A veza funkcionira i sve šljaka, WTF?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Problem u ruteru, nije do tebe a ni do tvog operatera, možda samo lampica izgorila.
Ako sve radi vjerojatno lampica..
Tako je nekako i bilo, bio mi je tehničar iz T-coma, simpa dude, uspio je oživiti lampicu, skenirao (?) modem svojim aparatom i sad sve šljaka. Sve skupa za oko 45 minuta, što ti je posao...
Tako je nekako i bilo, bio mi je tehničar iz T-coma, simpa dude, uspio je oživiti lampicu, skenirao (?) modem svojim aparatom i sad sve šljaka. Sve skupa za oko 45 minuta, što ti je posao...
Cekaj, stvarno si zvao tehnicara iako ti je SVE radilo? Ti starno imas viska vremena, a vjerojatno i celicne zivce izlagati se njihovoj tehnickoj podrsci i "pametnim" izjavama zbog... lampice?
Recimo da mu sutra pukne konekcija. Prvo pitanje SZK je "dal vam svijetle lampice?"
Odgovori bi bio "Ne" i onda kreće ismijavanje sa pitanjima tipa "jeste uštekali ruter u struju"
Čovjek hoće to izbjeći (a možda je i router na putu za Valhallu...)
Rekao mi tip da su me mogli okriviti da se šlepam na tuđu mrežu, nisam ni imao neke velike namjere ih zvati, ali nikad ne znaš kad će od buhe nastati veliko MERDE.........
Sad mi je drago da sam ih zvao, uostalom treba ih i dobiti na phone
Rekao mi tip da su me mogli okriviti da se šlepam na tuđu mrežu...
What the...???
Na osnovu čega, neispravne lampica? Svašta.
Također od kada sam dobio novi ruter ( Thomson TG782i ) prije cca. 1god
Lampica za internet je svijetlila zeleno koja 2-3dana i od tada ništa, samo se nekada upali crvena internet lampica kada restartam ruter ili ga palim ponovno pa do kada se ne uspostavi konekcij...
Slika: trenutno sam na internetu preko toga rutera i sve radi ali lampica ne..
I koristim wlan na koji je spojen mob i ethernet na koji je povezan komp ali u trenutku okidanja se taman ugasila lampica...
Iskreno ne brine me previše
Lampica za internet je svijetlila zeleno koja 2-3dana i od tada ništa, samo se nekada upali crvena internet lampica kada restartam ruter ili ga palim ponovno pa do kada se ne uspostavi konekcij...
I koristim wlan na koji je spojen mob i ethernet na koji je povezan komp ali u trenutku okidanja se taman ugasila lampica...
Ako te pocne brinut onda si u paintu stavi zelenu boju, sprintaj, izrezi u obliku malog kruga i zaljepi gore na taj ruter i zamisli da je zeleno
Frende isti ruter imam i ja, ali ovo se desilo nakon skoro godine dana
Moglo bi te zabrinuti kad neki susjed primijeti povećanu potrošnju na svoj račun pa krene istraživati...
Rekao mi tip da su me mogli okriviti da se šlepam na tuđu mrežu...
What the...???
Na osnovu čega, neispravne lampica? Svašta.
To sam se i ja začudio, izgleda da je to lampica with more muscles
Stvarno mi nije jasno na koji način bi se dogodilo da trošiš promet od susjeda ako ti ne svijetli internet lampica? Nekako sam skeptičan prema mogućnosti routera da prespaja žice u zidovima. :))