Maxtv pitanje

poruka: 5
|
čitano: 2.943
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Maxtv pitanje

Pozdrav. Evo ovakva je situacija; uz max tv sam dobio ethernet kabel (LAN) od 10m , a to je meni kratko i sad, meni treba 20m kabla i nisam u mogućnosti da kupim dulji takav kabel nego mogu napraviti ethernet kabal od telefonskog kabla sa četiri žice ( čitao sam nešta po netu kao, 1-2 i 3-6 parice da se spoje sa RJ45 otikačem i da će raditi ) Međutim , taj kabal sa četiri žice prenosi samo 100 mb a sa 8 žica koji je original prenosi 1 gb. Pitanje je, koliko max tv troši mb i hoće li kabal od četiri žice biti dovoljno jak odnosno podržava li maxtv prijenos ? Ima li već tko spojen maxtv s kablom s četiri žice? molim pomoć hitno. Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Maxtv pitanje
Naravno da hoce. Samo prespoji i to je to.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
MaxTV kod HDa treba najvise 12 Mbita
14 godina
neaktivan
Maxtv pitanje

aha. a 100mb je 100mbit jel? a koliko j eonda maxtv koji nije hd jer ja nisam uzeo hd iako cu ga vjerojatno uzeti naknadno ?
i jeli potrebno kupovati original kabal od 8 žica ili ovaj može biti jednako kvalitetan? :) 

0 0 hvala 0
15 godina
Neee. 100 Mbit/s je cca 10 MB/s. 4 žice u kabelucsu ti 100 Mbit/s i to ti je vise nego dovoljno za MaxTV. Za obican kanal ti je oko 4-5 Mbit/s, a za HD do 12 Mbit/s. Tako imas sa 4 žice više nego dovoljno. 1000 Mbit/s, odnosno 1 Gbit/s ti ne treba za TV.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice