HTC HD 2 za 1300kn sa svom opremom u savrsenom stanju, bez garancije ( koja bi se ionako ponistila jer bih stavio Android 2.3.3 gore ) ...
Glasajte jer mi to ovisi dali da uzmem uredaj ili ne :)
| 16 | DA |
|---|---|
| 5 | NE |
HTC HD 2 za 1300kn sa svom opremom u savrsenom stanju, bez garancije ( koja bi se ionako ponistila jer bih stavio Android 2.3.3 gore ) ...
Glasajte jer mi to ovisi dali da uzmem uredaj ili ne :)
| 16 | DA |
|---|---|
| 5 | NE |
e vala i ti si pretjero, prvo trazis N8, pa onda neki drugi, pa sad HD2 sa mrtvim, os.om, i ako nabacis anroid 2.3, nece ti raditi bas kao neki mobitel sa androidpom, tipa sgs i sl.
odluci se za neki mob, znam kad se kupuje, ne kupuje se svaki dan, i mora se pazljivo odabrati, al ne mozemo ti mi pomoci toliko, jer ovde svako svog konja hvali, ja kao symbian fanboy naravno preporucio sam ti N8, i android i apple fanboy ce isto to uraditi.
htc hd2 jeste fin i kvalitetan mobite, ali nece ti raditi najbolje bas kao kod pravih mobitela sa androidom il wp7
Ima velikih problema s maticnim plocama i lako moze prdnut.
Imao sam ga 6.mj i mobitel je dobar ali nije nista specijalno.
Iskreno jedan SGS bi ti puno bolje legao,S-Amoled ekran,jak procesor i graficka,8Gb interne memorije naspram 512Mb itd...
A i imat ces 1g jamstva.
Dakle SGS je way to go.
e vala i ti si pretjero, prvo trazis N8, pa onda neki drugi, pa sad HD2 sa mrtvim, os.om, i ako nabacis anroid 2.3, nece ti raditi bas kao neki mobitel sa androidpom, tipa sgs i sl.
odluci se za neki mob, znam kad se kupuje, ne kupuje se svaki dan, i mora se pazljivo odabrati, al ne mozemo ti mi pomoci toliko, jer ovde svako svog konja hvali, ja kao symbian fanboy naravno preporucio sam ti N8, i android i apple fanboy ce isto to uraditi.
htc hd2 jeste fin i kvalitetan mobite, ali nece ti raditi najbolje bas kao kod pravih mobitela sa androidom il wp7
Ma da , znam .. trazim se i zelim proc sto bolje i sto jeftinije .. nikako se ne mogu odlucit, nemoj zamjerit ! :)
N8 sam prvo zapikirao , pa sam malo pogledo na netu .. sve fino ali browser trokira uzasno i 680mhz proc nije za pohvalu :/
Pa onda ovaj HTC HD2 jer ima 1ghz proc i podrsku na xda forumu uzasno veliku pa sto se tog tice necu profulat, a zbog cijene sam pitao ..
Prvenstveno sam htio uzet iP4, no budet mi se zbog nove i Bozica smanjio do 1600kn pa sad zaista neznam sta uzet ....
Nasao sam par Galaxy SGSa no to nista, sve prodano do te cijene il nema odgovora :/
Tesko brate :D A moram uzet nes jos ovaj tj .. Cak sam uzeo u obzir iP 3gs, brzi browser od N8 no kamera nikakva ..
Pa eto, nemojte zamjerit .. ne trollam nego teska odluka -.-
HTC Desire mozda cak uzmem na kraju, no dizajn njegov mi nikako ne lezi ...
Ima 1000 SGSa na njuskalu.
Desire ni slucajno pre los je naspram SGSa.
Kazem ti SGS je zacudujuce mobitel koj je najblizi performansama SGS2.
Cudno ali istinito.
Jesi gledo ovo?
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-samsung-galaxy-i9000-sve-mreze/131263.aspx
Jesi gledo ovo?
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-samsung-galaxy-i9000-sve-mreze/131263.aspx
Stupio sam u kontakt :)