Besplatni exhange server

poruka: 4
|
čitano: 2.305
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Besplatni exhange server

Pozdrav.

Trebala bi mi preporuka za neki besplatni exchange server. Naime, radi se o tome da imam mali biznis (iznajmljivanje) pa bi htio imati exhange mail. Idealno bi mi rješenje bilo Office 368 sa Exange Online za 6USD/mjesečno, ali to još nije dostupno kod nas.-(.

Neki prijedlozi?

Sve što sam našao free je Linux based.

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Besplatni exhange server
photohrks kaže...

Pozdrav.

Trebala bi mi preporuka za neki besplatni exchange server. Naime, radi se o tome da imam mali biznis (iznajmljivanje) pa bi htio imati exhange mail. Idealno bi mi rješenje bilo Office 368 sa Exange Online za 6USD/mjesečno, ali to još nije dostupno kod nas.-(.

Neki prijedlozi?

Hvala unaprijed!

A što bi ti htio?Besplatni EXCHANGE ili alternativu za WIN sustave?Nebi išlo.Šteta što ova cloud usluga nije još dostupna :(Imaš ZIMBRU i još par alternativa.Zamoli nekog da ti to iskonfigurira za čevape i pivu.Ili plati nekog.Đžabe ništa  {#}

14 godina
neaktivan
alankish kaže...
photohrks kaže...

Pozdrav.

Neki prijedlozi?

Hvala unaprijed!

A što bi ti htio?Besplatni EXCHANGE ili alternativu za WIN sustave?Nebi išlo.Šteta što ova cloud usluga nije još dostupna :(Imaš ZIMBRU i još par alternativa.Zamoli nekog da ti to iskonfigurira za čevape i pivu.Ili plati nekog.Đžabe ništa {#}

Ma krivo smo se shvatili. Besplatni EXCHANGE znam da nejde (jedino ono prek MDNAA, al nemam account) pa sam se pitao da li postoji alternativa za WIN sustave. Ova ZIMBRA izgleda ok, pa bum probao stavit dual boot na laptop i to upogonit. Btw, imaš preporuku tko bi mi to mogao složit ak zapnem:-)? ...uz nadoknadu, naravno.

17 godina
neaktivan
photohrks kaže...

Ma krivo smo se shvatili. Besplatni EXCHANGE znam da nejde (jedino ono prek MDNAA, al nemam account) pa sam se pitao da li postoji alternativa za WIN sustave. Ova ZIMBRA izgleda ok, pa bum probao stavit dual boot na laptop i to upogonit. Btw, imaš preporuku tko bi mi to mogao složit ak zapnem:-)? ...uz nadoknadu, naravno.

MSDNAA, MSDN i TechNet accounti i softver koji se preko njih skine nije namjenjen za komercijalnu uporabu i to bi onda ako ti je bitno, predstavljalo kršenje licence.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice