Android mobitel do 2000-2200kn

poruka: 20
|
čitano: 3.942
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle, prodao sam svoj iPhone 4, zato jer mi je dosadio. Pa sada trazim neki mobitel s kojim cu neprestano biti povezan s kompom i stavljati razne custom romove i ostale gluposti.

Prvo sto mi je palo na pamet je Desire, ali na njuskalu nisam mogao naci neki koji nije koristen, min 3 mj. i jos da je izgreban ekran ili kuciste. Kolko vidim Desire je jos aktualan u XDA forumu, pa se ne brinem za IceCreamSandwich update ili nesto slicno, ali opet, to je isto vec stari model, vec je dosao Desire S i Sensation, pa neznam vise ni sam.

Drugi je HD2, prastari, a opet odlican mobitel sa puuuno raznih custom romova (android, wp7). Ali je star, i toga se bojim.

Opcenito obozavam Sense UI, prekrasno izgleda.

Sad me zanima, dali steka npr. Sense 3.0 ili 2.1 na Desireu, dali notification bar lagga dok spustas i dizes, kakvo je scroolanje i te ostale gluposti.

Presao sam cijelu temu o Desireu, ali nisam bas nasao konkretan odgovor, tako da ako netko moze da mi objasni kako Desire radi.

U igru dolaze i drugi Android mobiteli, pod uvijetom da ima puno custom romova. :)

Mislio sam cak uzeti i Wildfire S, posto je noviji model. Ili mozda da jos pricekam do 9mj. kada bude dosao IceCreamSandwich? Stvarno neznam, zbunjen sam totalno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2011 1:45 (Dodge_167).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Android mobitel do 2000-2200kn
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2011 10:06 (janiq).
15 godina
neaktivan

HD2 je zakon.

Sve ima,i ne zaostaje ni za najjacim modelima.

Costum ROM,baterija traje ok,sve je apsolutno glatko,mobitel je zvjer,a mozes naci i za manje novce,tipa 1500kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

U igru dolaze i drugi Android mobiteli, pod uvijetom da ima puno custom romova. :) 

A Desire HD?

http://www.njuskalo.hr/htc-hd2/htc-hd-oglas-3315330

17 godina
neaktivan
SGS sam vec imao i dosadio mi je. Zelim sense.. HD mi je primamljiv posto je cijena mala, budem zvao tokom dana, ali je 6mj. star, tko zna u kakvom je stanju.
15 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
 HD mi je primamljiv posto je cijena mala, budem zvao tokom dana, ali je 6mj. star, tko zna u kakvom je stanju.

Pogledaj na njuskalu imas jos HD-a osim toga, od 2000 - do 2300kn

i najbolje ako budes kupovao preko njuskala da se nadjes sa prodavacem i vidis u kakvom je stanju mob. {#}

17 godina
neaktivan
Sada sam zvao ovaj oglas i mobitel je prodan :S
17 godina
Uzmi Hd2 I na njega dual bootaj wp7.5 I froyo. Ja to imam I odlicno je ! Takoder preporucujem omniu 7 I dhd. Dhd je napkon dobar htcov mobitel poslije hd2-a. Sgs je pregazen novijim bratom, mogu sgs-ovci tvrdit drugo ali im neide.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
14 godina
neaktivan
Wildfire S u bonbon za 1600kn, pre jeftino!
A za 2000 ravno imas motorolu defy u vipu, izdrzljiv i cvrst mobitel.
Za malo vise para, 2698kn, imas u t-hitler LG Optimus black, 4' amoled ekran, 1ghz cpu..

Inace i ja se troumim izmedu ova 3 pa molim preporuku i ja.
14 godina

ako uzmes htc hd2 i instaliras android ili wp7 na njega, nece ici tako glatko, dovoljno ti je da pogledas videoe na youtubeu.

imas isto htc desire s, koji barem za mene nije nimalo losiji od dhd, jer ima jaci 1ghz procesor, 768 mb rama, i neces se sikirati za buducnost, al et, ja jedino kod htc-a ne volim display, jer boje blijedo izgledaju, a i baterija za razliku od ostalih smartphonea slabija.

meni je glupo uzimati mobitel samo zbog htc sensea, al et, to je tvoje misljenje.

da sam na tvom mjestu, radije bih jos pricekao, pa kupio si pravi mobitel, sgs2, ili htc sensation

@Laxarus

od tih navedenih mobitela, najbolji ti je lg, on nema amoled display, vec neki LG-ijev, "NOVA" display, da moze konkurisati samsungovom amoledu.

samo taj mobitel, bar kod nas u BiH poskup

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2011 20:23 (Indestructible).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Desire Z bi ja na tvom mjestu !!!
17 godina
neaktivan

Neznam, meni je stvarno previse davati 3xxxkn za neki mobitel. Mislim, Sensation mi je tiha patnja, ali najjeftiniji koji sam nasao je bio 3500kn sto je za mene previse. Imam ja 4000kn za kupnju mobitela, ali jednostavno ne zelim trositi novac na nesto sto ce nakon X mjeseci biti "mid range" mobitel. Radije bi si kupio nesto poput DHD-a, cak i obicnog Desirea, pa cak i Wildfire S.

npr. zvao sam ovaj oglas   http://www.njuskalo.hr/htc-desire/htc-desire-oglas-2970179 ili ovaj http://www.njuskalo.hr/htc-desire/htc-desire-oglas-3318568

I mob je stvarno jeftin, ali se bojim garancije, jer mi je rekao da ima garanciju ali ne ovlastenu od HTC-a, T-Mobilea ili slicno. Pa me to brine.

Dok ovi DHD-ovi, koji su po 2700kn, dosta skupi, a jos i stari do pola godine.

Znam da, picajzla sam.

I koji se svi HTC-ovi mobiteli mogu Unlockat besplatno, mislim ono "uradi sam" style?

Za sada se dvoumim izmedju Desirea Z i Wildfire S, dok mi je jedan prijatelj rekao da ima Desire ali je lockan na VIP, pa neznam dali ga mogu besplato otkljucati.

Desire Z je cijena negdje 2000kn, Wildfire S 1600kn u bonbonu.

E sad, vidim da Optimus black isto je jeftin, ali opet ( http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1190 )   podrska na XDA forumu je trenutno nikakva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laxarus kaže...
Wildfire S u bonbon za 1600kn, pre jeftino!
A za 2000 ravno imas motorolu defy u vipu, izdrzljiv i cvrst mobitel.
Za malo vise para, 2698kn, imas u t-hitler LG Optimus black, 4' amoled ekran, 1ghz cpu..

Inace i ja se troumim izmedu ova 3 pa molim preporuku i ja.

defy (imam je) sa CM7 i proc na 1GHz sve radi normalno i baterija traje cjeli dan aktivnog koristenja(igrice, surfanje wlan i 3G, miCoach itd.), Willdfire S nevalja pogotovo za igre jer ima malu rezoluciju, a LG je bolji(veci i bolji ekran, tanji, laksi, bolji proc) te  mislim da se memorijska nedobije, a 1gb je malo tako da ispada 800kn skuplji od defy pa ako pare nisu problem LG je bolji

17 godina
neaktivan

defy (imam je) sa CM7 i proc na 1GHz sve radi normalno i baterija traje cjeli dan aktivnog koristenja(igrice, surfanje wlan i 3G, miCoach itd.), Willdfire S nevalja pogotovo za igre jer ima malu rezoluciju, a LG je bolji(veci i bolji ekran, tanji, laksi, bolji proc) te   mislim da se memorijska nedobije, a 1gb je malo tako da ispada 800kn skuplji od defy pa ako pare nisu problem LG je bolji

igre su mi zadnje na listi po vaznosti.

16 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

igre su mi zadnje na listi po vaznosti.

i wildfire ti ima pola incha manji ekran a to je dosta(znam iz iskustva) i slabiji procesor i nizu rezoluciju tako da bi po meni pare odlucivale izmedu defy i lg-a btw. naso sam negdje da je defy bolji za overclockanje :D

17 godina
Ako su ti igre zadnje onda idi na optimus black ili na starog desirea...jos bi najbolje proso da nades amoled verziju
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
17 godina
neaktivan

Dakle, za DHD sam sve zvao, i svi su prodani, do 2700kn, dalje bome ne idem.

Desire na kraju necu jer je vec star model.

Desire S preskup.

LG Optimus 2X, svi kodirani na druge mreze.

SGS II naravno skup, isto tako i Sensation.

Dakle, ostali su jos Desire Z, Defy, Wildfire S i Optimus Black...

Prvi je Desire Z, jedino me brine ta tipkovnica, kakav je mehanizam? Baterija? Procesor?

Drugi, Defy, sve je na svom mijestu, ali je ruzan. Baterija?

Treci Optimus Black, odlican, ali podrska na XDA je nikakva.

Wildfire S, mala rezolucija i nema jos niti root, ali je htc. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stvarno ne kuzim tu opsesiju sa flashanjem raznoraznih romova,inace nisi jedini jako puno to ljudi "voli" raditi.Imao sam desire skoro godinu dana i stvarno nebi nikom htio da prozivi takve patnje s romovima ko ja.Nikad nisam imao problema sa instalacijaom ,nego ti bugovi uvijek ih ima previse,niti jedan rom nije savrsen osim ovih aosp romova koji su ruzni za popi**.Uvijek ces nes nac kaj te smeta i stalno bus mjenjao,flashao,slagao sve isponovia i to bu ti tak dopi*dilo nakon nekog vremena budes vidio.Meni je to bila fora prvih mj.dana ali kasnije katastrofa.Dobro razmisli dali stvarno to zelis raditi.

Kaj se mobitela tice....citiram: "Dakle, ostali su jos Desire Z, Defy, Wildfire S i Optimus Black..."

Desire Z veliki +1.5 interne a to ti znaci vjeruj mi jako puno.

-  fizicka tipkovnica(nekom bi i to bio plus)

Za wildfire s sam mislio kak ce bit super povoljni mali smarphone i cim sam vidio internu od 512mb odma sam ga prekrizio za vjeke vjekova.

Ak bas oces android probaj nac povoljan desire HD,ima malo losiji ekran od desire z ali zato radi bolje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 21:10 (kach).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kupljen Defy, 1999kn, VIP, otkljucan... Ja sam prezadovoljan, stavio sam CM7 na njega i clockao ga na 1.2ghz i radi odlicno.. :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Dodge_167 kaže...

Kupljen Defy, 1999kn, VIP, otkljucan... Ja sam prezadovoljan, stavio sam CM7 na njega i clockao ga na 1.2ghz i radi odlicno.. :D

Fino. Join the club.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice