Iskonov trio modem?

poruka: 7
|
čitano: 3.071
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Iskonov trio modem?

evo mene bi sam zanimalo koji se router "na najam" dobije u iskonovom trio super paketu? i dali je otkljucan za port fowarding ili mu se mora stavljat novi firmware (kao kod recimo prijasnjih t-comovih)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Iskonov trio modem?
14matej kaže...

evo mene bi sam zanimalo koji se router "na najam" dobije u iskonovom trio super paketu? i dali je otkljucan za port fowarding ili mu se mora stavljat novi firmware (kao kod recimo prijasnjih t-comovih)

Ja sam imao Siemensov Gigaset i sve što sam trebao je radilo ko curica. Nema potrebe za novim firmwareom (barem nije bilo u mom slučaju).

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina
neaktivan

ti si otvaro portove i to? mislim dal si mogo hostat igre recimo.

16 godina
eh sad ti dijele tg782 od thomsona..po meni katastrofa softver koji je gore...cak neki ISP-ovi poput amisa zabranjuju da mijenjas ista sta nije vezano uz line loopback i enkripciju rutera....jer su stavljali svoje admin passworde s kojima se otkljucavaju mogucnosti poput port forward itd.

siemensov sx763 je zasad jedan od najboljih šta su imali, no sad je to ovaj glupi thomson.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Iskonov trio modem?

Ajde da ne otvaram novu temu pa da pitam vas možda mi možete pomoći...

Danas sam dobio Iskon Duo Internet+Telefon s brzinom interneta 10mbps no kada skidam nešto s interneta brzina se tegli oko 700 kb/sec a ne oko 1mb/sec kao što bi trebalo za 10mbps brzinu pa sam malo zabrinut jer ipak tih 300kb/sec mi puno znaći... Na SpeedTest-u mi stalno dolazi oko 5.60 mbps, što je daleko od 10 mbps, dal bi se trebao javiti Iskonu pa ih pitati u čemu je problem ili šta?

http://www.speedtest.net/result/1401296213.png

EDIT: kada mjerim na speedtest onako brzina varira od 1mbps do 9 mbps no na samom kraju kada treba biti gotovo skoći od 9 mbps na 5 mbps

Maky
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 16:42 (CroMaky96).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a iskon ne zabranjuje? :D

14 godina
neaktivan
Iskonov trio modem?
Daju ti glupi Tomsić ali ja sam trazio Simensa koji radi savršeno.
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice