evo da pojasnim...imam nokiu n95 i laptop travelmate 5320 i sad me zanima dali se mobu preko pc suita ili preko bluetootha povezati na internet preko moba....imam aktiviranu opciju za 120 mb besplatnog interneta a idem na more...pa ako mi netko može pomoci????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo da pojasnim...imam nokiu n95 i laptop travelmate 5320 i sad me zanima dali se mobu preko pc suita ili preko bluetootha povezati na internet preko moba....imam aktiviranu opciju za 120 mb besplatnog interneta a idem na more...pa ako mi netko može pomoci????
Neznam kako je za nokiu ali ja svoj Legend povezem usb kabelom, odaberem profil Internet shareing, pricekam koju sekundu i idem na net. to je to.
Ja sam isto pokušao s Cookiem, ali nije išlo, premda sam sve radio po upustvima...
Stvarno neznam... ja sam samo prikopcao i stvar je proradila. Naravno, prije toga sam imao instalirane drivere da komp skuzi mob kao modem.
Preko PC suita i bluetootha provjereno radi. Povežeš ih preko bluetootha, klikneš connect to the internet, upišeš pravilne podatke za spajanje ako nisi već i viola, radi savršeno
Da samo za BT treba imati BTNETWORK connection driver i odgovarajuci softver.A za mob.ti automatski instalira driver pri odabiru opcije -prijenos podataka.I naravno laptop treba imati podršku za BT.
e evo spojio sam se preko bluetootha i pise mi za network connection i treba korisnicko ime, lozinka i jedan pozivni broj ili tako nesto ko i kad se povezujem na carnet...isto to....al ja neznam te podatke
a od kuda da ih nabavim???
pa nazovi sluzbu za korisnike mreze koju koristis :P oni ce ti rec to ;)