Dakle, prodao sam svoj iPhone 4, zato jer mi je dosadio. Pa sada trazim neki mobitel s kojim cu neprestano biti povezan s kompom i stavljati razne custom romove i ostale gluposti.
Prvo sto mi je palo na pamet je Desire, ali na njuskalu nisam mogao naci neki koji nije koristen, min 3 mj. i jos da je izgreban ekran ili kuciste. Kolko vidim Desire je jos aktualan u XDA forumu, pa se ne brinem za IceCreamSandwich update ili nesto slicno, ali opet, to je isto vec stari model, vec je dosao Desire S i Sensation, pa neznam vise ni sam.
Drugi je HD2, prastari, a opet odlican mobitel sa puuuno raznih custom romova (android, wp7). Ali je star, i toga se bojim.
Opcenito obozavam Sense UI, prekrasno izgleda.
Sad me zanima, dali steka npr. Sense 3.0 ili 2.1 na Desireu, dali notification bar lagga dok spustas i dizes, kakvo je scroolanje i te ostale gluposti.
Presao sam cijelu temu o Desireu, ali nisam bas nasao konkretan odgovor, tako da ako netko moze da mi objasni kako Desire radi.
U igru dolaze i drugi Android mobiteli, pod uvijetom da ima puno custom romova. :)
Mislio sam cak uzeti i Wildfire S, posto je noviji model. Ili mozda da jos pricekam do 9mj. kada bude dosao IceCreamSandwich? Stvarno neznam, zbunjen sam totalno.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.