Pomoc oko Routera

poruka: 3
|
čitano: 3.122
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pomoc oko Routera

pozdrav,htio sam kupiti novi router trenutni mi je ASUS RT-N10 , i razmisljao sam o kupnji novog jer mi u zadnje vrijeme bas sporo internet ide, pa me eto zanima koje bi bio idealni router koji bih trebao kupiti? ne znam da li je do routera ali kod mene kuci , stara sa laptopom je uvijek spojena takodjer i sestra koja se ne skida sa mobitela ?  da li bi to moglo kriticno da uspori net? ili je pak do routera da novi uzimam ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Pomoc oko Routera

Ako sam razumio svo troje se preko wifi spajate na neki kućni DSL-Ruter, ako je tako onda nije ni čudo da ti je sve usporilo, još ako ima blizu susjeda koji koriste wifi to jako uspori rad.

Taj Asus koji ti koristiš na svom PC je dobar uređaj, ali ti ništa ne znači ako su majka i sestra  bliži kućnom ruteru.

Ako možeš postaviti lan-kabal od kućnog DSL-Rutera do svog PC-a da ne koristiš wifi tada bi ti bio "gazda" po brzini.

Ovako možeš samo probat pronać bolju lokaciju za svoj Asus micanjem po stolu livo-desno gore dolje i  samom antenom  (nagibom) da dobiješ jači signal.

17 godina
Pomoc oko Routera

Da ne otvaram novu temu imam sličan problem. Naime mislim da je ruter koji koristim na optimi dao svoje. Trebam savjet koji ruter da kupim, a da radi na optimi. Evo link odakle http://www.links.hr/?option=katList&page=sviartikli&id_kategorija=053524&sort_cat=cijena_s_pdv&sort_ord=desc

Nemam volje prijavljivati kvar želim to što prije riješiti. 

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2015 0:10 (sage).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice