Buducnost mobitela

poruka: 9
|
čitano: 2.587
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Buducnost mobitela

Bas gledam malo kakvi sve mobiteli izlaze u zadnje vrijeme, 80% ih ima ili qwerty tastature ili jos gore touchscreen... Pa me zanima sta mislite, dal je to budusnost mobitela? Oce li za 3 godine uopce biti normalnih novih mobitela koji imaju jednostavno tipke 0-9 i jos par bitnih tipki?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Buducnost mobitela

Nešto sumnjam

PSN: alien2710 MGO ID: AI.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Buducnost mobitela

vjerovatno nece biti jer kad pogledas prije par godina mobiteli su imali par svojih osnovnih

funkcija znaci   pozive slanje poruka i to je bilo to.A danas mob je multifunkcijski uredaj

koji ima ugraden fotoaparat,kameru,mp3 player video player preglednik interneta i jos mnogo toga.

Vise ni neznaju sta da uguraju u mob.Za par godina vjerovatno ni nece biti standardnih tipaka tipa

1-9 i menu.. nego ce sve ici preko touchscreena i qwertz tipkovnica.

[IMG]http://i41.tinypic.com/dz7zmt.jpg[/IMG]

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Buducnost mobitela

Naravno da će uvijek biti "normalnih" mobitela. Takav pristup ima nebrojenih prednosti. Jednostavnost i brzina korištenja prije svega. Naravno, bit će ih manje nego sada, ali nikada neće u potpunosti nestati.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Buducnost mobitela

Evo negdje sa pročito da neće više biti tuch screena a do tad će bit sve skuplji

PSN: alien2710 MGO ID: AI.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Buducnost mobitela

Koliko god je prosječnom korisniku divna 0-9 tipkovnica, ja ipak preferiram qwertz ili qwerty u bilo kojem obliku, dakle Nokijina SU-8W i umjesto N95-1, N96-1

Vir prudens non contra ventum mingit...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Buducnost mobitela
Hex kaže...

Evo negdje sa pročito da neće više biti tuch screena a do tad će bit sve skuplji

Zasto ne bi bilo touch screena, to se po meni cina kao najboljiput za mobitele u buducnosti. Jer sto vise funkcija mobitel ima (a ima ih sve vise i vise), tolike tike se jednostavno ne mogu ugurat (za sve te funkcije). Touch screen je prilagodljiv bilo kojoj funkciji, i mislim da ce u buducnosti bit najvise koristena neka kombinacija (par hardverskih tipki+touch screen). 
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Buducnost mobitela

Izbjegavati ću touch screen ekrane koliko god budem mogao. Ne privlače me ni najmanje, više volim kad osjetim tipke pod prstima.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Buducnost mobitela

mobitele počinju izrađivati ko kompjutere da budu što sličniji njihov hardwer za 3-4 godina če biti jako kompliciran

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice