- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala!

Maxtv ne koristim i nemam namjeru, a ruter bi mjenjao jer je propusnost kad se spoje 3pc-a koma,da ne spominjem pri online gamingu:/ nema opcije da promjenom rutera telefon ne ide voip?
Zelim jaci signal/propusnost i n brzine. A s ap to ne dobivam.hvala na opciji.

A sto se tice same konekcije i brzine to mi sve jasno,kolko para tolko muzike. Problem je sto kartica gubi signal od rutera,tj.ima signala,sve radi al ne ucitava i otvara str.stalno je delayed..a onda i signal padne sa 4 na 1crticu,pa kartica stane i pise da nemam wlan uredaj,pa moram reset pc il karticu disable/enable pa proradi al opet nikako..
Znaci ziher sam da je do kartice,sam dal je komplet il promjena antene sredi stvar? Mozda ak iz iskustva znas.
Hvala. Preporuka.?

Hvala svejedno.
Sto se tice routera? Kazes da forsam t-com za gigaset?
Mrezna kartica: bolje 5dBi sa 1T1R il 2x2dBi sa 2T2R..ne nalazim idealnu..

na katu ispod rutera,znaci 3m i 1zid.
laptopi,mob,iPad sve se spaja bez beda,sam sa stolnog pc-a koji ima tu staru mreznu krepava.
Moze i iphone wireless hotspot napravit, a mozes i sa connectify na drugom kompu. Inace, meni je sve u kuci zicno, wireless je samo za mobitele i eventualno zenin komp. Zice sa da lijepo povuc ispod lajsni ili kroz buzire.
neznam zasto al lakse mi uzet wlan uredaj neg provlacit lan kabel po kuci..tim vise sto je s kata na kat..
vidim dosta se pod wifi uredaj spominje kasens...
misljenje?

Za kraj, ono moje pocetno i glavno pitanje.
mogu li i kojim od linksys uredaja nadograditi svoju mrezu?
znaci umjesto tg782i uzeti jedan od linksys routera i postaviti u mrezu?
na t-comu sam,znaci annexx b?
nebitno sto bi dobio samo na snazi signala.

linksys daje cd koji pokrenem za auto instalaciju/podesenje/trazenje mreze itd..
to bi bilo ukratko to?

Zahvaljujem,to me zanimalo.
S moje strane ova tema je zatvorena.