 02.12.2013 danas evo 36 dana od kupovina ali ga jos nema kod mene na bhposta mi stoji ovako ako neko moze da mi kaze sta ovo znaci jeli mob u GERMANY ili BiH. hvala

30.12.2013 10:45:00 GERMANY DEFRAA - FRANKFURT/FLUGHAFEN Otprema pošiljke u inostranstvo (EDI poruka )

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 9:36 (eldin007).

0 0 hvala 0
17 godina

Mobitel je u Njemačkoj tj. Frankfurtu. U hr stiže za 2-3 dana iz Njem u Hr. ali ne znam koliko mu treba do tebe. Uglavnom ovih dana će biti u tvojem gradu.

Auto rotaciju uključi tako što povučeš dolje obavijesnu traku, klikneš na krajnje gornju desn ikonu, klikneš na Auto rotation da ti postane plav.

Jedan od najboljin načina stavljanja roma je ovdje objašnjen

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/cubot-gt99-smartphone-android-42/190243.aspx?page=74&jumpto=4012216&sort=asc&view=flat

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 10:28 (Ag008).
16 godina

Koja je najbolja besplatna navigacija, imam cubot one pa me zanima kaj bi bilo dobro skinuti? Inače kolko sam isprobao na map factoru navigacija radi odlično, svaka ulica koju prolazim je na pravom mijestu itd. Nisam stavljao nikakve fix-eve i na gps testu mi nađe večinom 12 satelita a koristi ih 10! 

pozdrav

StariGad_HR @battlefield
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

pa naravno da sam to probala to

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: