Web OS

poruka: 6
|
čitano: 1.533
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
icloud

Koristi li tko bilo koji Web OS?Osobno mislim koristiti icloud, pa me zanima mišljenje onih koji koriste te "virtualne" OS-ove.Posebno me zanima koliko se povećava internetski promet tijekom korištenja tih usluga.

Svjestan sam da je sigurnost podataka upitna i nemam namjeru držati važne podatke.I da, zna li tko koliki je početni raspoloživi prostor na serveru za pohranu podataka i pretpostavljam da se veća količina treba dokupiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Web OS

Registriran sam i isprobao sam nekoliko njih, ali ne koristim jer mi ne trebaju. Najviše mi smeta sporost otvaranja aplikacija, a mogućnosti nisu baš velike. Preostali raspoloživi prostor bi trebao pisati unutar samog OS-a.

Ovisi za koju namjenu ga želiš koristiti - možda ti je dovoljan Google Docs ili neki file hosting?

I want to believe...
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
RE: Web OS

Registrirao sam se i upravu si - relativno je spor.Najviše sam se registrirao iz znatiželje, čisto da vidim o čemu se tu točno radi.Sve drugo mi se čini dobro, osim te sporosti.

17 godina
neaktivan
Web OS

Zanimljivo.

Možete li dati link za registraciju, pa da se i ja upoznam malo pobliže s time?:)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Web OS

icloud.com ti je jedan od njih.

Smrt Could OS-evima! Smijeh

Life is all about ass; you are either covering it,laughing it off, kicking it, kissing it, busting it, or trying to get a piece of it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Web OS

Prejako:D

Ako imaš još samo daj...

Na čemu se to vrti...to je neki Linux?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: