Virusi na serveru, malwarebytes error

poruka: 15
|
čitano: 3.930
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Virusi na serveru, malwarebytes error, hitno

Here I go again.

Znači na serveru (pogledaj sliku) su se nakupili trojanci. Da stvar bude još gora, koristim orginalni AVG server edition, i opet mi se ovo desi. Slučajno maloprije otvorih share foldere na njemu, Avira mi poludi na mom računalu, a AVG na serveru, ništa.

Zatim sam preskenirao s MalwareBytesima i našao 39 trojanaca, a kad ih želim ukloniti javi grešku Runtime error 7, out of memory(slika). Prije sam to rješavao bez problema na serveru s mbam.

I hitno je, ostao sam iza posla, a sutra opet ne smijem gasiti server, tek iza 16h.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 16:57 (Smooth Operator).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Virusi na serveru, malwarebytes error, hitno
Smooth Operator kaže...

Here I go again.

Znači na serveru (pogledaj sliku) su se nakupili trojanci. Da stvar bude još gora, koristim orginalni AVG server edition, i opet mi se ovo desi. Slučajno maloprije otvorih share foldere na njemu, Avira mi poludi na mom računalu, a AVG na serveru, ništa.

Zatim sam preskenirao s MalwareBytesima i našao 39 trojanaca, a kad ih želim ukloniti javi grešku Runtime error 7, out of memory(slika). Prije sam to rješavao bez problema na serveru s mbam.

I hitno je, ostao sam iza posla, a sutra opet ne smijem gasiti server, tek iza 16h.

Odi u safe mode zatim ponovno skeniraj sa MalwareBytes ako ponovno nece,pisu ti lokacije virusa pa ih sam pobrisi

16 godina
neaktivan

Neznam bas kako ce na serveru ic al probaj, update napravi na MBAM i restartuj server u safe mode i scan pukni pa vidi hoce uspijet...

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Posto je to server i koliko vidim, u produkciji,  ja bi ti preporucio backupiranje svih podataka na neku drugu lokaciju, i reinstall. Neznam za sto koristite taj stroj ( exchange, sql, nesto?) ali nebi riskirao kompromiranje podataka na takav nacin.

Zasto ne stavis aviru i sa njom poskeniras ako ti je onda vec to nasla?

Usput... http://www.malwarebytes.org/forums/index.php?showtopic=7059&pid=32276&mode=threaded&start=#entry32276

Danas sam neodlučan, ili nisam?
16 godina
neaktivan

Avira se ne da instalirati na ovome, server, koristim sql.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da mu je*a svak mater. našao sam gdje je frka. u system32, ima folder system32,a u njem smeeeća. Samo, nemogu ništa izbrisati. Kaže da je u upotrebi.

A izašao clean s AVGom.

EDIT: U podfolderu, našao 2GB skinutih DVDripova. Samo nije to rio, nego samo naziv mu je tako(npr DVDRipXDvix-StickIt2008). Sastavljen od tisuće .rar datoteka, koje su opet .rar u jednu datoteku.

Nemogu vjerovati šta mi se događa. I kad ga želim izbrisati, neda mi, kaže da je u upotrebi!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 17:25 (Smooth Operator).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

jel možeš probat kad restartaš stroj sa live verzijom xp sa intaliranim kaspersky AV 2009.

evo link: http://www.h33t.com/details.php?id=d787b43d63ac29e4f37520c3f46e97eaffbc5f4a

''how yes no''
16 godina
neaktivan
mierda-del-torro kaže...

jel možeš probat kad restartaš stroj sa live verzijom xp sa intaliranim kaspersky AV 2009.

evo link: http://www.h33t.com/details.php?id=d787b43d63ac29e4f37520c3f46e97eaffbc5f4a

Nije mi baš to ozbiljno prijatelju.

Vidi ovo, jeli ovo iko vidio. 10tak "DVD ripova" u .tar formatu, a unutra...slika

I nemogu ih pobrisati.

16 godina
neaktivan

skini filemon i procexp pa sa njima vidi sta ti drzi fileove. Sa procexpom poubijaj procese za koje znas da ne smiju biti pokrenuti.

17 godina
protjeran
slepix kaže...

skini filemon i procexp pa sa njima vidi sta ti drzi fileove. Sa procexpom poubijaj procese za koje znas da ne smiju biti pokrenuti.

probaj unlocker

''how yes no''
16 godina
neaktivan

Ljudi, stigao sam kući ima sat vremena, ipak sam riješio,sjetio sam se i ja unlockera, i poslao sam trojance u u p.m.

Ostavio BitDefender online scanner da vidim hoće li išta još naći.

Zbilja me razočarao AVG. Počinjem razmišljati i o FireWallu, ali uz 50-tak pristupa serveru, što u VPNu, što u privatnoj mreži, bit će teško neki iskonfigurirati. Zasad nemam nikakav. Naime, server sql-a se nalazi iza servera, na kojem vrtim Linux i Firewall, ali na portu 80 prođe svakakvo smeće.

Razmišljam i o mrežnom anti-virusu...

Neznam, odo popit pivu i ići spavati, nemogu više.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Virusi na serveru, malwarebytes error

ako je to sql stroj, sto mu ne zatvoris i port 80, a pustis samo 1433 ( ako ti je sql na tom portu) . Znaci, pusti samo remote desktop i sql, sve drugo ugasi..bit ces mirniiji, vjeruj mi :)

btw...ja sad pijem pivu zbog slicnih problema :) hahaha

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 19:52 (slepix).
16 godina
neaktivan
slepix kaže...

ako je to sql stroj, sto mu ne zatvoris i port 80, a pustis samo 1433 ( ako ti je sql na tom portu) . Znaci, pusti samo remote desktop i sql, sve drugo ugasi..bit ces mirniiji, vjeruj mi :)

btw...ja sad pijem pivu zbog slicnih problema :) hahaha

Dude, nemogu, kako ću updateirati server?!

17 godina
protjeran

definitivno probaj bitdefendet total security 2009. prevencija mu je nešto strašno. kad je uključen bihevior skener ništa ne prolazi ako baš ne dozvoliš.

jesi probo skenirat na virut ili virtob, imao ja sličnih takav problem, virut zarazi sve .exe datoteke i skida sa neta hrpu trojanaca.

probaj remove virut od AVG http://www.avg.com/virus-removal.ndi-67762.

ako je to uzrok javit će ti kod samog pokretanja da je u memoriji i skenirat kod idećeg restarta. 100% - dezinfekcija, spasilo stroj kod mene na poslu.

evo moj post: http://www.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/problem-virusom-virut-virtob/31575.aspx

''how yes no''
16 godina
neaktivan
ako ti radis update, otvoris port, napravis update, zatvoris port :) , a ako ne radis ti, onda pusti kako je..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice