Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

poruka: 2.779
|
čitano: 836.630
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

Na španjolskom forumu netko je govorio da mu normalno rade kartice od 32gb ali da mu ne prepoznaje karticu od 64gb. Rečeno mu je da formatira i da pokuša ponovo.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
17 godina
neaktivan
@ag008
Slazem se xD fakin zvucnik je brutalno jak :/ doduse na ovom miui romu kojeg koristim je to ispravljeno :D
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
17 godina

Danasnji update. Banggood. Nisam imao srece. :( PDV.

Bilo bi u redu da se prestane pricati da je velika sansa za izbjegavanje PDV-a, kak bi stari ljudi rekli "presla baba s kolacima".

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 15:24 (ukay1000).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Danasnji update. Banggood. Nisam imao srece. :( PDV.

Bilo bi u redu da se prestane pricati da je velika sansa za izbjegavanje PDV-a, kak bi stari ljudi rekli "presla baba s kolacima".

da, izgleda da svima kojima je danas obradjen paket tako

cak mi se sad cini da je i veca vjerojatnost za pdv za pakete s banggooda nego na drugim stranicama upravo zbog velike navale identicnih paket

jebiga, bilo je lijepo dok je trajalo :(

16 godina

normalno da je gotovo kad su se svi raskokodakali o trackingu, banggoodu u kako nema šanse da platiš PDV.. samo je bilo pitanje vremena kad bude netko s carine pronjuškao po forumu.

Čovječe čak su neki slali račune na carinu samo da dobiju 1 dan prije mobitel..

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

i šta sad? meni isto piše "invoice missing". jel to znači da moramo na carinu u zagreb ić platit pdv ili što? jel će oni nas kontaktirat ili sami dođemo?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Oni vas kontaktiraju, ne brinite se. Kad ovo citam da su ljudi zvali carinu da vide gdje je zapelo i sve, pa iskreno ne mogu vjerovati ! *ebemu ako je dostava do 3 tjedna onda je toliko, nece se pred kucom pojaviti nakon 2 dana. Ali eto ocito da ima nestrpljivih. Sto je tu je, od sada ide kom prodje prodje, a kome ne prodje nije imao srece.

8 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

koliko im treba vremena da kontaktiraju i kako nas kontaktiraju, prvi put mi je pa neznam?

Come to the dark side.... we have cookies :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Pošalju pismo s njihovim internim brojem kako vode taj paket te zahtjevaju da im zajedno s tim brojem dostaviš račun za plaćeni mobitel da obračunaju pdv. Račun/ss možeš poslati pismeno, faksom, mailom ili osobnim dolaskom.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
15 godina

dakle PDV bi bio (800-160)*0.25? A račun im se šalje potvrda sa PayPala ili moze ona fora kao najjeftiniji na internetu? 

Respect the Raise...!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Pošalješ im screenshot s paypala na mail.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
definho kaže...

dakle PDV bi bio (800-160)*0.25? A račun im se šalje potvrda sa PayPala ili moze ona fora kao najjeftiniji na internetu? 

Ne već puna cijena puta 1.25 i to je to

robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan

A može li se nakon što mi pošalju taj zahtjev za plaćanje pdv-a direktno doći s računom s paypala na carinu i odmah platiti pdv i podignuti mobitel?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

uglavnom ako sam iz ST gdje bi trebao doci platiti osobno???

Postavljam glupa pitanja

0 0 hvala 0
14 godina
Nemože se direktno doći,to se prije moglo dok nisu ukinute sve pošte carinjenja umjesto zagrebačke koja je sve preuzela i sada je zatrpana
robimarko@gmail.com
17 godina

Dok dobijes obavijest doma postom da trebas pokazati racun, posaljes ga faksom ili mailom kolko si ga platio (paypal npr.) i oni ti ga posalju. Kroz 2-3 dana dode ti na vrata, platis pdv postaru i to je to.

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
3 0 hvala 4
12 godina
protjeran

znaci ispadne sve ukupno 1050kn

Postavljam glupa pitanja

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ako se naruči s neke druge stranice a ne "banggood" dali se onda zaibilazi PDV? 

0 0 hvala 0
17 godina

Nigdje u teoriji ne zaobilaziš PDV. Svi osim banggooda šalju direktno iz Kine u Hrvatsku i onda ovisi o sreći, hoće li naplatiti pdv, hoće li otvoriti paket.

Cijena je na drugim stranicama tu negdje a na bangu još imaš i kupon....

Evo, prijatelju neki dan došlo bez carine.

12 godina
neaktivan

iskreno ne znam ni ja više..prodao sam svoj mob nadodao nešto novca i planirao kupiti cubit one...E sad me ovo stvarno sjeb*lo..dali predlažeš da riskiram i svejedno naručim preko banggooda?Postoji li još mogućnost da se PDV zaobiđe?

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
tniduka kaže...

iskreno ne znam ni ja više..prodao sam svoj mob nadodao nešto novca i planirao kupiti cubit one...E sad me ovo stvarno sjeb*lo..dali predlažeš da riskiram i svejedno naručim preko banggooda?Postoji li još mogućnost da se PDV zaobiđe?

sve ti je to pitanje srece, kada tako kupis mob, moras uvijek racunat da ces platit PDV-e, ako slucajno ne platis onda si jako sretan :D

Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
12 godina
neaktivan

Ja i sreća smo posvađani..:D vidim da je tema o Cubot GT99 dali smjem pitat što mislite o cubot one?ili postoji tema o tome? novi sam ovdje..

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 17:30 (tniduka).
13 godina
Ag008 kaže...

Nigdje u teoriji ne zaobilaziš PDV. Svi osim banggooda šalju direktno iz Kine u Hrvatsku i onda ovisi o sreći, hoće li naplatiti pdv, hoće li otvoriti paket.

Cijena je na drugim stranicama tu negdje a na bangu još imaš i kupon....

Evo, prijatelju neki dan došlo bez carine.

Nemojte više preko banggooda kupovati. Evo danas su masovno ocarinjene pošiljke iz Švedske, meni osobno dvije.

Dakle, nema više nikakve garancije što se tiče prolaza carine, čak mislim da će na njih malo više obraćati pozornost.

Trenutno je cijena na banggoodu s kuponom 146 USD (876kn), dok je na geekbuyingu 154 AUD (820 kn)..

Evo kako traje slanje paketa preko geeka, kupljen 23.08. (singpost,slika1), a evo banggood, kupljen 15.08. (flyth,slika2)

geekbuying, singpost geekbuying, singpost
banggood,flyth banggood,flyth
Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 19:30 (assassin.st).
17 godina

Pa dobro, onaj sa Banga je stigao u Zagreb 4 dana pre onog sa Geeka. Dalje, pogotovo što su u oba slučaja sprovedeni isti koraci sa istim ishodom, mislim da nema veze sa sajtom sa koga je naručivano, već sa raznim random faktorima.

Nego, moj još nije stigao u Nemačku, a krenuo je na put 23.8. (kupljen 20.). Somalijski pirati?!

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Moj stoji na carini 8dana, morat cu sutra da interveniram jer u posti jos nisu dobili nista
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
Patrick_cro kaže...
Moj stoji na carini 8dana, morat cu sutra da interveniram jer u posti jos nisu dobili nista

Zbog ovakvih pametnjakovića je i pokrenut taj cijeli postupak nabijanje PDV-a paketima iz švedske...(ispričavam se ako nisi uzeo s banggood-a.)

Misle da će nešta postić, a tu se više niš nemože postić/učinit, sad ćemo plaćat PDV s parama s kojima smo mogli uzet SD kartice ili dodatne baterije... 

Samo su sjebali i sebe i nas sve redom, jer su slali random račune i zvali carinu jer se nisu mogli strpiti par dana/tjedana. {#} 

George double you Bush has two brains, the left and the right, like normal people. But the problem is that there is nothing right in his left brain and there is nothing left in his right brain
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 23:25 (ramzocro-HCR).
17 godina
ramzocro-HCR kaže...
Patrick_cro kaže...

Zbog ovakvih pametnjakovića je i pokrenut taj cijeli postupak nabijanje PDV-a paketima iz švedske...(ispričavam se ako nisi uzeo s banggood-a.)

Misle da će nešta postić, a tu se više niš nemože postić/učinit, sad ćemo plaćat PDV s parama s kojima smo mogli uzet SD kartice ili dodatne baterije... 

Samo su sjebali i sebe i nas sve redom, jer su slali random račune i zvali carinu jer se nisu mogli strpiti par dana/tjedana. {#} 

Kao prvo nije naručen s bangooga nego s pandawilla. Kao drugo nije prvi put da mi poštar zajebe stvar i ne donese mi onaj žuti papirić, jer su mi se več narudžbe vratile pa sam morao ponovno naručiti. Kao treće stoji 8 dana na carini u Zg a ne da je došao za osam dana a do sada niti jedan paket mi nije stajao na carini više od 3 dana a da ga ne ocarine. Imam preko 100 kupovina izvana i prvi put da stoji pun klinac na hebenoj carini.

Edit: Molio bih autore td da pozornije čitaju. Znači stoji na carini a ne da je došao za 8 dana. glavno da znate td lupit ali čitat s razumijevanjem je znanstvena fantastika za vas

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 1:23 (Patrick_cro).
14 godina
neaktivan

Prvi put vidim ovaj mob, kakve su ovo perverzarije 720p quad procesor za soma kuna. Kolko sam skužio da se stavit android na njega?

Vidim ekipa se vec bacila u biznis, po nuškalu se prodaju po 1400kn...

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 3:28 (k1klop).
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina

Jel vam radi Real Racing 3? Meni je do jučer radio normalno a sada me izbaci nakon učitavanja.

17 godina
k1klop kaže...

Prvi put vidim ovaj mob, kakve su ovo perverzarije 720p quad procesor za soma kuna. Kolko sam skužio da se stavit android na njega?

Vidim ekipa se vec bacila u biznis, po nuškalu se prodaju po 1400kn...

Perverzija zvana kina noname. Hocu zaraditi pa zbog specsi stave takvu cijenu koja je opet puno niza od brand mobica iste klase. Ko ne zna ili mu se neda zjb sa kupovinom from china, uzet ce tamo. 

Gore ti je vec andriod jelly bean 4.2, ima par custom romova, makar, ja se nebi s time zjb. Stock, root i deri.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice