Thomson TG 782(i) T-Com

poruka: 5
|
čitano: 8.799
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Thomson TG 782(i) T-Com
Zanima me dal se može na Thomson TG 782(i) ruteru podesiti da jedan od ETHERNET izlaza 3-4 (zaokruženo na slici) koji su predviđeni za MAX TV koristiti kao ETHERNET za internet jer su mi 1 i 2 zauzeti, a treba mi još jedan pa da ne kupujem switch???

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Thomson TG 782(i) T-Com

A mogu se ti portovi pretvorit u ethernet portove, ali to zahtijeva promjenu firmwera uređaja i ponovno podešavanje, tijekom tih svih izmjena može doći do oštećenja uređaja nepovratno, a ako i sve napraviš dobro opet može biti problema u radu, zaje.. je taj t-comov firmware, bolje se ostavi toga, ti portovi ti mogu zatrebati, bolje si kupi neki switch, nisu tako skupi i uštedjet ćeš si i živace i novce.{#}

Valentin

0 0 hvala 1
15 godina
Re: Thomson TG 782(i) T-Com
A skuzio sam da, googlao sam malo i vidio sam da je prevelka zajebancija s tim pa sam odustao.. Hvala
14 godina
neaktivan
Thomson TG 782(i) T-Com

http://www.bug.hr/forum/topic/mrezni-hardver/tutorial-thomson-tg782i-quick-fix-bugova/145113.aspx

tutorijal provjeren i radi.

no imam jedno drugo pitanje da sad ne otvaram novu temu. dakle imam jedan optimim router koji koristim za povezvanje na net i ovaj t-com kojem sam prominija fw. pa me zanima da li postoji mogucnosti da ovaj t-comov router iskoristim kao ap, ali ne preko kabela nego preko wirlessa?

0 0 hvala 0
14 godina
Thomson TG 782(i) T-Com

Ne. Kupi si neki AP, jeftini su.

Valentin

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice