ne radi, gasi se kad idem na defaultni browser,rekli su mi da se to neda popraviti
pa me zanima dal s kojeg drugog pretraživača mogu na besp.fejs ;)
Moze li mi netko pomoci?
Imam samsung galaxy ace s5830
i ne mogu na zero facebook
vip sam mreza
ako odem na zero automacki me prebaci na m.facebook
je mogu ikako ici na zero ili??:S
ok...nezz koliko je proslo od ove teme ali eto da pitam...
ugl...imam Galaxy S i9000...postavke za net rade jer kad ima kuna uredno ide na net...
no kad nestane kuna nece na zero facebook...na starom mobu je bez problema islo na zero i kad nema kuna jer je naravno besplatno, no sada mi ocito naplacuju...
e sad...spominju se razliciti browseri...probao sam i defaultni i dolphin...nece nijedan...
ok...razumijem da aplikacije zahtijevaju internet za update, no zasto bi to smetalo usluzi koja ide preko operatera i ne naplaćuje se? zar ne...
vidio sam spominje se ukidanje cloud surfinga..pa ako neko zna kako neka javi...
i isto tako da napomenem da sam bonbon mreža, a postavke su od T mobile-a...bonbon i je od T mobile-a no možda postoji neka razlika u postavkama koja me zeza kad ocu na zero fejs...
kad pokusam na zero samo javi da nemam kuna za surfanje...svi prijedlozi dobrodošli...
unaprijed zahvaljujem...
ok...nezz koliko je proslo od ove teme ali eto da pitam...
neznam da li će ti ovo pomoć i da li je to istina, ali Bonbon piše da imaju zadnjih dana poteškoća sa face zero.
...ajd makar da postoji opcija da nije do mene :D
danke na infu...
Živija!!!
ugl...zatrazija san da mi posalju link u sms-u...i priko tog linka radi...WTF? al dobro...eto pa ako neko jos uvik ima ovakve probleme neka isto zatrazi...
bok, ja odem postavke-bezicno i mreze-mobilne mreže- i onda nemam pristupne tocke APN nego:podatkovni promet,nazivi pristpunih tocaka,nacin rada mreze i mrezni operatori TREBAM POMOC BRZOO !
Kako da instaliram 0.facebook na Sony Ericsson Xperia X8
znali iko kako da budes na m.facebook a da i neuzima kune cula sam da o postoji pa sam misila ako vi znate
znali iko kako da budes na m.facebook a da i neuzima kune cula sam da o postoji pa sam misila ako vi znate
To je definitivno ne moguce ;)
Ja sam imao t-com, sada tele2 karticu nikad nemogu na 0.facebook.com ili zero.facebook.com neznam zašto.
Tele2 nema besplatan facebook.
Kako operater moze zabraniti koristenje besplatne stranice?
Pitaj Gregora, ko će ga znati
Sve (tj. većina) stranica na internetu su besplatne. Ono što se tebi naplaćuje je podatkovni promet. Operater tu ništa nije zabranio, već jednostavno nije omogućio tu opciju. 0.facebook.com se realizirao obostrano - angažmanom i facebooka i mobilnog operatera. Tele2 to nema...
Zapravo je operater taj koji "placa" za tebe 0.facebook.com da ti mozes besplatno surfati po njoj. Tele 2 nema tu opciju. Eto, sve jasno kao dan.
EDIT: Pretigao me kolega @DamageHigh, no ocito dijelimo misljenja.
Nije stranica besplatna nego FB dogovori s operaterom da bude besplatna. Kao da veliš "zašto bez DSL-a ne mogu doma na 0.face". I sama stranica ti veli "0.face is availabe only at select carriers".
Pitaj Gregora, kao što i Cromaki veli.
Pa dobro sad tele2, ali prije sam imao t-com pa opet nisam mogao.
Pa dobro sad tele2, ali prije sam imao t-com pa opet nisam mogao.
T-Mobile*
Ako si na pretplatu, bar koliko ja znam, ne možeš na 0.face. Bar je nekad bilo tako, vjerojatno si onda bio kod njih.
Na Moto g mi je data isključen i nemogu na 0.facebook a bojim se uključit da mi nebi skinulo kuna pa me zanima kako mogu podesiti google račun i druge aplikacije (ako ih ima) da mi se ažuriraju i sinkroniziraju samo na wifi only? od dodatnih aplikacija imam samo avast no on mi je po defaultu namješten na wifi only i druge aplikacije nisam instaliro imam samo neke 2 motoroline koje su došle s androidom i google račun.