Probao sam sve najpopularnije i mogu reći da sam najbolja iskustva imao s Chromeom i FF-om. Jednostavno su najlakši za korištenje.
Ali najbrži za svakodnevni rad je definitivno Chrome (po meni)
Probao sam sve najpopularnije i mogu reći da sam najbolja iskustva imao s Chromeom i FF-om. Jednostavno su najlakši za korištenje.
Ali najbrži za svakodnevni rad je definitivno Chrome (po meni)
meni se to dogadalo i kad sam imao novi novcati komp... pa sam odmah instalirao Operu jer sam je prije koristio, ali dosad mi jedino Chrome i FF rade normalno tako da sam skartao Operu dok ne bude bar 3 puta brza od chromea, a to je tesko vise
Chrome definitivno najbrzi, poslije njega ff i opera onda safari i IE naravno zadnji :D
Bar je tako to kod mene
ja sam 3mj koristio chrome,ali je prije 2tjedna pocelo nepodnosljivo stekati...npr.kada u temi na bugu skrolam samo zasteka pa se za 3sek vrati na normalu.....sad sam na ff
Svaki browser koji nije IE je brz....mislim da developeri razumiju sta kazem....
Internet Explorer 6
Ako ga slučajno pokrenem, zatvaram ga brzinom munje!
ja sam 3mj koristio chrome,ali je prije 2tjedna pocelo nepodnosljivo stekati...npr.kada u temi na bugu skrolam samo zasteka pa se za 3sek vrati na normalu.....sad sam na ff
tako i meni,prije par tjedana je postao nepodnošljivo spor,mislila sam da je problem do brzine,ali nije..
probao sam sve browsere koje ste nabrojali i crome je jednostavno najbrži.....imam ga na win 7 i svi problemi s njim koje ste vi nabrojali da imate ja nemam....jednostavno radi savršeno....drugi po brzini je firefox no dosta iza cromea...ovi ostali su jednostavno spori
Chrome imba <3
Na ovoj kanti od PC-a bi mi FF pojeo 60% RAM-a i digao CPU na 90% i sad sam na Chrome-u.
Radi ko violina.
Na ovoj kanti od PC-a bi mi FF pojeo 60% RAM-a i digao CPU na 90% i sad sam na Chrome-u.
Radi ko violina.
Ta tvrdnja stoji firefox zna pojesti ram-a,a i Cpu-a, osobno firefox sam koristio godinama, a onda jednog dana probao operu i bum ostao sve do danasnjih dana, jednostavno izgleda predobro, usminkana je od verzije 10 i uz par podesavanja najbrzi browser ( makar je to vrlo subjektivno, milisekunde su u pitanju), a po pitanju sigurnosti nema mu premca, zato Opera rulz :).
gledao sam na netu neki video gdje oper odjednom vrti 2 hd videa skroz glatko, dok se chrome ova beta verzija rusio i na jednom, slicno kao i firefox
Radi ko violina.
Ta tvrdnja stoji firefox zna pojesti ram-a,a i Cpu-a, osobno firefox sam koristio godinama, a onda jednog dana probao operu i bum ostao sve do danasnjih dana, jednostavno izgleda predobro, usminkana je od verzije 10 i uz par podesavanja najbrzi browser ( makar je to vrlo subjektivno, milisekunde su u pitanju), a po pitanju sigurnosti nema mu premca, zato Opera rulz :).
Isto tako i ja !Prije sam bio veliki ff-ovac.Sad sam na Operi jer je brza i ima neke stvari koje su mi jako dobre.Jedina je zamjerka Operi što nema addon-e koje ima ff
da, ali opera ima integrirano nekih 60% mogucnosti koje ff ima tek sa add-onovima
bas tako i ne samo unite nego i Opera link, i Opera turbo, i jos neke stvarcice, a recimo i za nju ima dobrih widgeta, samo se treba potrudit potrazit
Koristim Operu, no kad ona zakaze koristim Firefox.
Meni je dobar i odličan firefox na hrvatskom pa čak i brže dobim nego kod ie8 još je puno lošija puno se mora učitavat i čekat da dobije stranicu.... Za pohvalu za firefox je OK
eto ti tu http://www.opera.com/link/start/ to ti je nes kao da na svim uredajim na kojima imas operu, imas sve biljeske koje napsises, sve passworde i sve bookmarke...
ja taj unite ni upalio nisam dok sam imao operu. Chrome potpuno zadovoljava moje potrebe
Chrome 5 beta i Firefox 3.6.3, cetiri taba samo sa home-page...tako da sto se toce "gutanja" RAM-a i nije bas nesto sto i screenshot pokazuje.
Znaci na oba browsera po cetiri totalno ista tab-a otvorena.
Malo mi dosadio Firefox pa isprobavam Chrome i gledam koliko trosi RAM-a.
Da googleov chrome ne pristupa privatin podatcima bio bi bez sumnje najbrzi browser....a ovako su firefox i opera.........
Isprobao sam sve browsere i iz iskustva mogu reći da je Chrome najbrži.
Samo mu zamjeram to što dosta narušava privatnost(nemogućnost trajnog brisanja historyja...),inače sve pohvale.
Isprobao sam sve browsere i iz iskustva mogu reći da je Chrome najbrži.
Samo mu zamjeram to što dosta narušava privatnost(nemogućnost trajnog brisanja historyja...),inače sve pohvale.
I ne samo to, pricalo se i da podatke o surfanju, posjecenim stranicama, i cak podatke koje upisete sve lijepo salje Google, i on ih smije koristiti za bilo koje svrhe, jer ste vi to prihvatili kada ste stisnuli I Agree prilikom instalacije, ponekad je vazno citati sta potpisujete...
Ma on je brz i stabilan, to mi je dovoljno.
A sto se tice privatnosti, nije me briga, nek gleda kako ja posjecujem zabranjene stranice koliko god hoce xD
A kad nesto placam ionako koristim neku live linux distru i bog.
Mislim da se Chrome sto se tice EULE malo promjenio...tako da vise ne zadire toliko u privatnost posto su se mnogi bunili, ali nisam siguran.
Ne moze obrisati history!? Mislim da za to ima add-on.
No ima i program za history:
FCleaner:
http://www.download.co.ba/FCleaner-1.2.7-download-15338.html
FCleaner is a freeware all-in-one Windows cleaning and optimization tool. It removes unused files that are eating up your disk space and slowing your system down, tweaks your system and allows your Windows to run faster.
FCleaner can also protect your privacy such as Internet History, the Cookies that websites leave behind. You will be able to erase all traces of your online activities with just one mouse click with the help of this app.
Here are some key features of "FCleaner":
Cleaner:
* For Windows System - Recycle Bin, Clipboard, Windows Memory Dumps, Chkdsk File Fragments, Windows Temporary Files, Windows Log Files, Recent Documents, Run Histories, Windows XP Search Assistant Autocomplete, Windows XP Old Prefetch Data, Other Explorer MRUs, Menu Order Cache, Tray Notifications Cache, Window Size/Location Cache, User Assist History, IIS Log Files
* Internet Explorer - Internet Cache, Internet Cookies, Internet History, Auto Saved Form Information, Download Folder, Typed URLs, Index.dat
* Firefox/Mozilla - Internet Cache, Internet Cookies, Internet History, Saved Form Information, Saved PassWord
* Opera - Internet Cache, Internet Cookies, Internet History, Typed URLs
* Safari - Internet Cache, Internet Cookies, Internet History, Auto Saved Form Information
* Google Chrome - Internet Cache, Internet Cookies, Internet History, Saved PassWord
Nisam probao program pa ne mogu reci iz prve ruke kako radi.
ne znam koji je najbrži jer mislim da surfanje nije sportska disciplina.
uglavnom surfam operom jer ima sve što mi treba i nekako se u njoj najugodnije osjećam pa mi zbilja nije jasno zašto je koristi tako mali broj ljudi. ako nešto ne šljaka tu je chrome. firefox sam odavno prekrižio tako da ne znam je li u međuvremenu postao upotrebljiv.
ne znam koji je najbrži jer mislim da surfanje nije sportska disciplina.
uglavnom surfam operom jer ima sve što mi treba i nekako se u njoj najugodnije osjećam pa mi zbilja nije jasno zašto je koristi tako mali broj ljudi. ako nešto ne šljaka tu je chrome. firefox sam odavno prekrižio tako da ne znam je li u međuvremenu postao upotrebljiv.
Mozda zato sto Opera dosta vremena nije bila besplatni browser tj. placala se pa se ljudi odmah navikli na "Lisicu" koja je bila IMHO daleko bolji browser u vrijeme dok se Opera jos placala.....
Uglavnom, meni je i dalje Firefox najbolji browser.....pogotovo jer ga mozes prosirit sa malim milijunom dodataka.